Serena Su Hanzadeoğlu Athena'nın Çocuğu
| |
Cristina Black Apollon'un Çocuğu
| Konu: Geri: İki melezin macera dolu günü... Perş. Kas. 11, 2010 11:44 pm | |
| Ahaha...Düşünceli bir athena kızından iyi eğlence çıkardı.Bende değerlendirip onu korkuttum.Kızdı ama kim takardı ki... "Heyy böyle oturarak ne yapıyorsun dostum yaa.Skılımak kelimesini bilmezmisiniz siz athena çocukları.Neyse benle ufak bir yolculuk yapmaya ne dersin?Senin serenity ve benim angel la şöyle stellin diyarına yeraltına..."dedim.bir anda duraksadı.Mantığı devreye girmeden pegasus ahırlarına doğru ittim onu... | |
|
Serena Su Hanzadeoğlu Athena'nın Çocuğu
| Konu: Geri: İki melezin macera dolu günü... Paz Kas. 14, 2010 8:18 am | |
| Belli ki birşey anlamamıştı. Yani gücümden bahsediyorum. Herkes özel gücümü bilmiyor. Çoğu kişi beni kenara sıkıştırıp özel gücümü kullanmak isteyebilir. O yüzden emin olun ben böyle çok mutluyum. Taşa baktığımda resmin kaybolduğunu görüp gülümsedim. Düşünmeme zaman bırakmadan Crist beni çekiştirmeye başladı. Tabi düşünmemi durdurması imkansızdı. Yinede fazla aldırış etmedim. Ahıra vardığımda Serenity’nin yanına koştum hemen. ‘‘Nasılsın güzel kızım?’’ dedim gülümseyerek. Kişnedi. Büyük ihtimalle mutluydu. Güzel kızımı ahırdan dışarı çıkardım. Ben üstüne binerken Crist hala pegasus’u bile uğraşıyordu. Havalanırken Crist yine o çılgın maceralarından birini anlatıyordu. | |
|