3- 'İlk gününün sonu'nu anlatan bir rp yazacaksın, kampla ilgili ilk izlenimlerin, ilk maceraların...
Mekan: Melez Kampı içindeki herhangi bir yer.
Katılacaklar: Theodor Aquila, Amy Kleppy
13- Plajda rp yazacaksın.
Mekan: Plaj
Katılacaklar: Theodor Aquila, Amy Kleppy
Bir koskoca günü tamamlamıştım yeni evimde.
İlk başta kulübeme gittim ve orada kardeşlerimle tanıştım. İlk tanıştığım kardeşimin adı Tiffany'ydi. Biraz konuştuktan sonra izin istemiş ve kampı gezmeye başlamıştım. İlk gittiğim yer Pegasus Ahırları'ydı. Burada yepyeni dostum Paris'le tanıştım. Yemek gazinosuna gitmiş, Ares kulübesindekileri görünce oradan kaçmıştım. Kamp Marketi'ne kafamı uzatmış ve Hermes kulübesindekileri görüp hemen geri çekmiştim. Cirit Sahası ve Okçuluk Alanı'na bakmış, hemen antrenmana başlamam gerektiğini düşünmüştüm. Son olaraksa plaja gelmiş ve güneşin batışını izliyordum. Belki güneşin batışından dolayı belki de dolaşmaktan dolayı kendimi çok yorgun hissediyordum. İlk günümün değerlendirmesini de burada yapmaya başladım zaten.
Küçüklükten beri istediğim kardeşlerime sahip olmuştum. Tabii bu kadar çok istememiştim ama yine de eğlenmiştim onlarlayken. Her türden insan vardı, üzüldüğümde kafamı omzuna yaslayabileceğim de vardı, yaramazlık yapabileceğim de. Üstelik daha hiçbir kulübeden kimseyle tanışmamıştım bile. Ama yine de burayı sevmiştim.
Yakında eğitimlere de başlayınca heralde daha da severdim buraları. Tabi görevlere çıkmam gerekecekti ama olsun, sürekli oturmak bana göre değildir zaten. Ama görevlere gitmek için birkaç melezle tanışsam iyi olacaktı. Kafamı kaldırıp etrafa baktım ve uzakta oturan bir kız gözüme çarptı. Saçları kızıldı galiba, tam göremiyordum. Yani yeşil de olabilirdi.
Kafasını çevirip bana bakınca utancımdan kıpkırmızı oldum. Hele de ayağa kalkıp bana doğru yürümeye başlayınca ne yapacağımı bilemedim. Kafamda ne açıklama yapacağımı düşünürken yanıma varmıştı bile. Son anda rezil olmamak için:
-Merhaba, tanışmak ister misin?, dedim.