| Profesörlük - Eğitmenlik Başvuruları (Rp: +85) | |
|
+56Helen Grace Burton Thanatos Kevin Least C. Scarlett Stanislaus Luke Winchester Mirabella LaPiere Thalia A. Carter Alyssa Lauren Franke Zellana L. Tyler Fenix Blume Eryx von Dorff Allen Jacques Harth Mark William Trully Terra M. Winchester Steve J. Christensén Leonard L. Carter Robert Harris Marcus L. Stanislaus David Killer Katherine M. von Dorff Hanna Olıvıa Temple David Tyler Valentino R. Gavino Nyks Apollon Alexis Kwon Peter Karl Bouveir Elena Martin Zack Cliff Burton Alexia Sophie Russell William Maxwell Claire Angel Deeply A. Anna Bianca Sentius Tiffany Trully Summer Katherine Ramsey Hektor Carter Lara Adams Edward J. F. Newgate Clara Thompson Ange Morgan Lamartine Alex Nike Cassandra Masen Eduard Ryan Longrange Serena Su Hanzadeoğlu Hermia Aigian Cocteau Cornelia Fackrell Artemis Satellite Morgan Edward Kevin Hawke Afrodit. Apollon. Defer Ezpas Stella Fabiano Rose Denise Harris Lucianna Fackrell Athena 60 posters |
|
Yazar | Mesaj |
---|
Athena Admin/Tanrıça/Kamp Müdiresi
| Konu: Geri: Profesörlük - Eğitmenlik Başvuruları (Rp: +85) Perş. Mayıs 19, 2011 11:40 pm | |
| Iason: Silah yapımı eğitmenisin. Yalnız duyurular bölümünden yeni sistemimizi bir kez daha okusan iyi olacak. Cevap vereceğin dersler olmayacak artık. Nicole: Kılıç eğitmenisin. Hanna: Sanat ve zanaat eğitmenisin. Mark: Mitoloji tarihi eğitmenisin. Yondaime: Canavarlara karşı korunma eğitmenisin. Allen: Doğa bilimleri eğitmenisin.
David: Reddedildi. Reddedilen bir başvurunun tekrarlanması da reddedilme sebebin. Peter: Sahip olduğun kullanıcı hatalarından dolayı başvurun reddedildi.
~
Aranılan Eğitmenler Listesi - Önem Listesine Göre
~ Okçuluk Teknikleri Sınıfı {2} ~ Şifa Sanatı Sınıfı {1} ~ Zeka ve Strateji Geliştirme Sınıfı {1} ~ Doğa Bilimleri Sınıfı {2} ~ Pegasus Binicilik Sınıfı {2} ~ Dövüş Sanatları Sınıfı {1} ~ Mitoloji Tarihi Sınıfı {1} ~ Büyü Teknikleri Sınıfı {1}
Kadrosu Tamamlanmış Olan Derslikler *Eğitmen sayısı 1'den fazla olan derslikler için zümre başkanları seçilmiştir. *Tek eğitmenli sınıfların eğitmenleri ve çok eğitmenli sınıfların zümre başkanları, dersliklerinin sistemlerini kararlaştırabilmemiz için pm yoluyla benimle iletişime geçsin.
~ Canavarlara Karşı Korunma Sınıfı {Z.B. Robert Harris} ~ Kılıç Antrenmanları Sınıfı {Z.B. Serena Su Hanzadeoğlu} ~ Silah Yapımı Sınıfı ~ Sanat ve Zanaat Sınıfı
| |
|
| |
Claire Angel Deeply Afrodit'in Çocuğu/Kulübe Lideri/Büyü Teknikleri Eğitmeni
| Konu: Geri: Profesörlük - Eğitmenlik Başvuruları (Rp: +85) Cuma Mayıs 20, 2011 12:36 am | |
| Ad-Soyad: Claire Angel Deeply Rp Puanı: 80 Güç Puanı: 83 Rütbe: Kıdemli Statüler: Pegsus Dostu İstenilen Mevki / İsteme Nedeni:
Büyü Teknikleri Sınıfı : Afrodit kızı olarak büyü benim işim diye düşündüm. | |
|
| |
Eryx von Dorff Dionysos'un Çocuğu/Doğa Bilimleri Eğitmeni
| Konu: Geri: Profesörlük - Eğitmenlik Başvuruları (Rp: +85) Cuma Mayıs 20, 2011 2:02 am | |
| Ad-Soyad: Eryx von Dorff Rp Puanı:85 Güç Puanı:40-50 Rütbe:Dionysos Oğlu İstenilen Mevki / İsteme Nedeni: ~ Doğa Bilimleri Eğitmeni (Şarap Yapımı). Bir Dionysos çocuğu doğa ile ilgili fazlasıyla bilgiye sahiptir. Eğitmenlik yapabilecek yeterlilikte olduğuma inanıyorum. | |
|
| |
Fenix Blume Apollon'un Çocuğu/Okçuluk Eğitmeni
| Konu: Geri: Profesörlük - Eğitmenlik Başvuruları (Rp: +85) Cuma Mayıs 20, 2011 4:00 am | |
| Ad-Soyad: Fenix Blume Rp Puanı: 95 Güç Puanı: 31 (Puanlamayla artıyor) Rütbe: Apollon Çocuğu Statüler: Çaylak, Ok&Yay Kullanıcısı, Pegasus Dostu İstenilen Mevki / İsteme Nedeni: Okçuluk Teknikleri / En önemli nedeni Apollon Çocuğu olmam. Hem okçuluk ilgimi çekiyor. Eğitmenlik yapacak kadar bilgiye sahip olduğumu düşünüyorum. Dövüş Sanatları / Dövüş sanatları da oldukça ilgimi çekiyor. Her melezin bu sanatı öğrenmesi gerekli. Okçuluk olmazsa bu da olabilir
| |
|
| |
Satellite Morgan Artemis Avcısı/Kulübe Lideri/Melez Danışmanı/Araba Yarışları Koordinatörü/Okçuluk Eğitmeni
| Konu: Geri: Profesörlük - Eğitmenlik Başvuruları (Rp: +85) Cuma Mayıs 20, 2011 7:34 am | |
| Ad-Soyad: Satellite Morgan. Rp Puanı: Yüz. Güç Puanı: Yüz. Rütbe: Artemis Avcısı, Kulübe Lideri, Melez Danışmanı, Araba Yarışları Koordinatörü. Statüler: Kahraman, Kılıç Kullanıcısı, Ok ve Yay Kullanıcısı, Silah Yapımcısı, Sanatçı, Yeteneğinde Uzman, Pegasus Dostu, Stratejide Uzman. İstenilen Mevki / İsteme Nedeni:
1-Ok ve Yay Kullanıcısı Eğitmenliği: Okçuluk Apollon çocuklarının ve Artemis Avcıları'nın işidir ki ben bir Artemis Avcısıyım. Doğal olarak ok kullanabiliyorum, hatta bu konuda uzmanım denebilir, konumumdan ve hevesimden dolayı. Zaten eğitmenlik ve öğrencilere bir şey öğretmek de güzel, eğlenceli bir şey, aksatmayacağımı da bilmenizi isterim.
2-Mitoloji Tarihi Eğitmenliği: Bir avcı olarak 12 Tanrıçalardan biriyle avlanıyorum, yani ilk olarak bu konuda çevrem var. Avcıların çoğu farklı tanrı(ça)ların çocukları olduğundan tam olarak bir kültür kaynaşması yaşanıyor denebilir kulübemizde. Ayrıca mitoloji sevdiğim bir şey ve dersle arkadaşlığı ayırt edebilirim. | |
|
| |
Zellana L. Tyler Demeter'in Çocuğu/Şifa Sanatı Eğitmeni
| Konu: Geri: Profesörlük - Eğitmenlik Başvuruları (Rp: +85) Cuma Mayıs 20, 2011 9:09 am | |
| Ad/soyad : Zellana L. Ryan Rp puanı:90 Güç puanı:38 Statüler:Çaylak,Zeka ve Strateji İstenen mevki/isteme nedeni: Yanii karada sadece zeka ve srateji öğrenmek az kalıyor. Bunun için kendimi uygun gördüm.Ayrıca ilgi çekici. / Şifa Sanatı Sınıfı: Deniz ile ilgili şifaları deniz tanrıçası olan bir melez iyi bilebilir. Hem bu konu baya ilgimi çekiyor. Hem eğitmen olmak çok isterim Tanrıçam. | |
|
| |
Alex Nike Hephaistos'un Çocuğu
| Konu: Geri: Profesörlük - Eğitmenlik Başvuruları (Rp: +85) Cuma Mayıs 20, 2011 8:34 pm | |
| Ad-Soyad: Alex Nike Rp Puanı: 90 Güç Puanı: 80 Rütbe: Hephaistos'un Çocuğu Statüler: Kıdemli-Silah ve Zırh Yapımcısı-Kılıç Kullanıcısı İstenilen Mevki / İsteme Nedeni: Mitoloji Tarihi. Uzun süredir fazla online olamıyorum ve yeni rpler yapmak istiyorum. Bu sayede sorumluluk alıp fazla online olabilirim. Ayrıca araştırmacı bir ruhum vardır. | |
|
| |
Alyssa Lauren Franke Hades'in Çocuğu
| Konu: Geri: Profesörlük - Eğitmenlik Başvuruları (Rp: +85) C.tesi Mayıs 21, 2011 1:47 am | |
| Ad: Alysaa Lauren Brooke Rp puanı: 95 Güç puanı: - Rütbe:Kahin Stadü:Çaylak İstenen mevki/İsteme nedeni:
-Mitoloji Bilimi eğitmenliği:Yani bir kahin olacakları ve herşeyi bilmek zorunda değil midir zaten? Mitoloji ile ilgili bütün bildiklerini melezleri alatabilir. Hem Mitoloji bilimleri eğitmenliği çok ilgili çekici. Zaten eğitmende olamak istiyordum.
- Okçuluk Teknikleri : Kurguma göre Apollon kızıyım. Apollon ve Artemis okçuluğu en iyi kullanan tanrı/tanrıçalar değil midir zaten ? Doğal olarak doğacak çocuklarıda bu konuda yetenekli olurlar. Kendimi uygun görüyorum buna. | |
|
| |
Thalia A. Carter Afrodit'in Çocuğu
| Konu: Geri: Profesörlük - Eğitmenlik Başvuruları (Rp: +85) C.tesi Mayıs 21, 2011 4:03 am | |
| Ad-Soyad: Thalia A. Sparrow Rp Puanı: 85 Güç Puanı: 27 Rütbe: Melez Statüler: Çaylak,yeteneğinde uzman İstenilen Mevki / İsteme Nedeni: Dövüş Sanatları (veya Sanat ve Zanaat).Çünkü Afrodit kızı olmama rağmen dövüş sanatlarına oldukça ilgim var(gerçek hayatta da).Aynı zamanda başarılıyım bu konuda. veya Sanat ve Zanaat dersinden de mezunum.Ayrıca gerçek hayatta da ders almıştım.
| |
|
| |
| Konu: Geri: Profesörlük - Eğitmenlik Başvuruları (Rp: +85) Ptsi Mayıs 23, 2011 6:33 am | |
| Claire: Büyü teknikleri eğitmenisin. Eryx: Doğa bilimleri eğitmenisin. Fenix: Okçuluk eğitmenisin. Satellite: Okçuluk eğitmenisin. Zellana: Şifa sanatı eğitmenisin.
Alex: Uzun süredir sitede aktif olarak bulunmaman gerekçesiyle reddedildi. Alyssa: Zellana karakterin eğitmen olduğundan ve dersliğinin tek sorumlusu olduğundan reddedildi. Thalia: Dövüş sanatları kulübene uygun olmadığından, sanat sınıfı için de eğitmen aranmadığından reddedildi. Yeni derslik tercihleriyle tekrar başvuru yapabilirsin.
Aranılan Eğitmenler Listesi - Önem Listesine Göre
~ Zeka ve Strateji Geliştirme Sınıfı {1} ~ Pegasus Binicilik Sınıfı {2} ~ Doğa Bilimleri Sınıfı {1} ~ Dövüş Sanatları Sınıfı {1} ~ Mitoloji Tarihi Sınıfı {1}
Kadrosu Tamamlanan Dersliklerin Eğitmen Listesi
Canavarlara Karşı Korunma Sınıfı ~Robert Harris (Zümre Başkanı) ~Marcus L. Carter ~Yondaime Hokage
Kılıç Antrenmanları Sınıfı ~Serena Su Hanzadeoğlu (Zümre Başkanı) ~Leonard Luke Carter ~Nicole Avery Johnson
Okçuluk Teknikleri Sınıfı ~Satellite Morgan (Zümre Başkanı) ~Fenix Blume
Büyü Teknikleri Sınıfı ~Alexis Lavinia Montgomery (Zümre Başkanı) ~Claire Angel Deeply
Silah Yapımı Sınıfı ~Iason Carter
Sanat ve Zanaat Sınıfı ~Hanna Olivia Temple
Şifa Sanatı Sınıfı ~Zellana L. Ryan
*Robert, Serena, Satellite, Alexis, Iason, Hanna ve Zellana; Derslik sistemi hakkında konuşmadıklarım benimle pm ile iletişime geçsin. | |
|
| |
Thalia A. Carter Afrodit'in Çocuğu
| Konu: Geri: Profesörlük - Eğitmenlik Başvuruları (Rp: +85) Çarş. Mayıs 25, 2011 5:45 am | |
| Ad-Soyad: Thalia Adelynn Rose Rp Puanı: 85 Güç Puanı: 27 Rütbe: Melez Statüler: Çaylak,yeteneğinde uzman İstenilen Mevki / İsteme Nedeni: Şifa sanatı sınıfının eğitmeni.Annem iksirlerle de uğraşıyor ben de de onun kızı olduğum için bu yetenek bende de var sayılıyor.
En son Thalia A. Sparrow tarafından C.tesi Mayıs 28, 2011 5:56 am tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi | |
|
| |
David Tyler Athena'nın Çocuğu/Zeka ve Strateji Eğitmeni
| Konu: Geri: Profesörlük - Eğitmenlik Başvuruları (Rp: +85) Çarş. Mayıs 25, 2011 5:54 am | |
| Ad-Soyad:David Carter Rp Puanı: 85 Güç Puanı: 70'i geçmiştir toplanınca Rütbe: Athena çocuğu Statüler:Kıdemli kılıç kullanıcısı pegasus dostu,yeteneğinde uzman,ok&yay kullanıcısı İstenilen Mevki / İsteme Nedeni:Zeka ve strateji sınıfı:Annem athena bu sınıf athena çocuklarına göre ve ben en aktif athena çocuklarındanım şu an. veya Pegasus dosto:Bu sınıfı da merak ettiğim için eğitmeni olmak istiyorum. Tanrıçam rplerim artık daha iyi olabilir.Klavye düzeldi.Sadece kendim yazımı düzeltmeliyim. | |
|
| |
Mirabella LaPiere Demeter'in Çocuğu/Doğa Bilimleri Eğitmeni
| Konu: Geri: Profesörlük - Eğitmenlik Başvuruları (Rp: +85) Çarş. Mayıs 25, 2011 9:57 pm | |
| Ad-Soyad: Anna Maria Benson. Rp Puanı: 100 (Bknz; Atropos, Chione) Güç Puanı: +30 (puanlamayla artacak.) Rütbe: Demeter Çocuğu. Statüler: Çaylak, Sanatçı. İstenilen Mevki / İsteme Nedeni: Doğa Bilimleri Sınıfı. Ben bir Demeter kızıyım, doğanın bahşettiklerini benden daha iyi bilen birinin olduğunu düşünmüyorum. Üstelik severek anlatacağım bir ders. Gerek kurgusal açıdan gerek ise hem benim sevdiğim hem de karakterimin sevdiği bir konu.
| |
|
| |
Luke Winchester Hermes'in Çocuğu/Dövüş Sanatları Eğitmeni
| Konu: Geri: Profesörlük - Eğitmenlik Başvuruları (Rp: +85) Perş. Mayıs 26, 2011 10:07 pm | |
| Ad-Soyad: Luke Ewelon Rp Puanı: 100 (bknz: Sirius Marvin Maxmillan) Güç Puanı: 35(50) Rütbe: Hermes Çocuğu. Statüler: - İstenilen Mevki / İsteme Nedeni: Dövüş Teknikleri Sınıfı. Hızlıyım ve bir hırsız olmanın gerektirdiği nedenlerle insanların kritik darbe noktalarını iyi biliyorum. Temel ve ileri düzeyde hareketleri rahatlıkla uygulayabilirim.
Mitoloji Tarihi ile aram iyidir. Gerçekten geniş bir bilgi hazinem vardır.
En son Luke Ewelon tarafından Salı Mayıs 31, 2011 4:23 am tarihinde değiştirildi, toplamda 2 kere değiştirildi | |
|
| |
Lara Adams Afrodit'in Çocuğu/Pegasus Binicilik Eğitmeni
| Konu: Geri: Profesörlük - Eğitmenlik Başvuruları (Rp: +85) Cuma Mayıs 27, 2011 1:53 am | |
| Ad-Soyad: Lara Adams Rp Puanı: 85 Güç Puanı: 62 Rütbe:Afrodit çocuğu|Rp denetleyicisi Statüler: Kıdemli|Pegasus dostu|Sanatçı|Kılıç kullanıcısı İstenilen Mevki / İsteme Nedeni:
Pegasus binicilik sınıfı =) Zaten eğitim almıştım.Siteye çoğu zaman giriyorum.Afrodit kızıyım,pegasuslarla da iyi anlaşabileceğimi düşünüyorum.
Olmazsa,
Mitoloji Tarihi Sınıfı =) Melez Kampı'nın kökenlilerinden biriyim.Yunan Mitolojisini severim,çoğu şeyi de biliyorum.
En son Lara Adams tarafından Cuma Mayıs 27, 2011 7:53 am tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi | |
|
| |
Peter Karl Bouveir Hephaistos'un Çocuğu/Kulübe Lideri
| Konu: Geri: Profesörlük - Eğitmenlik Başvuruları (Rp: +85) Cuma Mayıs 27, 2011 3:12 am | |
| Ad-Soyad: Peter Karl Bouveir. Rp Puanı: 80 Güç Puanı: 33 (Artacak.) Rütbe: Hephaistos çocuğu Statüler: Kılıç kullanıcısı, Pegasus dostu, Ok&yay kullanıcısı, Yeteneğinde Uzman, Kılıç yapıcısı İstenilen Mevki / İsteme Nedeni: Dövüş Teknikleri Sınıfı. Oldukça onlineım ve de profesyonel taekwondocuyum. Dövüş sanatları ile ilgili yeterince bilgim olduğunu düşünüyorum. KKurguma da uyuyor. Uzun zamandır istiyordum ama kabul edilmiyordu. Ama artık Chace'i kullanmamaya başladım. Göründüğü gibi avatar ve imzamı da kaldırdım. Sadece sevgili imzamı bıraktım o da siteye yeni gelenlerin benim karakterim hakkında bilgileri olsun diye. Kabul edilirse çok mutlu olurum.
| |
|
| |
David Killer Hypnos'un Çocuğu
| Konu: Geri: Profesörlük - Eğitmenlik Başvuruları (Rp: +85) Cuma Mayıs 27, 2011 8:19 am | |
| Ad-Soyad: David Killer Rp Puanı: 90 Güç Puanı: 19 ama artacak. söz veriyorum. Rütbe: Çaylak :/ Statüler: Pegsus Dostu.silah yapıcısı, ok&yay kullanıcısı, kılıç kullanıcısı, yeteneğinde uzman, İstenilen Mevki / İsteme Nedeni:
Ok atma teknikleri sınıfı: Eğer gerçekten istemesem zaten sizi bu kadar rahatsız etmezdim. Bu konuda eğitimliyim de. 3. seviyedeyken derslikler kapandı..
Mitoloji Tarihi Sınıfı: Mitoloji Tarihi hakkında yeteri kadar bilgim olduğunu düşünüyorum. Yeni açılan dersliğe öğrenci akımı olacağını düşünüyorum. Ok atma eğitmenliğimden sonraki önceliğim..
Pegasus biniciliği sınıfı: Pegasuslarla aram iyidir. Sıklıkla ahırları ziyaret ederim. Hiçbiri olmazsa bu olmalı -hiç değilse-
Reddedilmemdeki öncelik o zamanlar dersliklere başlık açmamam gerektiğini bilmememdi. Şimdi açılmaması gerektiğini biliyorum. Çoğu derslikten de mezun oldum. Bunun için ilk kullanıcı hatamı aldım ve GEREKİRSE banlanmaya da hazırım. bir eğitmen olmayı hayal bile edemeyeceğiniz kadar istiyorum. Size şimdiden teşekkür ediyorum.. (öm hakkım ne zaman açılır? ya da açılmaz mı? eğer eğitmen olursam açılmamasına razıyım..) ve sizden son olarak da bir şey isteyeceğim.. belki biraz fazla ileri gitmiş olacağım; ama empati kurar mısınız? Eğer bilmediğiniz bir şeyden dolayı en çok istediğiniz şeyi kaybetseydiniz ne düşünürdünüz..? | |
|
| |
C. Scarlett Stanislaus Athena'nın Çocuğu/Zeka ve Strateji Eğitmeni
| Konu: Geri: Profesörlük - Eğitmenlik Başvuruları (Rp: +85) Ptsi Mayıs 30, 2011 6:42 am | |
| -Christina Michelle Jones -85 -Şu anlık sıfır,altını çiziyorum şu anlık -Çaylak -Zeka ve Strateji Geliştirme Sınıfı.Bildiğiniz gibi Athena benim annem oluyor.Zeka ve stratejim bol yani üstelik karakterimle de uyumlu... | |
|
| |
Katherine M. von Dorff Poseidon'un Çocuğu/Kulübe Lideri/Pegasus Binicilik Eğitmeni
| Konu: Geri: Profesörlük - Eğitmenlik Başvuruları (Rp: +85) Salı Mayıs 31, 2011 12:41 pm | |
| #Katherine M. von Dorff #100. #46. (Puanlama ile artacak.) #Çaylak. #Pegasus Binicilik Sınıfı. ~Poseidon kızı olduğum için pegasusları anlayabiliyor ve onlarla konuşabiliyorum. Bu yüzden bu konuda eğitmen olabileceğimi düşündüm. | |
|
| |
Kevin Least Dionysos'un Çocuğu/Kulübe Lideri
| Konu: Geri: Profesörlük - Eğitmenlik Başvuruları (Rp: +85) Salı Mayıs 31, 2011 7:20 pm | |
| Ad-Soyad: Kevin Least Rp Puanı: 95 Güç Puanı: 47 ( SBS'den sonra çok görev yapacağım. ) Rütbe: Çaylak İstenilen Mevki / İsteme Nedeni:
Doğa Bilimleri Sınıfı ( Şarap Yapımı ) : Dionysos'un oğluyum. Bu konuda bilgimin yeterli olduğunu düşünüyorum. | |
|
| |
Thanatos Tanrı
| Konu: Geri: Profesörlük - Eğitmenlik Başvuruları (Rp: +85) Çarş. Haz. 01, 2011 6:59 am | |
| Ad-Soyad: Thanatos Rp Puanı: 100 Güç Puanı: Tam. Rütbe: Tanrı Statüler: - İstenilen Mevki / İsteme Nedeni: Kılıç ve Türevleri Kullanımı Profesörü, isteme nedenimse RP yapmayınca gereğinden fazla sıkılmam ve yerimde duramamam. Çok sık ders açabilirim, ayrıca karakterim öldürebilecek her türlü aletle haşır neşir bir Tanrı. | |
|
| |
Helen Grace Burton Athena'nın Çocuğu/Mitoloji Tarihi Eğitmeni
| Konu: Geri: Profesörlük - Eğitmenlik Başvuruları (Rp: +85) Paz Haz. 05, 2011 3:16 am | |
| Ad-Soyad: Helen Grace Wilson Rp Puanı: 85 Güç Puanı: 33 (Görevlerime tekrar başlıyorum. Yeni puanlamayla artacaktır.) Rütbe: Melez Statüler: Çaylak / Kılıç Kullanıcısı / Sanatçı / Yeteneğinde Uzman İstenilen Mevki / İsteme Nedeni: Mitoloji Tarihi sınıfı; Mitolojiyle aram çok iyidir. Bu konuda tez hazırlayabilecek kadar çok bilgim var. Üstelik, bilgelik tanrıçasının kızıyım. Sınıfla en çok alakası olan kulübe Athena Kulübesidir diye düşünüyorum. | |
|
| |
Theodor Aquila Apollon'un Çocuğu
| Konu: Geri: Profesörlük - Eğitmenlik Başvuruları (Rp: +85) Paz Haz. 05, 2011 5:30 am | |
| Ad-Soyad: Theodor Carter Rp Puanı: 100 Güç Puanı: ~75 Rütbe: Apollon'un Çocuğu Statüler: Kıdemli, Ok&Yay Kullanıcısı, Kılıç Kullanıcısı, Sanatçı, Pegasus Dostu, Stratejide Uzman, Silah Yapıcısı İstenilen Mevki: Doğa Bilimleri Sınıfı (Astroloji ve Kader Bilimi Dersi) İsteme Nedeni: Babam Apollon kehanet yapan Tanrı. Ayrıca Güneş'in Tanrısı'nın oğlu olduğum için astroloji ile de aram iyidir. | |
|
| |
| Konu: Geri: Profesörlük - Eğitmenlik Başvuruları (Rp: +85) Çarş. Haz. 15, 2011 1:04 am | |
| Anna: Doğa bilimleri eğitmenisin. Katherine: Pegasus eğitmenisin. Lara: Pegasus eğitmenisin. Christina: Zeka ve strateji eğitmenisin. Helen: Mitoloji tarihi eğitmenisin. Luke: Dövüş sanatları eğitmenisin.
*Sitede başka eğitmen ihtiyacı kalmamıştır, diğer başvurular bu gerekçeyle reddedilmiştir.*
Dersliklerin Eğitmen Listesi
Canavarlara Karşı Korunma Sınıfı ~Robert Harris (Zümre Başkanı) ~Marcus L. Carter ~Yondaime Hokage
Kılıç Antrenmanları Sınıfı ~Serena Su Hanzadeoğlu (Zümre Başkanı) ~Leonard Luke Carter ~Nicole Avery Johnson
Okçuluk Teknikleri Sınıfı ~Satellite Morgan (Zümre Başkanı) ~Fenix Blume
Büyü Teknikleri Sınıfı ~Alexis Lavinia Montgomery (Zümre Başkanı) ~Claire Angel Deeply
Pegasus Binicilik Sınıfı ~Cornelia Fackrell (Zümre Başkanı) ~Katherine M. von Dorff ~Lara Adams
Mitoloji Tarihi Sınıfı ~Eduard Ryan Longrange (Zümre Başkanı) ~Mark William Trully ~Helen Grace Wilson
Dövüş Sanatları Sınıfı ~Zack Cliff Burton (Zümre Başkanı) ~Luke Winchester
Doğa Bilimleri Sınıfı ~Maria von Dorff (Zümre Başkanı) ~Allen Jacques Harth ~Eryx von Dorff ~Anna Maria Benson
Silah Yapımı Sınıfı ~Iason Carter
Sanat ve Zanaat Sınıfı ~Hanna Olivia Temple
Şifa Sanatı Sınıfı ~Zellana L. Ryan
Zeka ve Strateji Geliştirme Sınıfı ~Christina Pamelia Tyler
*Eğitmen arandığına dair duyuru yapılmadığı müddetçe artık bu bölüme başvuru yapmayınız!
*Tüm derslikler gün içerisinde denetlenecektir. | |
|
| |
| Konu: Geri: Profesörlük - Eğitmenlik Başvuruları (Rp: +85) Salı Haz. 28, 2011 1:28 am | |
| Sanat ve Zanaat sınıfı için yeni bir eğitmen aranmaktadır, Hanna Olivia Temple rütbesini kaybetmiştir. | |
|
| |
Peter Karl Bouveir Hephaistos'un Çocuğu/Kulübe Lideri
| Konu: Geri: Profesörlük - Eğitmenlik Başvuruları (Rp: +85) Salı Tem. 12, 2011 1:05 am | |
| Dövüş Sanatları Yardımcı Eğitmeni fazla online olmadığı ve derslikle hiç ilgilenmediği için Dövüş sanatları yardımcı eğitmenliğine başvuruyorum. | |
|
| |
Lena H. Bryce Artemis Avcısı/Sanat ve Zanaat Eğitmeni
| Konu: Geri: Profesörlük - Eğitmenlik Başvuruları (Rp: +85) Perş. Tem. 14, 2011 12:04 pm | |
| Sanat ve zanaat eğitmenliğine başvuruyorum. | |
|
| |
| Konu: Geri: Profesörlük - Eğitmenlik Başvuruları (Rp: +85) Paz Tem. 17, 2011 8:15 am | |
| eğitmen yardımcısı arıyorum ben de zeka ve strateji sınıfına (ders 18-19 gibi başlayacak bilgisi olsun yardımcım olacak kişinin,yazamama gibi bir ihtimalim olabilir bu seferlik,yetiştirmeye çalışacağım ama olmazsa yardımcı bu seferlik yardımcı olabilir.) | |
|
| |
David Tyler Athena'nın Çocuğu/Zeka ve Strateji Eğitmeni
| Konu: Geri: Profesörlük - Eğitmenlik Başvuruları (Rp: +85) Paz Tem. 17, 2011 8:48 am | |
| Ad-Soyad:David Tyler Rp Puanı:95 Güç Puanı:70'in üzerinde puanlamada Rütbe: Athena çocuğu Statüler:Kıdemli, kılıç kullanıcısı, pegasus dostu, yeteneğinde uzman, ok&yay kullanısı. İstenilen Mevki / İsteme Nedeni:zeka ve strateji sınıfı eğer christina'nın isteği olursa ben olmak istiyorum yardımcı eğitmen. | |
|
| |
| Konu: Geri: Profesörlük - Eğitmenlik Başvuruları (Rp: +85) Paz Tem. 17, 2011 8:57 am | |
| tanrıçamız da kabul ederse izin veriyorum olmana kardeşim.(resmi oldu dimii ) | |
|
| |
| Profesörlük - Eğitmenlik Başvuruları (Rp: +85) | |
|