Olimpos Rpg
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Olimpos Rpg

Percy Jackson ve Olimposlular ile Olimpos Kahramanları serilerinden esinlenilerek oluşturulmuş, zirvedeki rpg forum sitesi.

AnasayfaLatest imagesKayıt OlGiriş yap

Uyuyan kulübe

2 posters
YazarMesaj
Diatrisi Demo
Hypnos'un Çocuğu
Hypnos'un Çocuğu

Uyuyan kulübe Empty
MesajKonu: Uyuyan kulübe   Uyuyan kulübe Icon_minitimePerş. Mart 24, 2011 3:50 am

Yeni bir hayata başlamıştım artık babamı öğrenmiştim ölümsüz bir tanrı olan 6000 yaşındaki Hypnos'du.Yeni kardeşlerimle tanışmak ve yeni evimi görmek için Hypnos kulübesinin yolunu tuttum.18. yani en son sırada olan kulübeme giderken kendi kendime "Hazır kulüben en son sıradayken tüm kulübelerin önünden tek tek geç Diatrisi."dedim.En büyük kulebeler Zeus ve Hera'nındı ee tabi biri Tanrılar Kralı diğeri Tanrılar Kraliçesiydi.Bu sırası sanki başka bir boyutmuş gibi Dünya'dan kopuktu resmen.Tüm kulübelerin önünden geçerken içim içimi yiyordu kendi kendime"Acaba kardeşlerimi sevecekmiydim daha da önemlisi onlar beni sevecekmiydi?"dedim. Ve en sonunda Hypnos kulübesinin önüne geldim ve derin bir nefes alıp kapıyı çaldım.Biraz bekledim ama açan olmadı bu sefer daha şiddetli bir biçimde çaldım ama halen açan olmadı.İçerden horlama sesleri geliyordu gine kendi kendime "Olamaz ben bunu nasıl unutmuştum burası Hypnos kulübesi Hypnos melezlerini günlerin büyük bir bölümünü uyuyarak geçirir."dedim.Bu sefer kapıyı kıracak gibi vurdum içerden sinirli bir kız sesi "Geldim."diye bağırdı.Biraz bekledim ve kapıyı 17 yaşlarında uykudan uyandırdığım için beni öldürecekmiş gibi bakan bir kız açtı.Uykulu gözlerle beni süzdü ve "Beni uyandırmak için geçerli bir sebebein yoksa seni öldürürüm."dedi.Bu beni fazlasıyla korkutmuştu kendimi toparlayıp cesur bir ifade takınmaya çalışarak "Ben Diatrisi Hypnos'un oğluyum."dedim.Kız biraz mutlu olmuş bir şekilde "Ben Alexis Hypnos kulübesinin baş danışmanıyım aramıza hoşgeldin."dedi.
Alexia Sophie Russell
Hypnos'un Çocuğu/Kulübe Lideri/Büyü Teknikleri Eğitmeni
Hypnos'un Çocuğu/Kulübe Lideri/Büyü Teknikleri Eğitmeni
Alexia Sophie Russell

Uyuyan kulübe Empty
MesajKonu: Geri: Uyuyan kulübe   Uyuyan kulübe Icon_minitimePerş. Mart 24, 2011 4:07 am

Rüyamın ortasında yumruklanan kapıyla homurdanarak kalktım. Kulübe lideri olarak kapıyı açmak hep bana düşüyordu. Önemli bir şey olmadıysa, beni uyandıran o densize yapacaklarımı planlaya planlaya merdivenleri inerken az daha düşüyordum.
Bu sırada kapı tekrar yumruklandı. "Geldim!" diye bağırdım ve kazasız belasız kapıyı açtım. Karşımda 12-13 yaşlarında bir çocuk duruyordu. Gözlerimden ateş fışkırtacak kadar sinirliydim, güzelim uykumu neden bölmüştü bu!?
"Beni uyandırmak için geçerli bir sebebein yoksa seni öldürürüm." dedim. Aslında daha çok tıslamıştım sanırım, çünkü melez korkuyla bir-iki adım geriledi. Normalde oldukça sakin olan ben, son zamanlarda sinirden uçuyordum.
Çocuk kendini toparladı ve "Ben Diatrisi Hypnos'un oğluyum." dedi. Şaşkınlık, sevinç ve hafif utançla "Ben Alexis Hypnos kulübesinin baş danışmanıyım aramıza hoşgeldin." dedim.
Yeni kardeşime daha ilk günden korkunç görünmüştüm. Gülümseyerek "İçeri gelsene, neden kapıda duruyorsun?" dedim ve girmesi için kapıyı iyice açtım. O da gülümsedi ve içeri geçti.
"Deminki davranışım için özür dilerim. Uyandırılınca gerçekten korkunçlaşıyorum, yakında sen de anlarsın. Bu kulübe insanın uykusunu getiriyor." dedim.
Diatrisi Demo
Hypnos'un Çocuğu
Hypnos'un Çocuğu

Uyuyan kulübe Empty
MesajKonu: Geri: Uyuyan kulübe   Uyuyan kulübe Icon_minitimePerş. Mart 24, 2011 4:23 am

Evet ablamla tanışmıştım içeri girdiğimde bu kulübenin mükkemmel olduğunu gördüm bana "Deminki davranışım için özür dilerim. Uyandırılınca gerçekten korkunçlaşıyorum, yakında sen de anlarsın. Bu kulübe insanın uykusunu getiriyor."dedi.O na onay verircesine kafamı sallamaya çalıştım ama esniyordum gerçekten uykum gelmişti.Alexis'e dönerek "Bu kulübede tek mi kalıyorsun ?"diye sordum.Biraz tuhaf bir soruydu büyük bir ihtimalle kardeşleri vardı.Ama işin asıl tuhaf yanı buraya alışmış gibiydim.Sonra Alexis bana dönerek "Evet kardeşlerim var ama şu an dışardalar gelince seni onlarla tanıştırırım."dedi.Ardından uykulu bir sesle "Oturmak istemezmisin ya da uyumak ?"diyerek sırıttı.En yakın koltuğa oturdum göz kapaklarımın ağırlaştığını hissettim.Yarı uyur yarı uyanık şekilde "Uyusam sorun olmaz dimi ?"sordum.Sırıtarak evet manasında başını salladı ve gözlerimi kapatmama gerek kalmadan kendisi kapandı.

Uyuyan kulübe
1 sayfadaki 1 sayfası
 Similar topics
-
» Kulübe Liderleri
» Kulübe Görünüşü
» Kulübe Temizleme Rp'si - 1
» Kulübe Temizliği - 6
» ~Kulübe Konseyi~