Her şey beklediğim gibi gitmişti. Ta ki en zor ana gelene kadar.
Amy her şeyi beğenmişti. Hatta o kadar mutluluk sarhoşuydu ki Lia'nın gidişini bile fark etmemişti. Ama şimdi işin en zor kısmı olan açılma kısmına gelmiştik. Tamam bu kadar şey güzeldi hoştu ama birkaç şey söylemeden hepsi boşa giderdi. Tabi ki bir şeyler düşünmüştüm, Apollon çocuğu olmanın verdiği yararla da güzel şeylerdi bunlar ama heyecan faktörünü göz önüne almamıştım tabi...
Amy'ye doğru bir bakış attım. Onun başka yere baktığını gördüm. Yüzündeki ifadeden onun da bir şeyler söylememi beklediğini fark ettim. Hemen söze başladım
-Eh, umarım her şey hoşuna gitmiştir. Lia'yla bunları ayarlayana kadar akla karayı seçtik, dedim. O da bana gülümsedi ve kafasını salladı. Bir şeyler söyleyip yardımcı olmayaysa yanaşmadı bile. Bu da beni saçmalattı.
-Amy bak, bunu daha önce hiç böyleyken yapmadım. Zaten New York'ta böyle bi' yer bulamazdım ya neyse... Tabi bir kafede oturup konuşsak belki daha kolay olabilirdi benim için. Büyük ihtimalle hislerimi anlamışsındır zaten ya neyse dedim. Sonra da iyice saçmaladığımı fark edip son cümlemi söyledim.
-Amy, ben seni seviyorum. dedim ve aynı zamanda bütün stresimden kurtuldum. Bu sırada Amy cevap olarak bana sarıldı. Kulağıma da
-Ben de seni seviyorum Theodor, diye fısıldadı.
RP bitmiştir! Hayırlı uğurlu olsun