| Kulübe Liderliği Başvuruları | |
|
+44Mantalon Soluric Luke Winchester Katherine Nicci Kallias Steve J. Christensén Eryx von Dorff Cassandra Masen Nemia Stacy Gresean Verfilius Heres Subduce Isis Alexandria Dawn Perseus Carter David Killer Marcus L. Stanislaus Hanna Olıvıa Temple Dioné Callidora Terra M. Winchester Zack Cliff Burton Scarlett A. Fackrell Anny Moysre A. Raina Lindgren Alex Nike Izabelle Jearollia Cornelia Fackrell Alexia Sophie Russell Kevin Least Zellana L. Tyler Charles Hilfiger Eduard Ryan Longrange Leonard L. Carter Jacquenetta Solielle Cristina Black Clara Thompson Alexandra Bethany Daniels Crystal Anna Ixdior Lucianna Fackrell Keith Matt McMillen Lara Adams Rose Denise Harris Ange Morgan Lamartine Edward Kevin Hawke A. Anna Bianca Sentius Altair Obillivion Robert Harris Stella Fabiano Athena 48 posters |
|
Yazar | Mesaj |
---|
Emily Cocteau-Evans Hera'nın (manevi) Çocuğu/Kulübe Lideri
| Konu: Geri: Kulübe Liderliği Başvuruları Ptsi Tem. 11, 2011 1:15 am | |
| Ad-Soyad: Emily Cocteau-Evans Rp Puanı: 80 Güç Puanı: 0 (ama daha bakılmadığı için 0 bakılınca yükselcek) Kulübe: Hera Liderliği İsteme Nedeniniz: Şuan ki liderimiz Hanna'nın en son 25 inde girmesi o geri eskisi gibi girene kadar kulübeyi canlandırmak adına lider olmak istiyorum. | |
|
| |
Katherine M. von Dorff Poseidon'un Çocuğu/Kulübe Lideri/Pegasus Binicilik Eğitmeni
| Konu: Geri: Kulübe Liderliği Başvuruları Ptsi Tem. 11, 2011 6:45 am | |
| &Katherine M. von Dorff &100. &46. (Puanlama ile artacak.) &Poseidon. &Cornelia ile konuştuk. Artık siteye eskisi kadar fazla giremeyeceği için liderliği benim almamı istedi. | |
|
| |
Peter Karl Bouveir Hephaistos'un Çocuğu/Kulübe Lideri
| Konu: Geri: Kulübe Liderliği Başvuruları Salı Tem. 12, 2011 12:58 am | |
| &Peter Karl Bouveir &85. &33(Puanlamayla 60 oluyoR) &Hephaistos. &Artık Kulübenin Doğru Dürüst bir lidere ihtiyacı var. Bu kulübe yakında ilk ondan da çıkar. Ed'in kulübeyle bir ilişkisi var mı yok mu belli değil. O olmazsa bile Alex'in olmasını isterim. O da çok az online oluyor. Bu sebeple Ya ben ya da Elena'ya sorup ikimizden birinin kulübe lideri olmasını istiyorum.Ben Herkesin bildiği üzere kulübenin en online kişisi ve en çok çalışan kişisiyim. Eğer seçildiğim taktirde hem Fazlasıyla çalışacağım hem de Kulübemizin reklamını yapıp çalışkan rp'ciler getirmeye çalışacağım.
Eğer Seçim Gerekliyse Seçime Hazırım. Ben veya Elena kulübe lideri olamayacaksak Ben bu kulübeden gideceğim. | |
|
| |
Athena Admin/Tanrıça/Kamp Müdiresi
| Konu: Geri: Kulübe Liderliği Başvuruları Perş. Tem. 28, 2011 4:49 am | |
| | |
|
| |
David Killer Hypnos'un Çocuğu
| Konu: Geri: Kulübe Liderliği Başvuruları Çarş. Ağus. 10, 2011 4:39 am | |
| Tanrıçam. Alexia Sophie Russell uzun zamandan beri online olamıyor. Görevini yerine geetiremiyor. Hatta son denetlemede tek başıma yazmak zorunda bile kaldım. Biliyorum. Atama yapılıyor; ancak uzun zamandan beri online olmayan liderimizin yerine geçmeyi istiyorum... | |
|
| |
Athena Admin/Tanrıça/Kamp Müdiresi
| Konu: Geri: Kulübe Liderliği Başvuruları C.tesi Ağus. 13, 2011 1:06 pm | |
| *Hypnos kulübesinin durumu incelemeye alındı lâkin, 3 kullanıcı hatasına sahip olduğundan ve hatalarından ders aldığına işaret edecek bir davranış göstermediğinden, başvurun reddedildi. | |
|
| |
Kaylee Murphy Nemesis'in Çocuğu
| Konu: Geri: Kulübe Liderliği Başvuruları Paz Ağus. 14, 2011 10:44 am | |
| Ad-Soyad: Kaylee Murphy Rp Puanı: 90 Güç Puanı: 0 (şimdilik) Kulübe: Nemesis Kulübesi Liderliği İsteme Nedeniniz: Cintia'nın isteğiyle başvuruyorum. O pek online olamadığı için ben bu görevi üstlenmek istiyorum uygun görürseniz. | |
|
| |
| Kulübe Liderliği Başvuruları | |
|