| Kulübe Liderliği Başvuruları | |
|
+44Mantalon Soluric Luke Winchester Katherine Nicci Kallias Steve J. Christensén Eryx von Dorff Cassandra Masen Nemia Stacy Gresean Verfilius Heres Subduce Isis Alexandria Dawn Perseus Carter David Killer Marcus L. Stanislaus Hanna Olıvıa Temple Dioné Callidora Terra M. Winchester Zack Cliff Burton Scarlett A. Fackrell Anny Moysre A. Raina Lindgren Alex Nike Izabelle Jearollia Cornelia Fackrell Alexia Sophie Russell Kevin Least Zellana L. Tyler Charles Hilfiger Eduard Ryan Longrange Leonard L. Carter Jacquenetta Solielle Cristina Black Clara Thompson Alexandra Bethany Daniels Crystal Anna Ixdior Lucianna Fackrell Keith Matt McMillen Lara Adams Rose Denise Harris Ange Morgan Lamartine Edward Kevin Hawke A. Anna Bianca Sentius Altair Obillivion Robert Harris Stella Fabiano Athena 48 posters |
|
Yazar | Mesaj |
---|
Athena Admin/Tanrıça/Kamp Müdiresi
| Konu: Geri: Kulübe Liderliği Başvuruları Çarş. Mart 09, 2011 5:09 am | |
| Reddedildi, mevcut kulübe liderinizin görevini hakkıyla yapabildiğini düşünüyorum. | |
|
| |
Zack Cliff Burton Nyks'in Çocuğu/Kulübe Lideri/Dövüş Sanatları Eğitmeni
| Konu: Geri: Kulübe Liderliği Başvuruları C.tesi Mart 12, 2011 5:52 pm | |
| Ad-Soyad:Zack Cliff Burton Rp Puanı:90 Güç Puanı:0 ama puanlama ile 25 yada 30 u bulur. Kulübe:Nyks Kukübesi Liderliği İsteme Nedeniniz:Liderimiz pek online olamıyor. Bende kulübe ile daha iyi ilgilenebileceğimi düşünüyorum. Çünkü gerçekten çok online'ım. Ayrıca diğer kardeşlerimde lider olmam konusunda arkamdalar. | |
|
| |
Terra M. Winchester Hestia Rahibesi/Kılıç Eğitmeni
| Konu: Geri: Kulübe Liderliği Başvuruları Paz Mart 13, 2011 12:18 am | |
| Ad-Soyad: Nicole Avery Johnson Rp Puanı: 90 Güç Puanı: 2 ama daha da artacak Kulübe: Ares Kulübesi Liderliği İsteme Nedeniniz: Hermia hiç kulübeyle ilgilenemiyor, twmizlik denetlemesine çok az kaldı ama hala denetleme 11i yazmadı. Ben yazardım ama rp diğer bilgisayarımda kaldı o yüzden yazamıyorum. Ayrıca ben Hermia'dan daha çok online'ım ve ondan daha fazla kulübe ile ilgileniyorum. | |
|
| |
| Konu: Geri: Kulübe Liderliği Başvuruları Paz Mart 13, 2011 12:41 am | |
| İncelemeye alındı Zack. Reddedildi. Ares kulübesinde liderlik seçimleri, oylama ile yapılır. | |
|
| |
Dioné Callidora Persephone'nin Çocuğu
| Konu: Geri: Kulübe Liderliği Başvuruları Perş. Mart 31, 2011 3:57 am | |
| Ad-Soyad: Dioné Callidora Rp Puanı: 100 Güç Puanı:* Kulübe: Persephone Kulübesi Liderliği İsteme Nedeniniz: Liderimizin pasif olduğunu düşünüyorum. Kulübe oldukça durgun. | |
|
| |
| Konu: Geri: Kulübe Liderliği Başvuruları Perş. Mart 31, 2011 4:28 am | |
| Kabul edildi Dioné, Persephone kulübesinin yeni lideri sensin. Zack, sen de Nyks kulübesinin lideri oldun. | |
|
| |
Hanna Olıvıa Temple Hera'nın (manevi) Çocuğu
| Konu: Geri: Kulübe Liderliği Başvuruları Cuma Nis. 01, 2011 8:31 am | |
| Ad-Soyad: Hanna MarinRp Puanı: 80 Kulübe: Hera Kulübesi Liderliği İsteme Nedeniniz: Çünkü sürekli online'ım | |
|
| |
| Konu: Geri: Kulübe Liderliği Başvuruları Cuma Nis. 01, 2011 9:36 pm | |
| Kabul edildi Hanna, Hera kulübesinin yeni lideri sensin. | |
|
| |
Marcus L. Stanislaus Zeus'un Çocuğu/Kulübe Lideri/Canavarlara Karşı Korunma Eğitmeni
| Konu: Geri: Kulübe Liderliği Başvuruları Ptsi Nis. 11, 2011 3:30 am | |
| Ad-Soyad: Marcus Leon Carter Rp Puanı:95 Güç Puanı:57(Artacak.) Kulübe: Zeus kulübesi Liderliği İsteme Nedeniniz: Hem Leo'dan daha aktif olduğumu düşünüyorum. Aynı zamanda da Leo'nun iznini almam. | |
|
| |
| Konu: Geri: Kulübe Liderliği Başvuruları Ptsi Nis. 11, 2011 3:45 am | |
| Kabul edildi Marcus, Zeus kulübesinin yeni lideri sensin. | |
|
| |
David Killer Hypnos'un Çocuğu
| Konu: Geri: Kulübe Liderliği Başvuruları Ptsi Nis. 11, 2011 7:43 am | |
| Ad-Soyad: David Killer Rp Puanı: 90 Güç Puanı: 0 (yenisinde artacak) Kulübe: Hypnos Kulübesi Liderliği İsteme Nedeniniz: Kulübe liderimiz -Alex- yeterince online olamıyor. Ben ise her zaman online'ım. Bu nedenle liderlik istiyorum. | |
|
| |
Perseus Carter Zeus'un Çocuğu
| Konu: Geri: Kulübe Liderliği Başvuruları Salı Nis. 12, 2011 7:41 am | |
| Erken seçim talebi. Kulübe: Hephaistos Kulübesi Mevcut Lider: Eduard R. Longrange Talebin Gerekçesi: Mevcut kulübe liderimiz oyuna giremiyor. Kulübe bu aralar çok dağıldı. Kulübede online süresi daha çok olan birisi lider seçilirse kulübeyi toparlamak açısından daha iyi olacağını düşünüyorum. | |
|
| |
| Konu: Geri: Kulübe Liderliği Başvuruları Salı Nis. 12, 2011 8:50 am | |
| Kabul edildi David, Hypnos kulübesinin yeni lideri sensin. Hephaistos kulübesinin erken seçim talebi kabul edildi. Kulübedeki seçim başlığınız açıklamasıyla birlikte en kısa zamanda açılacak. | |
|
| |
| Konu: Geri: Kulübe Liderliği Başvuruları Salı Nis. 12, 2011 8:55 am | |
| ÇOOOK teşekkürler tanrıcamm! | |
|
| |
Isis Alexandria Dawn Hestia Rahibesi/Kulübe Lideri
| Konu: Geri: Kulübe Liderliği Başvuruları Perş. Mayıs 05, 2011 9:32 am | |
| Ad-Soyad: Isis Alexandria Dawn Rp Puanı: 100 Güç Puanı: Şu anda 0, ama artacak Kulübe: Hestia Kulübesi Liderliği İsteme Nedeniniz: Değişik planlarım var bu kulübeyle ilgili, ayrıca liderimiz de bir süre online olamayacak sanırım. Biraz canlandıracağımı düşünüyorum kulübeyi | |
|
| |
Verfilius Heres Subduce Persephone'nin Çocuğu
| Konu: Geri: Kulübe Liderliği Başvuruları Cuma Mayıs 06, 2011 9:28 pm | |
| Ad-Soyad: Verfilius Heres Subduce Rp Puanı: Yüz. Güç Puanı:0 ama şimdiden on altı puanı garantiledim. Kulübe: Persephone kulübesi. Liderliği İsteme Nedeniniz: Kulübe liderimiz en son dört Nisan'da "Clup Harris Açılış Partisi"ne yazmış.onun dışında en son 28 Nisan'da online olmuş en son ise 21 Nisan'da "kırmız-Mavi" oyununa post yazmış.Yeterince online olabileceğimi düşünüyorum ve kulübenin kalkınmasını sağlayacağıma inanıyorum. | |
|
| |
| Konu: Geri: Kulübe Liderliği Başvuruları C.tesi Mayıs 07, 2011 4:33 am | |
| Tanrıçam. Kulübe liderliğimi Alexis Lavinia Montgomery'e devrediyorum.. | |
|
| |
Alexia Sophie Russell Hypnos'un Çocuğu/Kulübe Lideri/Büyü Teknikleri Eğitmeni
| Konu: Geri: Kulübe Liderliği Başvuruları C.tesi Mayıs 07, 2011 10:32 pm | |
| Ad-Soyad: Alexis Lavinia Montgomery Rp Puanı: 100 Güç Puanı: 59 Kulübe: Hypnos Kulübesi Liderliği İsteme Nedeniniz: Eski lider olarak liderliği geri istemem ve David'in de üstte görüldüğü gibi bunu onaylaması. | |
|
| |
| Konu: Geri: Kulübe Liderliği Başvuruları Perş. Mayıs 12, 2011 9:02 am | |
| Isıs, Hestia kulübesinin yeni liderisin. Verfilius, Persephone kulübesinin yeni liderisin. Alexis, Hypnos kulübesinin yeni liderisin. | |
|
| |
Nemia Stacy Gresean Küçük Tanrıça
| Konu: Geri: Kulübe Liderliği Başvuruları C.tesi Mayıs 14, 2011 3:39 am | |
| Ad-Soyad: Nemia Stacy Gresean Rp Puanı: 100 Güç Puanı : 9 Kulübe: Hekate Kulübesi Liderliği İsteme Nedeniniz: Kulübe liderimiz artık girmeyecekmiş. Yeni liderin ben olmamı istediğini söyledi. | |
|
| |
| Konu: Geri: Kulübe Liderliği Başvuruları Perş. Mayıs 19, 2011 11:44 pm | |
| Kabul edildi, Hekate kulübesinin yeni liderisin. | |
|
| |
Cassandra Masen Thanatos'un Çocuğu
| Konu: Geri: Kulübe Liderliği Başvuruları Salı Mayıs 24, 2011 1:42 am | |
| #Cassandra Masen #Doksan. #Doksan. #Persephone. #Birincisi, daha çok online olup kulübem ile ilgilenebilirim. Üstelik Persephone kulübesinin ilk mensubuyum ve daha önce de liderliğini üstlenmiştim. Kulübenin gelişmesinde ve sıralamada eski yerini almasında yardımcı olabilirim. | |
|
| |
| Konu: Geri: Kulübe Liderliği Başvuruları Perş. Mayıs 26, 2011 6:09 am | |
| Diğer lider henüz göreve yeni getirildiğinden, incelemeye alındı. | |
|
| |
Zellana L. Tyler Demeter'in Çocuğu/Şifa Sanatı Eğitmeni
| Konu: Geri: Kulübe Liderliği Başvuruları Salı Mayıs 31, 2011 7:50 am | |
| *Zellana L. Ryan *90 *38 *Amphitrite *Katherine kulübeden ayrılıyor. Bu iş için kendimi uygun görüyorum | |
|
| |
Eryx von Dorff Dionysos'un Çocuğu/Doğa Bilimleri Eğitmeni
| Konu: Geri: Kulübe Liderliği Başvuruları Perş. Haz. 02, 2011 4:27 am | |
| *Eryx von Dorff *85 *0 ama puanlama ıle +50 *Dionysos *Öncelikle Kevin belli başlı görevleri düzenli bir şekilde yerine getirmıyor. En belirgın örneği bayrak kapmacaya hâlâ katılmamamış olmamız. Bunun dısında temizlik için bizimle konuşmuyor bize yazmamız için bir şey söylemiyor kulübe ile pek ilgilenemiyor ve onlıne olma sürem ondan çok daha fazla. Bu görev için kendimi uygun görüyorum tanrıçam.
| |
|
| |
Steve J. Christensén Hephaistos'un Çocuğu
| Konu: Geri: Kulübe Liderliği Başvuruları Çarş. Haz. 08, 2011 10:27 pm | |
| Steve J. Chiristensén 90 0 ama puanlama ile +55 Hephaistos kulübede toplam 3 ay içinde aktif olan 5 kişi var. 2si arada bir giriyor. En çok aktif olanları benim aralarında. Ayrıca Eduard görevlerini aksatmaya başladı. 13. Temizliği başlatmadı vs. Liderlik için yeterli online süresine de sahip olduğunu düşünmüyorum. Seçim yapabilirsiniz ama oy vericek kişi sayısı en fazla 6 olur. bu 6 da zar zor tanrıçam. Kulübe düşmeye başlıyor. Perseus gidince bir ayda 52 güç puanı yapıp katılabilidğim her dersliğe katıldım kulübe yüksekte kalsın diye. Lider olursam kulübenin yükselmesi için daha fazla uğraşıcağım.Ayrıca hephaistos'a olan ilgiyi arttırmak istiyorum. Bu yüzden Liderlik istiyorum
| |
|
| |
| Konu: Geri: Kulübe Liderliği Başvuruları Çarş. Haz. 15, 2011 12:38 am | |
| Cassandra, Persephone kulübesinin yeni lideri sensin. Zellana, kulübenin yeni lideri Eliesha olduğundan, reddedildi. Eryx ve Steve, incelemeye alındı. Sistem değişmezse değerlendirilecek. | |
|
| |
Katherine Nicci Kallias Artemis Avcısı
| Konu: Geri: Kulübe Liderliği Başvuruları Çarş. Haz. 22, 2011 11:44 pm | |
| Erken seçim talebi. Kulübe:Amphitrite Kulübesi Mevcut Lider:Eliesha Aleyna Kara Talebin Gerekçesi: Girdiğim zamandan beri kulübe liderini etrafta göremiyorum ve kulübemin biraz canlanmasına; biraz kendini öne çıkartmasına ihtiyaç var. Ve buda ancak kulübede sürekli iş yapan bir kulübe lideriyle münkün diye düşünüyorum. | |
|
| |
Luke Winchester Hermes'in Çocuğu/Dövüş Sanatları Eğitmeni
| Konu: Geri: Kulübe Liderliği Başvuruları Paz Tem. 03, 2011 4:10 am | |
| Ad-Soyad:Luke Winchester Rp Puanı:95 Güç Puanı:35(64) Kulübe:Hermes. Liderliği İsteme Nedeniniz: Liderimizin yeterince aktif olmaması. | |
|
| |
Mantalon Soluric Hekate'nin Çocuğu/Kulübe Lideri
| Konu: Geri: Kulübe Liderliği Başvuruları Salı Tem. 05, 2011 9:37 am | |
| Ad-Soyad: Mantalon Soluric Rp Puanı: 85 Güç Puanı: 17 Kulübe: Hekate Liderliği İsteme Nedeniniz: Eski liderimizin konum değiştirmesi. Kulübeyi hareketlendirmek. | |
|
| |
| Kulübe Liderliği Başvuruları | |
|