| Profesörlük - Eğitmenlik Başvuruları (Rp: +85) | |
|
+56Helen Grace Burton Thanatos Kevin Least C. Scarlett Stanislaus Luke Winchester Mirabella LaPiere Thalia A. Carter Alyssa Lauren Franke Zellana L. Tyler Fenix Blume Eryx von Dorff Allen Jacques Harth Mark William Trully Terra M. Winchester Steve J. Christensén Leonard L. Carter Robert Harris Marcus L. Stanislaus David Killer Katherine M. von Dorff Hanna Olıvıa Temple David Tyler Valentino R. Gavino Nyks Apollon Alexis Kwon Peter Karl Bouveir Elena Martin Zack Cliff Burton Alexia Sophie Russell William Maxwell Claire Angel Deeply A. Anna Bianca Sentius Tiffany Trully Summer Katherine Ramsey Hektor Carter Lara Adams Edward J. F. Newgate Clara Thompson Ange Morgan Lamartine Alex Nike Cassandra Masen Eduard Ryan Longrange Serena Su Hanzadeoğlu Hermia Aigian Cocteau Cornelia Fackrell Artemis Satellite Morgan Edward Kevin Hawke Afrodit. Apollon. Defer Ezpas Stella Fabiano Rose Denise Harris Lucianna Fackrell Athena 60 posters |
|
Yazar | Mesaj |
---|
Ange Morgan Lamartine Apollon'un Çocuğu/Kulübe Denetleyicisi
| Konu: Geri: Profesörlük - Eğitmenlik Başvuruları (Rp: +85) Ptsi Ocak 31, 2011 12:54 am | |
| Teşekkürler Tanrıçam. | |
|
| |
Clara Thompson Artemis Avcısı/Melez Danışmanı/Doğa Bilimleri Eğitmeni
| Konu: Geri: Profesörlük - Eğitmenlik Başvuruları (Rp: +85) Ptsi Ocak 31, 2011 1:02 am | |
| Ad-Soyad: Maya Marie Collins Konum: (Tanrı, melez, satir...) Melez (Melezler için) Tanrı Ebeveyn: Demeter Rp Puanı: 90 Güç Puanı: 71 İstediğiniz Mevki: Sanat ve Zanaat Eğitmeni Yardımcısı İsteme Nedeniniz: Sanatı severim. Belki bu yeterli bir neden değil ama... Bilmiyorum, bu derste Ange'ye yardım etmekten zevk duyacağımı düşünüyorum. Benim ilgi alanıma giriyor çünkü ^^ | |
|
| |
Edward J. F. Newgate Apollon'un Çocuğu/Kulübe Lideri/Canavarlara Karşı Korunma Eğitmeni
| Konu: Geri: Profesörlük - Eğitmenlik Başvuruları (Rp: +85) Ptsi Ocak 31, 2011 4:39 am | |
| Ad-Soyad: Yondaime Hokage Konum: (Tanrı, melez, satir...) Melez (Melezler için) Tanrı Ebeveyn: Apollon Rp Puanı: 95 Güç Puanı: 62 İstediğiniz Mevki: Ok Atma Teknikleri Eğitmeni İsteme Nedeniniz: Babam Apollon yeterince ilgilenemiyor Aynı şekilde Artemis'te öyle. Yardımcı olabileceğimi düşünüyorum. Tabii eğitmenler aktif olmayınca öğrenciler de yazmıyor. Bir Apollon çocuğu olaraktan yeteneğim olması da ek tabi | |
|
| |
Lara Adams Afrodit'in Çocuğu/Pegasus Binicilik Eğitmeni
| Konu: Geri: Profesörlük - Eğitmenlik Başvuruları (Rp: +85) Çarş. Şub. 02, 2011 4:03 am | |
| Ad-Soyad:Lara Adams Konum: (Tanrı, melez, satir...) Melez (Melezler için) Tanrı Ebeveyn:Afrodit Rp Puanı: 85 Güç Puanı:53 İstediğiniz Mevki: Yardımcı sanat ve zanaat eğitmeni. İsteme Nedeniniz: Zaten öncedende kararlaştırmıştık.Ayrıca Ange gerçek hayattada ablam bu yüzden daha iyi iletişim kurabileceğimizi düşünüyorum.Hem sanatlada ilgileniyorum. | |
|
| |
Athena Admin/Tanrıça/Kamp Müdiresi
| Konu: Geri: Profesörlük - Eğitmenlik Başvuruları (Rp: +85) Çarş. Şub. 02, 2011 6:53 am | |
| Maya, Demeter kızına uygun bir rütbe olduğunu düşünmüyorum bunun, sana başka bir eğitmenlik rütbesi bulalım. Yon, iki profesörü olan bir sınıfa eğitmen almak gereksiz gibi görünüyor ama haklısın, sanırım oraya bir öğretmen daha almak gerekiyor. Kabul edildi. Lara, Afrodit kızından iyi sanat eğitmeni olur. Kabul edildi. | |
|
| |
Clara Thompson Artemis Avcısı/Melez Danışmanı/Doğa Bilimleri Eğitmeni
| Konu: Geri: Profesörlük - Eğitmenlik Başvuruları (Rp: +85) Çarş. Şub. 02, 2011 7:26 am | |
| Bana başka bir sınıf lazım tanrıçam, şöyle bir doğada hayatta kalma dersi felan Kamp kurmayı falan anlatırım | |
|
| |
Lara Adams Afrodit'in Çocuğu/Pegasus Binicilik Eğitmeni
| Konu: Geri: Profesörlük - Eğitmenlik Başvuruları (Rp: +85) Çarş. Şub. 02, 2011 9:03 am | |
| | |
|
| |
Edward J. F. Newgate Apollon'un Çocuğu/Kulübe Lideri/Canavarlara Karşı Korunma Eğitmeni
| Konu: Geri: Profesörlük - Eğitmenlik Başvuruları (Rp: +85) Perş. Şub. 03, 2011 12:46 am | |
| Teşekkür ederim. Doğru iki profesör var ama yeterince ilgilenemiyorlar ne yazık ki Artık ben olduğuma göre sanırım ben yeterince ilgilenirim | |
|
| |
| Konu: Geri: Profesörlük - Eğitmenlik Başvuruları (Rp: +85) Perş. Şub. 03, 2011 5:25 am | |
| Özel İlan
Büyü teknikleri dersliğine yeni bir yardımcı eğitmen aramaktayım. | |
|
| |
Hektor Carter Küçük Tanrı
| Konu: Geri: Profesörlük - Eğitmenlik Başvuruları (Rp: +85) Perş. Şub. 03, 2011 5:38 am | |
| Ad-Soyad: Hektor Ease Konum: (Tanrı, melez, satir...) Küçük Tanrı (Melezler için) Tanrı Ebeveyn: - Rp Puanı: 95 Güç Puanı:0 (ama perseus'un 75) İstediğiniz Mevki: Büyü Teknikleri sınıfı yardımcı eğitmeni İsteme Nedeniniz: Psişik güçler tanrısıyım ve bu tür işlerde gelişmek isteyenlere yardımcı olabileceğimi düşünüyorum. | |
|
| |
| Konu: Geri: Profesörlük - Eğitmenlik Başvuruları (Rp: +85) Perş. Şub. 03, 2011 5:58 am | |
| Kabul edildi Hektor! Artık büyü teknikleri sınıfının yardımcı profesörüsün. (Tanrılar profesör, melezler eğitmen. ) | |
|
| |
Hektor Carter Küçük Tanrı
| Konu: Geri: Profesörlük - Eğitmenlik Başvuruları (Rp: +85) Perş. Şub. 03, 2011 6:00 am | |
| Teşekkürler ! Hımm bilgilendirme için teşekkürler... | |
|
| |
Eduard Ryan Longrange Hephaistos'un Çocuğu/Mitoloji Tarihi Eğitmeni
| Konu: Geri: Profesörlük - Eğitmenlik Başvuruları (Rp: +85) Çarş. Şub. 09, 2011 9:58 pm | |
| Ad-Soyad: Eduard R. Longrange Konum: (Tanrı, melez, satir...) Melez (Melezler için) Tanrı Ebeveyn: Hephaistos Rp Puanı: 85 Güç Puanı: 58 İstediğiniz Mevki: Silah ve Zırh Yapım Sınıfı Eğitmeni (olmazsa yardımcı.) İsteme Nedeniniz: Alex'e yardım edebilirim ve dersliği düzene sokabilirim. | |
|
| |
| Konu: Geri: Profesörlük - Eğitmenlik Başvuruları (Rp: +85) Perş. Şub. 10, 2011 2:31 am | |
| Kabul edildi Eduard, artık yardımcı silah ve zırh yapımı eğitmenisin. | |
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: Profesörlük - Eğitmenlik Başvuruları (Rp: +85) Perş. Şub. 10, 2011 3:35 am | |
| Ad-Soyad: Kevın James Leonard Konum: (Tanrı, melez, satir...)-Melez (Melezler için) Tanrı Ebeveyn:Apollon Rp Puanı:85 Güç Puanı:0(Ama Tanrıçam daha sayfada yeniyim diye 0 söz veriyorum yükselteceğim yükseltmezsem beni atarsınız. Yeni olsam da bir şey olmaz tanrıçam her şeyi biliyorum) İstediğiniz Mevki: Olimpos Tarihi Eğitmeni
Neden : Tanrıçam çünkü melezlerin tarihlerini öğrenmesi gerekir ve de herhangi bir görevde geçmişteki kahramanların deneyimlerini öğrenmeleri gerektiğini düşünüyorum |
|
| |
| Konu: Geri: Profesörlük - Eğitmenlik Başvuruları (Rp: +85) Perş. Şub. 10, 2011 4:13 am | |
| Reddedildi, +50 güç puanı şartı sağlanmıyor. | |
|
| |
Rose Denise Harris Poseidon'un Çocuğu
| Konu: Geri: Profesörlük - Eğitmenlik Başvuruları (Rp: +85) Cuma Şub. 11, 2011 8:29 am | |
| >Özel ilan! Pegasus binicilik sınıfına yeni bir yardımcı eğitmen aranmaktadır. Eğitmenin seçilmesinde sitedeki kurgusu ve tanrı ebeveyninin kim olduğunun yanı sıra, rp yazmaktaki becerisi, rp ve güç puanları etkili olacaktır. Onay verme yetkisi Tanrıça Athena'ya aittir. Pegasus eğitmeni, Rosamarie Sea. | |
|
| |
Lucianna Fackrell Athena'nın Çocuğu/Kulübe Lideri
| Konu: Geri: Profesörlük - Eğitmenlik Başvuruları (Rp: +85) Paz Şub. 20, 2011 5:18 am | |
| Özel İlan!
Kılıç antrenmanları sınıfına 3. bir yardımcı eğitmen aramaktayım. Online süresi yüksek olmalı ve aynı anda birçok dersi idare edebilmeli. Başvuranlar arasından yeni eğitmeni seçecek olan kişi Tanrıça Athena'dır. Kılıç eğitmeni Lucianna Fackrell. | |
|
| |
Hermia Aigian Cocteau Ares'in Çocuğu/Kulübe Lideri/Melez Denetleyicisi
| Konu: Geri: Profesörlük - Eğitmenlik Başvuruları (Rp: +85) Paz Şub. 20, 2011 5:32 am | |
| Ad-Soyad: Hermia Aigian Cocteau Konum: melez (Melezler için) Tanrı Ebeveyn: Ares Rp Puanı: 100 Güç Puanı: 81 İstediğiniz Mevki: Yardımcı Kılıç Eğitmeni İsteme Nedeniniz: daha öncede başvurmuştum ilk öğrencinim ares kızıyım... | |
|
| |
| Konu: Geri: Profesörlük - Eğitmenlik Başvuruları (Rp: +85) Salı Şub. 22, 2011 4:32 am | |
| Kabul edildi Hermia, artık yardımcı kılıç eğitmenisin. | |
|
| |
Hermia Aigian Cocteau Ares'in Çocuğu/Kulübe Lideri/Melez Denetleyicisi
| Konu: Geri: Profesörlük - Eğitmenlik Başvuruları (Rp: +85) Salı Şub. 22, 2011 7:47 am | |
| teşekkür ederim | |
|
| |
| Konu: Geri: Profesörlük - Eğitmenlik Başvuruları (Rp: +85) Çarş. Şub. 23, 2011 6:49 am | |
| "Özel İlan" Ok atma teknikleri dersliğine yardımcı eğitmen aranmakta. Yardımcı eğitmen veya profesör uzun süre online kalabilmeli ve dersleri aksatmamalı. Başvuranları seçme yetkisine sahip olan kişi Tanrıça Athena'dır. Ok atma teknikleri eğitmeni Yondaime Hokage | |
|
| |
Summer Katherine Ramsey Athena'nın Çocuğu
| Konu: Geri: Profesörlük - Eğitmenlik Başvuruları (Rp: +85) Çarş. Şub. 23, 2011 7:45 am | |
| Ad-Soyad: Summer Katherine Ramsey Konum: Melez Tanrı Ebeveyn: Athena Rp Puanı: 100 Güç Puanı: 78 İstediğiniz Mevki: Yardımcı Ok Atma Teknikleri Eğitmeni İsteme Nedeniniz: Ok atma tekniklerine ilgi duymam ve Yon'a yardımcı olabileceğimi düşünmem. | |
|
| |
Tiffany Trully Apollon'un Çocuğu
| Konu: Geri: Profesörlük - Eğitmenlik Başvuruları (Rp: +85) Perş. Şub. 24, 2011 8:51 am | |
| Ad-Soyad: Tiffany Trully Konum: Melez Tanrı Ebeveyn: Apollon Rp Puanı: 95 Güç Puanı: 100 İstediğiniz Mevki: Yardımcı Ok Atma Teknikleri Eğitmeni İsteme Nedeniniz: Apollon çocuğu olarak doğuştan okçu olmam. | |
|
| |
| Konu: Geri: Profesörlük - Eğitmenlik Başvuruları (Rp: +85) Cuma Şub. 25, 2011 4:56 am | |
| İkiniz arasında bir karar vermek beni çok zorladı Summer ve Tiffany. En sonunda ebeveynlerin yeteneğe yatkınlığını göz önünde bulundurdum. Yeni yardımcı ok atma teknikleri eğitmeni Tiffany oldu. | |
|
| |
Summer Katherine Ramsey Athena'nın Çocuğu
| Konu: Geri: Profesörlük - Eğitmenlik Başvuruları (Rp: +85) Ptsi Mart 07, 2011 5:33 am | |
| Ad-Soyad: Summer Katherine Ramsey. Konum: Melez. (Melezler için) Tanrı Ebeveyn: Athena. Rp Puanı: 100. Güç Puanı: 78. İstediğiniz Rütbe: Zeka ve Strateji Geliştirme Eğitmeni. İsteme Nedeniniz: Melezlerin yaptığı mücadelelerde zeka ve stratejinin kılıç kullanmak kadar önemli bir etken olduğunu düşünüyorum. | |
|
| |
| Konu: Geri: Profesörlük - Eğitmenlik Başvuruları (Rp: +85) Ptsi Mart 07, 2011 5:57 am | |
| Kabul edildi Summer, artık zeka ve strateji geliştirme eğitmenisin. Dersliği az sonra açıp, rütbeni de veriyorum. Hayırlı olsun. | |
|
| |
A. Anna Bianca Sentius Persephone'nin Çocuğu/Kulübe Lideri
| Konu: Geri: Profesörlük - Eğitmenlik Başvuruları (Rp: +85) Salı Mart 08, 2011 7:44 am | |
| Ad-Soyad: Anna Blair Fackrell Konum: Melez Tanrı Ebeveyn: Afrodit Rp Puanı: 85 Güç Puanı: 42 İstediğiniz Mevki: Yardımcı Pegasus Eğitmeni İsteme Nedeniniz: Rose'a yardımcı olabilirim, Poseidon melezi olmadığım için pegasuslarla iletişim kuramadığımı biliyorum ama PJO'da pegasus eğitmenliği yapmış Afrodit melezi var. | |
|
| |
| Konu: Geri: Profesörlük - Eğitmenlik Başvuruları (Rp: +85) Salı Mart 08, 2011 12:15 pm | |
| Reddedildi, güç puanının 50'nin üzerinde olması şartı sağlanmıyor. (Site içi kurgusuna göre öncelik Poseidon ve Amphitrite kulübelerinin ama, bir Afrodit melezinin de pegasus eğitmeni olabilme şansı var.) | |
|
| |
Claire Angel Deeply Afrodit'in Çocuğu/Kulübe Lideri/Büyü Teknikleri Eğitmeni
| Konu: Geri: Profesörlük - Eğitmenlik Başvuruları (Rp: +85) Çarş. Mart 09, 2011 4:43 am | |
| Ad-Soyad: Claire Angel Deeply Konum: Melez Tanrı Ebeveyn: Afrodit Rp Puanı: 80 Güç Puanı: 80 İstediğiniz Mevki: Yardımcı Pegasus Eğitmeni İsteme Nedeniniz: Afrodit kızı olarak pegasusları çok seviyorum. Eğitmen olmak istiyorum. Rose ve Lia'ya da yardımcı olmak istiyorum | |
|
| |
| Profesörlük - Eğitmenlik Başvuruları (Rp: +85) | |
|