| Profesörlük - Eğitmenlik Başvuruları (Rp: +85) | |
|
+56Helen Grace Burton Thanatos Kevin Least C. Scarlett Stanislaus Luke Winchester Mirabella LaPiere Thalia A. Carter Alyssa Lauren Franke Zellana L. Tyler Fenix Blume Eryx von Dorff Allen Jacques Harth Mark William Trully Terra M. Winchester Steve J. Christensén Leonard L. Carter Robert Harris Marcus L. Stanislaus David Killer Katherine M. von Dorff Hanna Olıvıa Temple David Tyler Valentino R. Gavino Nyks Apollon Alexis Kwon Peter Karl Bouveir Elena Martin Zack Cliff Burton Alexia Sophie Russell William Maxwell Claire Angel Deeply A. Anna Bianca Sentius Tiffany Trully Summer Katherine Ramsey Hektor Carter Lara Adams Edward J. F. Newgate Clara Thompson Ange Morgan Lamartine Alex Nike Cassandra Masen Eduard Ryan Longrange Serena Su Hanzadeoğlu Hermia Aigian Cocteau Cornelia Fackrell Artemis Satellite Morgan Edward Kevin Hawke Afrodit. Apollon. Defer Ezpas Stella Fabiano Rose Denise Harris Lucianna Fackrell Athena 60 posters |
|
Yazar | Mesaj |
---|
Athena Admin/Tanrıça/Kamp Müdiresi
| Konu: Geri: Profesörlük - Eğitmenlik Başvuruları (Rp: +85) Perş. Eyl. 16, 2010 11:51 pm | |
| Satellite, zaten okçuluk teknikleri sınıfımız var ve kamptaki tek avcı sensin, şimdilik reddediyorum ama birkaç ay içinde tekrar değerlendirebilirim. Edward, kalkan ve mızrak için bir Ares veya Athena, Hades çocuğu falan alabilirim ama Apollon çocuklarının becerilerinin dışında bir alan, yine üzgünüm. Zaten Kılıç teknikleri sınıfından bu derslerin hepsini alabilirsiniz, her savaş aleti için ayrı bir sınıf açılmayacak. Herkese önemli hatırlatma: güç puanı henüz 50 bile olmamış kişilerin başvuru yapması beni gerçekten güldürüyor. Lütfen rp puanlarınızın ve güç puanlarınızın benim için önemli kriterler olduklarını unutmayın. | |
|
| |
| Konu: Geri: Profesörlük - Eğitmenlik Başvuruları (Rp: +85) Cuma Eyl. 17, 2010 6:16 am | |
| Düzenleme İlk postta da okuyabileceğiniz gibi, başvurulara bazı yeni kriterler getirdim. En önemlisi; artık güç puanınız 50'nin altındaysa başvurularınız dikkate alınmayacak. İkinci bir yenilik, birkaç dersliğe zaman zaman yardımcı eğitmen alımı yapılacak. Şu anda sadece kılıç teknikleri sınıfı için alabilirim. Not: Büyü teknikleri sınıfında iksir yapımı öğrettiğimiz, kılıç teknikleri sınıfında kalkan ve mızrak dersleri verdiğimiz, yani başvuru yapacak kişilerin şimdikilerden bağımsız bir alan bulması gerektiği, unutulmamalı. | |
|
| |
Lucianna Fackrell Athena'nın Çocuğu/Kulübe Lideri
| Konu: Geri: Profesörlük - Eğitmenlik Başvuruları (Rp: +85) Perş. Eyl. 30, 2010 8:14 am | |
| Özel İlan Kılıç kullanma teknikleri sınıfım için bir yardımcı eğitmen arıyorum, şartlar: Güç puanı +50 olmalı (puanlamanız henüz yapılmamış olsa bile, görevleriniz 50 puanı geçiyorsa, tamamdır.) Türkçe'yi düzgün kullanmanız gerekmektedir. Rütbeniz 'Yardımcı Kılıç Eğitmeni' olacaktır. (Tanrıça Athena izinli bir posttur ) | |
|
| |
| Konu: Geri: Profesörlük - Eğitmenlik Başvuruları (Rp: +85) Ptsi Ekim 04, 2010 6:28 am | |
| Evet, bu aralar normal eğitmen ve profesör alımlarını gerekli görmüyorum ama yardımcı kılıç eğitmeni arıyoruz. Başvurmak isteyenler yine normal bir başvuru şeklinde bu başlığın altına yazabilir. | |
|
| |
Satellite Morgan Artemis Avcısı/Kulübe Lideri/Melez Danışmanı/Araba Yarışları Koordinatörü/Okçuluk Eğitmeni
| Konu: Geri: Profesörlük - Eğitmenlik Başvuruları (Rp: +85) Paz Ekim 17, 2010 8:10 am | |
| Ad-Soyad:Satellite Morgan Konum: (Tanrı, melez, satir...):Melez (Melezler için) Tanrı Ebeveyn:Artemis Rp Puanı:90 Güç Puanı:56 İstediğiniz Mevki: Yardımcı Kılıç Eğitmeni İsteme Nedeniniz:Madem aranıyormuş,olabilirim.Zaten online'yım,tecrübeli hale tam olarak gelmesem de geldim sayılır.Kılıç kullanmasını da bilirim.
| |
|
| |
| Konu: Geri: Profesörlük - Eğitmenlik Başvuruları (Rp: +85) Paz Ekim 17, 2010 8:44 am | |
| Kabul edildi Sat Lucy ile öğrencileri paylaşmak için öğretmenler masası mı ne bir başlık açılmıştı dersliklerde, orayı kullanabilirsiniz Rütbeni ekliyorum ^^ | |
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: Profesörlük - Eğitmenlik Başvuruları (Rp: +85) Perş. Ekim 28, 2010 8:12 am | |
| Ad-Soyad: Amanda Sylise Konum: Melez (Melezler için) Tanrı Ebeveyn: Afrodit Rp Puanı: 100 Güç Puanı: Görevleri yapıyorum. Ancak güç puanım hala eklenmedi. İstediğiniz Mevki: Ok atma teknikleri eğitmenliği İsteme Nedeniniz: Kurgum gereği en iyi savaştığım şey oklarım. Apollon'da foruma az giriyor. O yüzden ona yardımcı olmak istiyorum. |
|
| |
Edward Kevin Hawke Apollon'un Çocuğu
| Konu: Geri: Profesörlük - Eğitmenlik Başvuruları (Rp: +85) Perş. Ekim 28, 2010 11:03 pm | |
| Ad-Soyad:Edward Kevin Knıght Konum: (Tanrı, melez, satir...):Melez (Melezler için) Tanrı Ebeveyn:Apollon Rp Puanı:85 Güç Puanı:14 (ama yükselticeğim) İstediğiniz Mevki: Ok atma teknikleri eğitmenliği İsteme Nedeniniz: Umm sanırım bunu sormaya gerek yok zaten önceden ben olmak istemiştim ama babam olduğu için girememiştim birde sanırım bunun eğitmeni ben olsam daha uygun olur | |
|
| |
| Konu: Geri: Profesörlük - Eğitmenlik Başvuruları (Rp: +85) Perş. Ekim 28, 2010 11:09 pm | |
| (Karıştığım için üzgünüm... Amanda, güç puanın 20 küsürlerde, Edward seninki de 14. İlk postu dikkatli okursanız puanınızın en az 50 olması gerektiğini görürsünüz...) | |
|
| |
| Konu: Geri: Profesörlük - Eğitmenlik Başvuruları (Rp: +85) Perş. Ekim 28, 2010 11:42 pm | |
| Amanda ve Edward, ikiniz de 50 güç puanı kriterine uymadığınız için başvurularınız reddedildi. (Amanda, puanlamaları kış uygulaması sabit mesajında belirttiğim gibi artık 20 günde bir falan yapacağım, puanın henüz profiline yazılmamış olsa da sahip olduğun puandır ) | |
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: Profesörlük - Eğitmenlik Başvuruları (Rp: +85) Cuma Ekim 29, 2010 12:02 am | |
| Ovv. Pardon. Neyse teşekkürler |
|
| |
Artemis Tanrıça/GM/Bayrak Kapmaca Koordinatörü
| Konu: Geri: Profesörlük - Eğitmenlik Başvuruları (Rp: +85) Cuma Ekim 29, 2010 5:32 am | |
| Ad-Soyad: Artemis Konum: (Tanrı, melez, satir...) Tanrıça Rp Puanı:100 Güç Puanı:100 İstediğiniz Mevki: Ok Atma Teknikleri Profesörü Yardımcısı İsteme Nedeniniz: Her ne kadar Apollon'un yardımcısı olmayı kendime yediremesemde o çok giremiyor ve onun yokluğunda öğrencilerle ben ilgilenebilirim diye düşünüyorum
| |
|
| |
| Konu: Geri: Profesörlük - Eğitmenlik Başvuruları (Rp: +85) Cuma Ekim 29, 2010 6:12 am | |
| Kabul edilmiştir, rütbeni ekliyorum Artemis. | |
|
| |
Artemis Tanrıça/GM/Bayrak Kapmaca Koordinatörü
| Konu: Geri: Profesörlük - Eğitmenlik Başvuruları (Rp: +85) Cuma Ekim 29, 2010 6:14 am | |
| teşekkür ederim Athena ^^ (çok resmi oldu neyse ) | |
|
| |
Cornelia Fackrell Poseidon'un Çocuğu/Pegasus Binicilik Eğitmeni
| Konu: Geri: Profesörlük - Eğitmenlik Başvuruları (Rp: +85) C.tesi Ekim 30, 2010 2:42 am | |
| Ad-Soyad: Cornelia Scarlett Konum: Melez Tanrı Ebeveyn: Poseidon Rp Puanı: 85 Güç Puanı: 41 gözüküyo ama 50 oldu.. İstediğiniz Mevki: Yardımcı pegasus eğitmenliği İsteme Nedeniniz: Bende bir Poseidon kızıyım ve pegasuslarla konuşabiliyorum. Onları da çok iyi kullanabiliyorum. Hem ablama görevinde yardımcı olmak, hemde yeni gelen melezlerin alışmalarını sağlamak için istiyorum..
| |
|
| |
| Konu: Geri: Profesörlük - Eğitmenlik Başvuruları (Rp: +85) C.tesi Ekim 30, 2010 3:03 am | |
| Kabul edildi, rütbeni ekliyorum. | |
|
| |
| Konu: Geri: Profesörlük - Eğitmenlik Başvuruları (Rp: +85) Perş. Kas. 18, 2010 11:14 am | |
| Özel İlan (yine )
Kılıç kullanma teknikleri sınıfım için bir yardımcı eğitmen daha arıyorum, şartlar: Güç puanı +50 olmalı (puanlamanız henüz yapılmamış olsa bile, görevleriniz 50 puanı geçiyorsa, tamamdır.) Türkçe'yi düzgün kullanmanız gerekmektedir. Rütbeniz 'Yardımcı Kılıç Eğitmeni' olacaktır. *Başvuruları bu foruma standart şekilde yapın lütfen. Değerlendirecek kişi ben değilim, adminimiz Athena. | |
|
| |
Hermia Aigian Cocteau Ares'in Çocuğu/Kulübe Lideri/Melez Denetleyicisi
| Konu: Geri: Profesörlük - Eğitmenlik Başvuruları (Rp: +85) Cuma Kas. 19, 2010 1:50 am | |
| Ad-Soyad: Hermia Aigian Cocteau Konum: melez (Melezler için) Tanrı Ebeveyn: Ares Rp Puanı: 90 Güç Puanı: 62 İstediğiniz Mevki: Yardımcı Kılıç Eğitmeni İsteme Nedeniniz: Bilmem kanımda var galiba | |
|
| |
Serena Su Hanzadeoğlu Athena'nın Çocuğu
| Konu: Geri: Profesörlük - Eğitmenlik Başvuruları (Rp: +85) Cuma Kas. 19, 2010 5:08 am | |
| Ad-Soyad: Serena Melanie Holls Konum: (Tanrı, melez, satir...) Melez (Melezler için) Tanrı Ebeveyn: Athena Rp Puanı: 100 Güç Puanı: 60 İstediğiniz Mevki: Yardımcı Kılıç Eğitmeni İsteme Nedeniniz: Kendi eğitmenliğimi bulana kadar sevgili kardeşim Lucy'e seve seve yardım edebilirim. Haftasonları buradayım. Ondan biraz daha fazla online oluyorum. | |
|
| |
| Konu: Geri: Profesörlük - Eğitmenlik Başvuruları (Rp: +85) C.tesi Kas. 20, 2010 9:57 am | |
| *Kabul edildi Serena, artık yardımcı kılıç eğitmenisin. *Hermia, başvurunu bir başka alımda değerlendireceğim. ~ Bir ilan da benden, Büyü teknikleri ve silah-zırh yapımı sınıflarına birer yardımcı aranmaktadır. Başvuruları bu başlık altından yapın. | |
|
| |
Eduard Ryan Longrange Hephaistos'un Çocuğu/Mitoloji Tarihi Eğitmeni
| Konu: Geri: Profesörlük - Eğitmenlik Başvuruları (Rp: +85) C.tesi Kas. 20, 2010 10:02 am | |
| Ad-Soyad: Eduard R. Longrange Konum: (Tanrı, melez, satir...) Melez (Melezler için) Tanrı Ebeveyn: Hephaistos Rp Puanı: 85 Güç Puanı: 5 (ama birikmiş görevlerim var ) İstediğiniz Mevki: yardımcı silah-zırh yapımı eğitmeni İsteme Nedeniniz: Babama yardım etmek benim görevim.Ayrıca babam bir süredir Online olmuyor, ben devam ettirebilrim belki rp'leri. | |
|
| |
| Konu: Geri: Profesörlük - Eğitmenlik Başvuruları (Rp: +85) C.tesi Kas. 20, 2010 10:11 am | |
| Güç puanın 23 Eduard, başvuru yapabilmen için 50'nin üzerinde olması gerekiyor. O nedenle reddediyorum. | |
|
| |
Cassandra Masen Thanatos'un Çocuğu
| Konu: Geri: Profesörlük - Eğitmenlik Başvuruları (Rp: +85) C.tesi Kas. 20, 2010 10:24 am | |
| Ad-Soyad: Jessica Adams Konum: Persephone'nin Çocuğu/Kulübe Lideri Tanrı Ebeveyn: Persephone Rp Puanı: 90 Güç Puanı: 67 İstediğiniz Mevki: Yardımcı Büyü Teknikleri Eğitmeni İsteme Nedeniniz: Bu konuda ders vermenin bana uygun olabileceğini düşünüyorum. Özel güçlerim arasında meyveye dönüştürmek ve çiçekler açtırmak var. Yardım isteyen melezlere bilgi verebilir ve gerekli şeyleri öğretebilirim. | |
|
| |
| Konu: Geri: Profesörlük - Eğitmenlik Başvuruları (Rp: +85) C.tesi Kas. 20, 2010 10:28 am | |
| Kabul edildi Jessica, artık yardımcı büyü teknikleri eğitmenisin. Rütbeni veriyorum. | |
|
| |
Cassandra Masen Thanatos'un Çocuğu
| Konu: Geri: Profesörlük - Eğitmenlik Başvuruları (Rp: +85) C.tesi Kas. 20, 2010 10:30 am | |
| | |
|
| |
Alex Nike Hephaistos'un Çocuğu
| Konu: Geri: Profesörlük - Eğitmenlik Başvuruları (Rp: +85) Ptsi Ocak 10, 2011 4:00 am | |
| Ad-Soyad: Alex Nike Konum: (Tanrı, melez, satir...) Melez (Melezler için) Tanrı Ebeveyn: Hephaistos Rp Puanı: 90 Güç Puanı: 8 (Bugünkü puanlamaya göre 50 ile 60 arası olacak) İstediğiniz Mevki: Silah ve Zırh Yapım Sınıfı İsteme Nedeniniz: Babam, burada profesördü. Siteye girmediği için kimse burada eğitmen veya profesör değil. Melezlere yeni veya eski bimbir türlü zırhı ve yapılış şeklimi öğreteceğim. | |
|
| |
| Konu: Geri: Profesörlük - Eğitmenlik Başvuruları (Rp: +85) Perş. Ocak 13, 2011 7:48 am | |
| Onaylandı Alex, rütbeni veriyorum. (O dersliğe en kısa zamanda çeki-düzen verilmeli, sana çok fazla iş düşüyor. ) | |
|
| |
Alex Nike Hephaistos'un Çocuğu
| Konu: Geri: Profesörlük - Eğitmenlik Başvuruları (Rp: +85) Perş. Ocak 13, 2011 9:11 am | |
| (Düzen benim işim Tanrıça'm) | |
|
| |
Ange Morgan Lamartine Apollon'un Çocuğu/Kulübe Denetleyicisi
| Konu: Geri: Profesörlük - Eğitmenlik Başvuruları (Rp: +85) Paz Ocak 30, 2011 9:13 am | |
| Ad-Soyad: Ange Spike Lamartine Konum: (Tanrı, melez, satir...)-Melez (Melezler için) Tanrı Ebeveyn:Apollon Rp Puanı:80 Güç Puanı:67 İstediğiniz Mevki: Sanat ve Zanaat Eğitmeni İsteme Nedeniniz:Babam Apollon ve sanat onun alanına giriyor.Bana uygun olduğunu düşündüm | |
|
| |
| Konu: Geri: Profesörlük - Eğitmenlik Başvuruları (Rp: +85) Ptsi Ocak 31, 2011 12:47 am | |
| Hımmm... Sanat ve zanaat sınıfı gerçekten hoş olabilir Ange. Tamam, dersliği açıp rütbeni veriyorum, hayırlı olsun. | |
|
| |
| Profesörlük - Eğitmenlik Başvuruları (Rp: +85) | |
|