| Profesörlük - Eğitmenlik Başvuruları (Rp: +85) | |
|
+56Helen Grace Burton Thanatos Kevin Least C. Scarlett Stanislaus Luke Winchester Mirabella LaPiere Thalia A. Carter Alyssa Lauren Franke Zellana L. Tyler Fenix Blume Eryx von Dorff Allen Jacques Harth Mark William Trully Terra M. Winchester Steve J. Christensén Leonard L. Carter Robert Harris Marcus L. Stanislaus David Killer Katherine M. von Dorff Hanna Olıvıa Temple David Tyler Valentino R. Gavino Nyks Apollon Alexis Kwon Peter Karl Bouveir Elena Martin Zack Cliff Burton Alexia Sophie Russell William Maxwell Claire Angel Deeply A. Anna Bianca Sentius Tiffany Trully Summer Katherine Ramsey Hektor Carter Lara Adams Edward J. F. Newgate Clara Thompson Ange Morgan Lamartine Alex Nike Cassandra Masen Eduard Ryan Longrange Serena Su Hanzadeoğlu Hermia Aigian Cocteau Cornelia Fackrell Artemis Satellite Morgan Edward Kevin Hawke Afrodit. Apollon. Defer Ezpas Stella Fabiano Rose Denise Harris Lucianna Fackrell Athena 60 posters |
|
Yazar | Mesaj |
---|
Athena Admin/Tanrıça/Kamp Müdiresi
| Konu: Profesörlük - Eğitmenlik Başvuruları (Rp: +85) Salı Ağus. 17, 2010 12:13 am | |
| ~ Başvurularınızı bu başlık altından yapınız. Başvuru Formu; - Kod:
-
Ad-Soyad: Rp Puanı: Güç Puanı: Rütbe: Statüler: İstenilen Mevki / İsteme Nedeni: *Kıdemli statüsüne sahip olmayan karakterlerin başvuruları, genellikle kabul edilmeyecektir. *Alımlar yapılırken karakterinizin gün içinde sitede ne kadar aktif olduğu ve kıdem durumu önem arz edecektir. *Başvuru yapabilmeniz için rp puanınızın en az 85 olması gerekmektedir. *Melez konumundaki üyelerin rütbesi eğitmen, küçük tanrı veya tanrı konumundaki üyelerin rütbesi profesör yapılır. Bu otomatiktir. Mevcut Derslikler;(Eğitmen kontenjanları parantez içerisinde belirtilmiştir.) ~ Büyü Teknikleri Sınıfı {2} ~ Kılıç Antrenmanları Sınıfı {3} ~ Okçuluk Teknikleri Sınıfı {2} ~ Mitoloji Tarihi Sınıfı {3} ~ Canavarlara Karşı Korunma Sınıfı {3} ~ Pegasus Binicilik Sınıfı {3} ~ Dövüş Sanatları Sınıfı {2} ~ Silah Yapımı Sınıfı {1} ~ Sanat ve Zanaat Sınıfı {1} ~ Zeka ve Strateji Geliştirme Sınıfı {1} ~ Şifa Sanatı Sınıfı {1} ~ Doğa Bilimleri Sınıfı {4} Alt Dalları; *Kara ve Su Bitkileri Dersi *Vahşi Yaşamda Hayatta Kalma Teknikleri Dersi *Astroloji ve Kader Bilimi Dersi *Şarap Yapımı Dersi
En son Athena tarafından Ptsi Mayıs 16, 2011 11:22 am tarihinde değiştirildi, toplamda 5 kere değiştirildi | |
|
| |
Lucianna Fackrell Athena'nın Çocuğu/Kulübe Lideri
| Konu: Geri: Profesörlük - Eğitmenlik Başvuruları (Rp: +85) Salı Ağus. 24, 2010 12:50 am | |
| Ad-Soyad: Lucianna Fackrell Konum: Melez Tanrı Ebeveyn: Athena Rp Puanı: 100 Güç Puanı: 44 İstediğiniz Mevki: Kılıç Eğitmeni İsteme Nedeniniz: Kıdemli bir kahramanım ve kılıç konusunda çok iyiyim. Diğer melezlere de dersler vererek yardımcı olmak isterim. Bu sayede hem çevreme yararlı olur, hem yeteneğimi iyice geliştiririm. *Eğer eğitmenlik için uygun görünürsem, kampta kılıç antrenmanları için ders vereceğim bir başlık talep edeceğim. (Arena'nın içinde açılacak bir derslik.) | |
|
| |
| Konu: Geri: Profesörlük - Eğitmenlik Başvuruları (Rp: +85) Salı Ağus. 24, 2010 1:17 am | |
| Hımm... Lucy kararsız kaldım şimdi Tamam seni deneme sürecine alıyorum kılıç eğitmeni olarak, dersliğini de açacağım ama baktım şımarık bir melez gibi davranıyorsun, mevkini geri alırım Not: dersliğinin moderatörü de sen ol, beni uğraştırma laubali eğitiminle | |
|
| |
| Konu: Geri: Profesörlük - Eğitmenlik Başvuruları (Rp: +85) Salı Ağus. 24, 2010 1:51 am | |
| Aaa çok teşekkürler Tanrıça'm! Merak etmeyin kılıç sınıfımda çok sert ve disiplinli bir eğitmen olacağım. | |
|
| |
Rose Denise Harris Poseidon'un Çocuğu
| Konu: Geri: Profesörlük - Eğitmenlik Başvuruları (Rp: +85) Perş. Ağus. 26, 2010 7:24 am | |
| Ad-Soyad: Rosamarie Sea Konum: Melez Tanrı Ebeveyn: Deniz Tanrısı Poseidon Rp Puanı: 95 Güç Puanı: 54 İstediğiniz Mevki: Pegasus Eğitmenliği İsteme Nedeniniz: Poseidon'un kızı olduğum için, pegasuslarla iletişim kurabiliyorum ve binicilik konusunda ustayım. Tüm melezleri bu alanda uzmanlaştırmak ve onların pegasus edinmesine yardımcı olmak için seve seve vakit ayırabilirim.
Not: Kılıç eğitmenimiz gibi ben de kabul edilirsem bir dersliğim olsun isterim. | |
|
| |
| Konu: Geri: Profesörlük - Eğitmenlik Başvuruları (Rp: +85) Perş. Ağus. 26, 2010 9:10 am | |
| Kabul edilmiştir Rose, kendi dersliğini açabilirsin. Rütbeni atıyorum şimdi. | |
|
| |
Stella Fabiano Hades'in Çocuğu
| Konu: Geri: Profesörlük - Eğitmenlik Başvuruları (Rp: +85) Perş. Ağus. 26, 2010 9:25 am | |
| Ben kara büyü profesörü olabilir miyim, ona göre başvuracağım tanrıçam | |
|
| |
| Konu: Geri: Profesörlük - Eğitmenlik Başvuruları (Rp: +85) Perş. Ağus. 26, 2010 10:13 am | |
| Kara büyü eğitmeni diyelim Profesörlük için daha erken şöyle 30-40 yaşınıza gelin o zaman | |
|
| |
Rose Denise Harris Poseidon'un Çocuğu
| Konu: Geri: Profesörlük - Eğitmenlik Başvuruları (Rp: +85) Perş. Ağus. 26, 2010 8:36 pm | |
| Sağolun Tanrıça'm, başlığımı hemen açıyorummmm! Çok mutlu oldum şu anda =) | |
|
| |
| Konu: Geri: Profesörlük - Eğitmenlik Başvuruları (Rp: +85) Cuma Ağus. 27, 2010 11:35 am | |
| Aaa tebrikler Rose Stell, sıra sende hadi dersliğimin komşusu ol Not: Kimse öğrencim olmadı hala. Robyn bir vakit bulabilse ders almak istiyormuş ama onun dışındakilerden tık yok | |
|
| |
| Konu: Geri: Profesörlük - Eğitmenlik Başvuruları (Rp: +85) Cuma Ağus. 27, 2010 11:37 am | |
| Bu arada Tanrıça'm, şimdiye kadar kabullerde ikide iki gittiniz, her isteyen eğitmen olacak mı? Yani mesela kampta 100 kişi varken, 75 tanesinin profesör veya eğitmen olması saçma olur... Anladınız sanırım | |
|
| |
| Konu: Geri: Profesörlük - Eğitmenlik Başvuruları (Rp: +85) Cuma Ağus. 27, 2010 12:11 pm | |
| 1- Şimdilik öğrencin olmaması doğal çünkü ne bir duyuru yaptım ne de yetenek bölümünü profillerinize ekledim. Bir müddet size adapte olmanız için zaman tanıyacağım. 2- İyi bir noktaya parmak bastın Lucy. Hayır, siz en kıdemliler ve sitenin temel taşlarından olduğunuz için kabul edildiniz. (ve eğitim alanlarınız siteye gerçekten lazım olduğu için.) Aklına eseni eğitmen yapmıyorum, profesör hiç yapmıyorum. Sitedeki üye sayısının 5'te veya 6'da biri eğitmen olursa şanslı yani. Ok atma eğitmeni de aldıktan sonra daha seçici olacağım. | |
|
| |
| Konu: Geri: Profesörlük - Eğitmenlik Başvuruları (Rp: +85) Cuma Ağus. 27, 2010 9:38 pm | |
| Tamam Tanrıça'm cevapladığınız için teşekkürler Ama bence 5'te 1 de fazla, 10'da 1 daha mantıklı olurdu (Tamam sustum ) | |
|
| |
| Konu: Geri: Profesörlük - Eğitmenlik Başvuruları (Rp: +85) Cuma Ağus. 27, 2010 11:27 pm | |
| Ben şimdiki sayımız için konuştum, 100 kişi olduğumuzda en fazla 10 kişi eğitmen olur tabii ki | |
|
| |
Defer Ezpas
| Konu: Geri: Profesörlük - Eğitmenlik Başvuruları (Rp: +85) Ptsi Ağus. 30, 2010 8:35 am | |
| Ad-Soyad:Hephaistos Konum: Tanrı (Melez değiliz ama yazalım.) Tanrı Ebeveyn: Zeus&Hera Rp Puanı:100 Güç Puanı:100 İstediğiniz Mevki: Silah ve Zırh Yapımı Profesörü İsteme Nedeniniz: Maksat melezleri eğitmek. Not:Babamdan izin aldım. | |
|
| |
| |
| |
Apollon.
| Konu: Geri: Profesörlük - Eğitmenlik Başvuruları (Rp: +85) Salı Ağus. 31, 2010 12:07 am | |
| Ad-Soyad:Apollon Konum: (Tanrı, melez, satir...):Tanrı (Melezler için) Tanrı Ebeveyn:Zeus Rp Puanı:100 Güç Puanı:100 İstediğiniz Mevki: Ok Atma Teknikleri Profesörü İsteme Nedeniniz: bu benim işim
| |
|
| |
Afrodit.
| Konu: Geri: Profesörlük - Eğitmenlik Başvuruları (Rp: +85) Salı Ağus. 31, 2010 12:38 am | |
| Ad-Soyad:Afrodit Konum: (Tanrı, melez, satir...)Tanrıça (Melezler için) Tanrı Ebeveyn:zeus Rp Puanı:100 Güç Puanı:100 İstediğiniz Mevki: İksir yapma profösörü İsteme Nedeniniz:Banada bu yakışır
| |
|
| |
| Konu: Geri: Profesörlük - Eğitmenlik Başvuruları (Rp: +85) Salı Ağus. 31, 2010 1:31 am | |
| Afrodit, iksir yapma profesörlüğünü kamp için gerekli görmedim, sadece en lazım olan derslikleri açacağız ilk etapta, üzgünüm...
Apollon: Rütbeni ve dersliğini ekliyorum birazdan. | |
|
| |
Afrodit.
| Konu: Geri: Profesörlük - Eğitmenlik Başvuruları (Rp: +85) Salı Ağus. 31, 2010 1:34 am | |
| Of ama yaa bir savaşta en önemli şey zor durumlarda yaratılan iksirlerdir bir iyileştirme olsun doğruyu söyleme olsun güç olsun bunlar hafife alınmamalı | |
|
| |
| Konu: Geri: Profesörlük - Eğitmenlik Başvuruları (Rp: +85) Salı Ağus. 31, 2010 1:39 am | |
| Üzgünüm, belki kampın nüfusu arttığında, ihtiyaç duyulan bir bölüm olduğuna karar verir ve ekleriz... Herkese yapılan bilgilendirme: Gerekli gördüğüm dersliklerin tümünü açmış bulunmaktayız, bundan sonrasında eğitmen alımları zor, profesör alımları çok daha zor olacak. | |
|
| |
Afrodit.
| Konu: Geri: Profesörlük - Eğitmenlik Başvuruları (Rp: +85) Salı Ağus. 31, 2010 1:42 am | |
| neyse öğrenciler artıkça açılır | |
|
| |
| Konu: Geri: Profesörlük - Eğitmenlik Başvuruları (Rp: +85) Salı Ağus. 31, 2010 1:44 am | |
| Evet Eğer senden iksir öğrenmek isteyen olursa benim büyü teknikleri sınıfımda rp yazabilirsiniz | |
|
| |
Afrodit.
| Konu: Geri: Profesörlük - Eğitmenlik Başvuruları (Rp: +85) Salı Ağus. 31, 2010 1:48 am | |
| çok ayıp işime göz koydun | |
|
| |
| Konu: Geri: Profesörlük - Eğitmenlik Başvuruları (Rp: +85) Salı Ağus. 31, 2010 1:50 am | |
| Sen yazabilirsin dedim, ben yazarım demedim ki | |
|
| |
Afrodit.
| Konu: Geri: Profesörlük - Eğitmenlik Başvuruları (Rp: +85) Salı Ağus. 31, 2010 1:58 am | |
| | |
|
| |
Edward Kevin Hawke Apollon'un Çocuğu
| Konu: Geri: Profesörlük - Eğitmenlik Başvuruları (Rp: +85) Çarş. Eyl. 15, 2010 8:29 pm | |
| Ad-Soyad:Edward Kevin Oswald Konum: Melez Tanrı Ebeveyn:Apollon Rp Puanı:85 Güç Puanı:2 İstediğiniz Mevki:Ok atma teknikleri eğitmeni İsteme Nedeniniz:Babam profesörü olmuş bende eğitmeni olmak istiyorum
| |
|
| |
| Konu: Geri: Profesörlük - Eğitmenlik Başvuruları (Rp: +85) Perş. Eyl. 16, 2010 7:15 am | |
| Reddedildi. Zaten profesörü olan bir derse eğitmen alamam | |
|
| |
Satellite Morgan Artemis Avcısı/Kulübe Lideri/Melez Danışmanı/Araba Yarışları Koordinatörü/Okçuluk Eğitmeni
| Konu: Geri: Profesörlük - Eğitmenlik Başvuruları (Rp: +85) Perş. Eyl. 16, 2010 7:58 am | |
| Ad-Soyad:Satellite Morgan Konum:Melez Tanrı Ebeveyn:Artemis Rp Puanı:90 Güç Puanı:24 İstediğiniz Mevki:Avcılık Teknikleri Eğitmeni İsteme Nedeniniz:Sonuçta bir avcıyım.Ve de sıradan bir avcı değil.Artemis Avcısı'yım.Benim gibi melezlere eğitmenlik yapabilirim diye düşünüyorum.Bir çok kılıç kullanmayı biliyorum ve aynı zamanda bir okçuyum.Hepsi birleşince yararlı işler olabilir diye düşünüyorum.
| |
|
| |
Edward Kevin Hawke Apollon'un Çocuğu
| Konu: Geri: Profesörlük - Eğitmenlik Başvuruları (Rp: +85) Perş. Eyl. 16, 2010 8:38 am | |
| o zaman ine buldum
Ad-Soyad:Edward Kevin Oswald Konum: Melez Tanrı Ebeveyn:Apollon Rp Puanı:85 Güç Puanı:10 İstediğiniz Mevki:Kalkan veya Mızrak kullanma teknikleri sınıfı İsteme Nedeniniz:Bu ikiside önemli silahlar hiçbiri yazılmamış bendimde şimdi aklıma geldi | |
|
| |
| Profesörlük - Eğitmenlik Başvuruları (Rp: +85) | |
|