Olimpos Rpg
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Olimpos Rpg

Percy Jackson ve Olimposlular ile Olimpos Kahramanları serilerinden esinlenilerek oluşturulmuş, zirvedeki rpg forum sitesi.

AnasayfaLatest imagesKayıt OlGiriş yap

Çilek Aşırmak da Bir Antreman Sayılır !?

2 posters
YazarMesaj
Tom Ward

Tom Ward

Çilek Aşırmak da Bir Antreman Sayılır !? Empty
MesajKonu: Çilek Aşırmak da Bir Antreman Sayılır !?   Çilek Aşırmak da Bir Antreman Sayılır !? Icon_minitimeC.tesi Kas. 06, 2010 6:11 am

18- Tarlalarda yaramazlık yaparken yakalanmanla ilgili bir rp yazacaksın.
Mekan: Tarlalar
Katılacaklar: Sen ve istediğin herkes.

Kulübeye gidip kardeşim Amy ile tarlalardan biraz çilek aşırmak için anlaşmıştık. Hem ölümcül olmayan bir heyecan yaşayabilir hem de pegasusum Çörek için çilek toplayabilirdim. -Meyveli şekerleri gerçekten çok seviyor- Kimsenin dikkatini fazla çekmeden tarlalara yöneldik. Tam batıda Büyük Ev duruyordu ama bizi görmeleri için fazla uzaktaydı. En azından bir görevli çileklerin durumuna bakmak için gelmezse... Tarlalara girdikten sonra ikimiz de elimize birer sepet aldık. Bu işi olabildiğince hızlı ve farkettirmeden yapmalıydık. Ne yani, sonuçta bu da bir antreman sayılırdı!

En son Tom Ward tarafından Paz Kas. 07, 2010 6:43 am tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi
Amy Kleppy
Hermes'in Çocuğu
Hermes'in Çocuğu
Amy Kleppy

MesajKonu: Geri: Çilek Aşırmak da Bir Antreman Sayılır !?   Çilek Aşırmak da Bir Antreman Sayılır !? Icon_minitimeC.tesi Kas. 06, 2010 6:23 am

Yeni kardeşim Tom'la hiç yapmadığım bi işe kalkışmak beni heyecanlandırmıştı.Tarlalara gidip çilek aşıracaktık zaten çileklere bayılıyordum kardeşimde pegasusu için topluyordu.Tarlaya girdiğimizde kimsenin bizi görmeyeceği bi yerde çilekleri toplamaya başladık.Yola çıktığımızdan beri ikimizde konuşmamıştık ve sanırsam benim başlamam gerekti.

-Laf aramızda çileklere bayılırım onlar için her şeyi göze alabilririm dedim.

-Ben sevmem ama pegasusum Çörek çok sever onun için topluyorum dedi.Sepetimdeki çileklere baktım daha yeni başlamamıza rağmen bayağı çileğim olmuştu.

-Çörek'e bende verebilirim çilekleri çok severim ama bu kadarı banada fazla dedim gülümseyerek.

Tom Ward

Tom Ward

MesajKonu: Geri: Çilek Aşırmak da Bir Antreman Sayılır !?   Çilek Aşırmak da Bir Antreman Sayılır !? Icon_minitimeC.tesi Kas. 06, 2010 6:33 am

-Bunların hepsini Çörek'e tek seferde vermeyeceğim tabi. Kulübedeki buzdolabına koyar, her ziyaretimde de ona biraz verebilirim. Çilek komasına girmesini hiç istemem.
Evet sanırım bu kadarı bize yeter.Haydi geri döne_
Amy lafını tamamlayamamıştı. Birden arkamızda birinin durduğunu farkettim. Amy bana, ben de ona bakıyordum. Kamp görevlisinin yüzümüzü görmemiş olmasını diledim ve fısıltıdan biraz daha yüksek bir sesle:
Kaç!
Amy Kleppy
Hermes'in Çocuğu
Hermes'in Çocuğu
Amy Kleppy

MesajKonu: Geri: Çilek Aşırmak da Bir Antreman Sayılır !?   Çilek Aşırmak da Bir Antreman Sayılır !? Icon_minitimeC.tesi Kas. 06, 2010 11:18 pm

Arkamızdaki görevliyi fark edince Tom hemen ''Kaç'' dedi ve olanca gücümle kaçmaya başladım.Kaçarken çileklerimin çoğu düşüyordu ve bu durum beni çok rahatsız ediyordu.Biz kaçarken görevlide arkamızda koşuyordu aslında çok zevkli bir durumdu bana küçükken zillerine basıp kaçtığımız evleri hatırlattı.

-Hadi şurdaki çitlerden atlayalım dedim ve parmağımla çitleri gösterdim.Tom'la birlikte daha da hızlandık ve çitlerin üstünden atladık.Sonra işin en zevkli kısmına gelmiştik arkamızı dönüp görevliye dil çıkarttık ve koşmaya devam ettik.
Tom Ward

Tom Ward

MesajKonu: Geri: Çilek Aşırmak da Bir Antreman Sayılır !?   Çilek Aşırmak da Bir Antreman Sayılır !? Icon_minitimePaz Kas. 07, 2010 6:37 am

Ne kadar eğlenceli olsa da, görevliye dil çıkarttıktan sonra eğer yakalanırsak 2 kat daha fazla ceza alabilirdik. Her neyse, zaten görevlinin çitlerin üzerinden atlayacağını bile zannetmiyordum. Birkaç dakika daha koştuk mu hem taze çileklerimiz olacak hem de bu işten ceza almadan kurtulacaktık.
Amy Kleppy
Hermes'in Çocuğu
Hermes'in Çocuğu
Amy Kleppy

MesajKonu: Geri: Çilek Aşırmak da Bir Antreman Sayılır !?   Çilek Aşırmak da Bir Antreman Sayılır !? Icon_minitimeC.tesi Kas. 13, 2010 8:22 am

Tom'la tarladan uzaklaşmamıza rağmen koşuyorduk.Sonra el işaretiyle dur dedim ve durduk.Nefes aldık ve gülmeye başladık.Sepetimizdeki çileklere baktık her ne kadar bir kısmı düşmüşte olsa yinede kırmızı kırmızı minik çileklerimiz vardı.

-Sen bunları al dedim çileklerin bir kısmını göstererek Bunları Çörek'e verirsin.

-Teşekkür ederim Amy Çörek bunlara bayılacak dedi gülürek bende ona gülerek karşılık verdim gidecekken döndüm ve :

-Tom çok güzel bir gün geçirdim seninle , çok teşekkür ederim biraz düşündükten sonra iyi ki gelmişsin kardeşim dedim bunu söylerken aklımdan tüm kardeşlerimi geçirdim onları gerçekten seviyordum.

Çilek Aşırmak da Bir Antreman Sayılır !?
1 sayfadaki 1 sayfası
 Similar topics
-
» Ares kızı Reneé ile Meyve aşırmak
» Çilek Topluyoruz
» Çilek Aşırıyoruz
» Elmaları Aşırmak
» Çilek (Ç)almak