Bugün fazla işim yoktu ve şu herkesin bahsettiği "Plaj" 'a gitmek benim için iyi olur diye düşünüyordum.Stres atarım diye karar verdim ve plaja doğru yola koyuldum.Bugün nedense güneş her zamankinden daha parlak gözüküyordu.Gözlerim kamaşmıştı.Sırtım yanmaya başlamıştı.Bu yüzden adımlarımı sıklaştırdım.En sonunda plaja varmıştım.İşte burdayım,diye geçirdim aklımdan.Etrafıma bir göz attım.Aphrodit kızları bir bölümde toplanmış bir konuda konuşup gülüşüyorlardı.Aralarından biri ayağa kalkmış el hareketlriyle bir şeyler yapıyordu.Ne yaptıklarını nedense anlamak istemiyordum.Satyrler ve Nemfler hem güneşlenip hem de konuşuyorlardı.Etrafta tanımadığım kişiler de vardı.Onlar da ya konuşuyorlardı ya da başka şeylerle meşguldüler.Bir kız kumsalda oturmuş,gökyüzünü izliyordu.İşte konuşabileceğim biri,dedim içimden.Hızla yanına gittim.Sosyalleşmede en ufak sorunum yoktu.Yanına oturdum ve :
"Merhaba!!Ben Hermes kulübesinden Ayleyda,Ayleyda Ocean!!" Bunu beklemediğinden kaynaklanmış olmalı ki ürktü.
"Merhaba" Dedi ve devam etti : " Ben de Demeter kulübesinden Maya Marie Collins." bunu söylerken gülümsüyordu ve de bu benim kendimi ona daha yakın hissetmemi sağladı.