12- Ormanda rp yazacaksın.
Mekan: Orman
Katılacaklar: Sadece sen.
Eğitime gittim. Eğitime koşuyla başladık. Bütün gücümle koşuyordum. Hepimiz çok hızlıydık. En sonunda koşu bitti ve ben hız bakımından orta seviyedeydim. Önümdeki iki kampçı benimle dalga geçmeye başladı. Çok yavaş koşuyormuşum, kaplumbağ bile beni geçermiş falan filan. Bunlar saçmalıktan başka bir şey değildi. Çok sinirlenmiştim. Ne dediysemde alay geçmelerini engelleyemedim. Tüm eğitim boyunca benimle dalga geçip güldüler. Sinirim daha da artıyordu. Benim için oldukça uzun bir zaman sonra eğitim bitti ve herkes dağılmaya başladı. Aşırı sinirliydim. Kulübeme gitmek istemiyordum. Çalışmalı, bir daha ki sefere onları geçmeliydim.
Ormana doğru koşmaya başladım çünkü koşu için en ideal yer orasıydı. Ormana vardığımda hızımı artırarak koşmaya devam ettim. Bir yandanda içimden söyleniyordum. Biraz daha koştuktan sonra ayağım bir yere takıldı ve çok kötü bir şekilde yere düştüm. Ayağım çok acıyordu. Etrafta bana yardım edecek hiç kimse yoktu. Ayağımın acısı geçsin diye babama dua etmeye başladım. Bayağı kıvrandıktan sonra ayağımın acısı geçmeye başladı. En sonunda sadece hafif bir sızı kaldı. Yattığım yerden doğruldum ve takılıp düştüğüm yere doğru baktım. Takıldığım şey büyük bir taştı. O taşı nasıl fark etmediğimi anlayamadım. Galiba gereğinden çok fazla sinirlenmiştim ve sonucunda canı acıyan ben olmuştum. Ayağımın acısı artık tamamen geçmişti. Babama teşekkür ettim ve ayağa kalktım. Üzerime baktığımda kıyafetlerimin mahvolduğunu ve saçlarımın dağıldığını gördüm. Ben bu halde nasıl kulübeme kadar gidecektim? Saçımı düzeltmeye çalıştım. Kıyafetlerim için yapacak hiçbir şey yoktu.
Sonunda pes ettim ve topallaya topallya ormandan çıktım. Etrafta kimse varmı diye kontrol ettim. Hiç kimse yoktu. Kulübeme kadar hiç kimseye görünmeden gidebileyim diye babama dua ettim. Umarım babam bu duamı da kabul ederdi. Kulübelerin olduğu yere doğru hızlıca gittim. Sadece birkaç kişiye görünmüştüm. Onlarda kendi hallerinde oldukları için pek dikkatlerini çekmemiştim. Sonunda kulübeme vardım ve çok rahatladım.