"Hadi gel Rose, bak hepimiz burada seni bekliyoruz." dedi Robyn.
Onun sesini duyunca bir anda cesaretimi tuplayıp delikten içeri girdim. İyiki akıl edip yanıma hırkamı almıştım, içerisi buz gibiydi. Girer girmez tüylerimin ürperdiğini hissetmiştim. Ve... gözlerim korkunç kamaşmıştı, Stell'in elindeki kılıç etrafa ışık saçıyordu.
Önümü göremedim ve ayağım bir taşa takılınca sendeledim. Düşmek üzereyken beni tutan kişi tahmin edeceğiniz gibi Robyn oldu.
İçerisi çok ürkütücüydü, rüzgar sesleri tuhaf uğultular gibiydi. Korkunç bir hava akımı vardı etrafta. Neyse dedim, en azından havasız ve basık bir yer değildi bu labirent...
Kendime olan güvenimi kazanmak için, bilekliğime bastırdım ve hançer şeklini almasına izin verdim. Hançerim istediğimde su kaynağına dönüşebiliyordu ve onu tutmak bile denizle bir bağlantı kurmamı sağladığı için, bana güç veriyordu. İlk kez üzerindeki şekil dikkatimi çekti: bu bir deniz atıydı. Ona baktıkça garip bir şekilde kendimin farkına varıyordum.
"Tamam." dedim kararlılıkla. "Hadi arkadaşlar, yürümeye başlayalım artık."
Sonra grubun en önüne Stell'in geçmesine izin vererek, tek sıra halinde ilerlemeye başladık. Stell'in hemen arkasında Hector, gözlerini kısmış etrafı inceliyordu, Onun arkasında Jenny ve ben vardık. En arkamızdan Robyn geliyordu, sık sık arkasını dönüp bizi kollamaktaydı.
Hayatımın en tehlikeli görevine çıkmış olduğum şu anda bile, mutluydum. En büyük sorunumu yanımda getirmemiştim çünkü; yalnız değildim. Kuzenlerim vardı ve... sadece varlığı bile huzur bulmama yeten Robyn...