| Arthur Dragomir | |
|
+21Hermia Aigian Cocteau Clara Thompson Jacquenetta Solielle Lucianna Fackrell Alan Sean Knıght Ares Serena Su Hanzadeoğlu Afrodit. Cristina Black Steward Thurstan Rose Denise Harris A. Anna Bianca Sentius Edward Kevin Hawke Cornelia Fackrell Alexandra Bethany Daniels Ange Morgan Lamartine Mitchie Carter Cassandra Masen Lara Adams Satellite Morgan Arthur Dragomir 25 posters |
|
Yazar | Mesaj |
---|
Arthur Dragomir Küçük Tanrı
| Konu: Arthur Dragomir Cuma Ekim 15, 2010 8:12 am | |
| [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]Arthur Dragomir 16 Melez Afrodit Oğlu [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]Arthur 14 Kasımda, Manhattanda doğdu. Babası o zamanların en yakışıklı sörfçüsüydü. Her kızla birlikte olduğunu ama Arthur'un annesinin farklı olduğunu söylüyordu. Arthur 4 yaşına gelene kadar babası ona annesinin olmadığını onları bıraktığını söyledi durdu. Ama 4 yaşına geldiğinde ona gerçeği anlattı. Arthur canavarlarla karşılaşana kadar bunun bir masal olduğunu düşündü. Ama bu en sevdiği masaldı zaten. Onu ilk ziyarete(!) gelen canavar bir cehennem tazısıydı. 10 yaşında gelmişti. Arthur ilk kez o zaman çarpıştı. Bir şekilde başarılı oldu. Bir süre canavarlar gözükmedi. Bu sırada Arthur bir sürü okula gitti. İsmi yüzünden okuldaki çoğu kişi ona King Arthur diyordu. Gittiği her okulda kızlar ona aşık oluyordu. O da bundan yararlanıp gittiği her okulda çıkacak bir kız buluyordu. 16 yaşına geldiğinde daha kötü bir canavar geldi. Dört tane furia. Babası ona çekmecede sakladığı bir kılıç verdi. Arthur bu kılıcı gördüğü anda ona excalibur adını verdi. Lakabına uyduğunu düşünüyordu. Ardından babasının da yardımıyla yolda karşılaştığı bir satir sayesinde kampa geldi. [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]Pegasusunun ismi Océan, yelesi, kanatlarının ucu ve toynakları mavi renkte ama kuyruğu gri renkte. Başını sürekli dik tutmasından çok gururlu bir pegasus olduğu anlaşılıyor. Aynı zamanda çok da cesur. Arthur'a bir çok kez yardımı dokundu. Kılıcını biraz betimlersek.. Excalibur.. Bileklik şeklinde görülür, bileğinden çıkardığı anda kılıca dönüşür ilahi bronzdan yapılmıştır.. Kabzası lacivertir ve elmaslarla süslenmiştir. Kılıcın üstünde antik yunan dilinde King Arthur yazmaktadır. [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]Arthur nasıl biridir?.. Kızlardan çok hoşlanır ve kaybetmeyi sevmez. Kesinlikle çapkındır ama yakınlarına da çok değer verir ve onlara zarar gelmesini istemez. Kendini kanıtlamassa olmaz. Haksızlıklara ya da görünüşünün bozulmasına dayanamaz. Zeki biridir, çabuk düşünüp plan yapar ama bazen beceremez. Bazen sakarlığı tutar ve düz yolda bile yürümeyi beceremez.. Aslında komik bir çocuktur ve nadiren ciddi olur. Ciddi olduğundaysa gerçekten kötü bir durum vardır. Özel güç olarak kendini geliştirmek için idmanlar yapmaktadır. Şu anlık kendini duygularla oynamak konusunda geliştirmeye çalışmaktadır. İlişkiler Satellite Morgan: Güzel mi güzel bir avcı.. Aslında onunla hemen sevgili olurdum ama ne yazık ki ettiği şu yemin bize engel... Üstelik Artemis de beni geyiğe çevirmekle tehtid edince onunla olmam iyice zorlaştı. Neyse ki kışın aynı yerdeyizSelly Emily Greene: Tatlı kardeşim benim. Benden bir yaş küçük olmasına karşın çok iyi anlaşıyoruz.. Tıpkı diğer iki kardeşim gibi çok seviyorum ben onu..Alexandra Regina Daniels: Benim tatlı mı tatlı deli kardeşim. Güzel bir kız olduğu gerçek.. Üstelik ilk tanıştığım kardeşim de o oldu. Benim için ayrı bir yeri var Annalynne Johnsson: Bir tatlı kardeş daha.. Zaten benim kardeşlerimin hepsi doğal olarak tatlı ve güzel.. Anna ikinci tanıştığım kardeşimdi. Çok iyi anlaşıyoruz ve kampı anlamamda yardım ediyor. Jessica Adams: Kankam bu benim. Onu üzen karşısında beni bulur. Kampa geldiğim ilk andan beri arkadaşız. Üstelik o su perisi olayını hiç mi hiç unutmayacağımMitchie Heinz: Tatlı Demeter kızı.. Onu pek tanımıyorum ama komik ve tatlı bir kıza benziyor.. Arkadaş olunacak tiplerden. En kısa zamanda tanışmam lazım onunlaAnge Spike Russo: Çılgın Apollon kızı.. Güzel kız ve tam benim kafadan. Tam dost olunacak tiplerden. Onunla güzel maceralar yaşanabilir. En kısa zamanda onunla göreve çıkmalı..Edward Kevin Assasin: Bir Apollon çocuğu daha.. Aslında kampa geldikten bir kaç gün sonra tanıştık ve hemen kanka olduk. Suikastçı olmasını yok sayarsak onunla iyi anlaşıyorum. Ne yapalım ben dövüşmekten çok görünüşüme değer veriyorum. Cristina Black: Apollon kızı.. Ama öyle sıradan bir kız değil benim için. Eski sevgilim. Belki de Satelliteden önce gerçekten sevdiğim ilk kız. Ve onu şimdi kampa buldum. Tek sorun Ares'in oğluyla çıkıyor olması. Bir bu eksikti!Cornelia Scarlett: Melez kızların hepsi neden bu kadar güzel oluyor ki.. Poseidon kızı Lia da onlardan biri. Hem güçlü hem de güzel bir kız. İyi biri olduğu belli. Aslında ikimiz de aynı anda kampa geldik bile denebilir. Arkadaş olunacaklardan..Rosamarie Sea: İyi bir kıza benziyor, üstelik güçlü de Poseidon'un kızı sonuçta. Güzel bir kız da, kendine dikkat ettiği belli.. Arkadaş olabilirim onunlaAnna Maria Perrez: Satellitenin ve Jess'in çok yakın dostu.. İyi bir kız ve onunla konuşmak zevkli oluyor. Üstelik büyü yapabiliyor ve bu çok havalı Steward Thurstan: Mia başımı tuvalete soktuğundan beri Ares çocuklarını pek sevmiyorum. Üstelik eski sevgilim olan Cristle çıkıyorsun. Bundan hoşlandığım söylenemez.Serena Melanie Holls: Çılgın bu kız! Kankam benim. Üstelik çok da zeki, onunla laf dalaşına girmek istemezsiniz! Seviyorum ben bu kızı yaa Lucianna Fackrell: Kız kesinlikle çok çılgın. Athena kızı olmasına şaşıyorum. Onu pek tanımasam da iyi anlaşacağımızı biliyorum Jacquenetta Solielle: Tanrıça Hera'nın tatlı ve güzel kızı.. Çok iyi anlaşabilirim onunla.. Zeus onlar yüzünden kampı yıkabilir ama, hey! Bu kimin umrunda ki
En son Arthur Dragomir tarafından Ptsi Ekim 25, 2010 4:22 am tarihinde değiştirildi, toplamda 16 kere değiştirildi | |
|
| |
Satellite Morgan Artemis Avcısı/Kulübe Lideri/Melez Danışmanı/Araba Yarışları Koordinatörü/Okçuluk Eğitmeni
| Konu: Geri: Arthur Dragomir Cuma Ekim 15, 2010 8:15 am | |
| İlk ben yazıcam ilk ben! Merhaba | |
|
| |
| Konu: Geri: Arthur Dragomir Cuma Ekim 15, 2010 8:16 am | |
| merhaba ve tebrikler ilk sen yazdın ekliyorum seni bu arada | |
|
| |
Lara Adams Afrodit'in Çocuğu/Pegasus Binicilik Eğitmeni
| Konu: Geri: Arthur Dragomir Cuma Ekim 15, 2010 8:16 am | |
| Selam kardeşim! 1. yazan olmayı ben planlıyordum ama neyse 2.likte bana uyar Lejantını çok beğendim | |
|
| |
| Konu: Geri: Arthur Dragomir Cuma Ekim 15, 2010 8:18 am | |
| saol kardeş.. olsun ilk 3e girdin ya seni de ekliyorum | |
|
| |
Cassandra Masen Thanatos'un Çocuğu
| Konu: Geri: Arthur Dragomir Cuma Ekim 15, 2010 8:20 am | |
| üçüncü de benim o zaman güzel bir lejant olmuş Arthur neyse beni de ekle | |
|
| |
| Konu: Geri: Arthur Dragomir Cuma Ekim 15, 2010 8:21 am | |
| evet öyle ilk üç kapanmıştır şimdi sıra ilk beşe girmekte ekliyorum seni | |
|
| |
Satellite Morgan Artemis Avcısı/Kulübe Lideri/Melez Danışmanı/Araba Yarışları Koordinatörü/Okçuluk Eğitmeni
| Konu: Geri: Arthur Dragomir Cuma Ekim 15, 2010 8:27 am | |
| | |
|
| |
| Konu: Geri: Arthur Dragomir Cuma Ekim 15, 2010 8:27 am | |
| yok icon uğraştırıyo | |
|
| |
| Konu: Geri: Arthur Dragomir Cuma Ekim 15, 2010 8:32 am | |
| Evet bende iconlu yapmadım kim uğraşcak şimdi! | |
|
| |
| Konu: Geri: Arthur Dragomir Cuma Ekim 15, 2010 8:35 am | |
| kesinlikle | |
|
| |
Mitchie Carter Demeter'in Çocuğu
| Konu: Geri: Arthur Dragomir Cuma Ekim 15, 2010 8:49 am | |
| O zaman daha tanışmadık ama tanışalım ve ben de 4.olayım Mitchie Heinz,Demeter çocuğu.Memnun oldum | |
|
| |
| Konu: Geri: Arthur Dragomir Cuma Ekim 15, 2010 8:51 am | |
| tanışalım Arthur Dragomir, Afrodit oğlu, ben de memnun oldum seni de ekliyim o zaman ekledikten sonra bakarsın beğenmediğin bir yer olursa söylersin | |
|
| |
| Konu: Geri: Arthur Dragomir Cuma Ekim 15, 2010 8:54 am | |
| | |
|
| |
Mitchie Carter Demeter'in Çocuğu
| Konu: Geri: Arthur Dragomir Cuma Ekim 15, 2010 8:55 am | |
| İyi olmuş,teşekkürler | |
|
| |
| Konu: Geri: Arthur Dragomir Cuma Ekim 15, 2010 8:56 am | |
| tamam, bişi deil | |
|
| |
Ange Morgan Lamartine Apollon'un Çocuğu/Kulübe Denetleyicisi
| Konu: Geri: Arthur Dragomir Cuma Ekim 15, 2010 9:09 am | |
| Vuhhu!Ben kaçıncıyım 5 mi?Neyse canım idare etcez artık Geçiyordum damlıyım dedim eksik kalmayın benden Eee Arthur beni ekliyivercen mi?? | |
|
| |
| Konu: Geri: Arthur Dragomir Cuma Ekim 15, 2010 9:10 am | |
| İlk 5 de kız,kutlarım | |
|
| |
| Konu: Geri: Arthur Dragomir Cuma Ekim 15, 2010 9:10 am | |
| İvit beşinci oldunuz ifindim tibrikler kahve faln da ister misin?? Şekerşi şekersiz bilmem buluruz bişiler | |
|
| |
| Konu: Geri: Arthur Dragomir Cuma Ekim 15, 2010 9:12 am | |
| Kahve sevmem bağazımı yakıyo yha! Kurguyuda yap güzel bişiler Sat Afrodit oğlundan bahsediyoruz?? | |
|
| |
| Konu: Geri: Arthur Dragomir Cuma Ekim 15, 2010 9:12 am | |
| o zman çay verimm şöyle güzel bişiler bulurum ben şimdi sana | |
|
| |
| Konu: Geri: Arthur Dragomir Cuma Ekim 15, 2010 9:16 am | |
| | |
|
| |
| Konu: Geri: Arthur Dragomir Cuma Ekim 15, 2010 10:59 pm | |
| üff! güzel olmuş güzel Evet çay fena olmaz şekersiz ve açık olsın lütfen | |
|
| |
Alexandra Bethany Daniels Afrodit'in Çocuğu
| Konu: Geri: Arthur Dragomir C.tesi Ekim 16, 2010 12:53 am | |
| Kardeşini eklemedin mi? Ayıp ama yaaa | |
|
| |
Cornelia Fackrell Poseidon'un Çocuğu/Pegasus Binicilik Eğitmeni
| |
| |
| Konu: Geri: Arthur Dragomir C.tesi Ekim 16, 2010 1:40 am | |
| çay geliyooor kardeş hemen ekliyorum seni, seni de Lia | |
|
| |
Edward Kevin Hawke Apollon'un Çocuğu
| Konu: Geri: Arthur Dragomir C.tesi Ekim 16, 2010 1:43 am | |
| Hey ya ben bende eklenmek isterimmm (ve kola istiyorum buzlu olsun ) | |
|
| |
| Konu: Geri: Arthur Dragomir C.tesi Ekim 16, 2010 1:44 am | |
| Immmm hadi idare ederr Çaydan bende alıyım yakışıklım | |
|
| |
| Konu: Geri: Arthur Dragomir C.tesi Ekim 16, 2010 1:45 am | |
| tamam buzlu kola ve çay geliyor (bu son sipariş alışımdır, ben garson değilim) ekliyorum | |
|
| |
Edward Kevin Hawke Apollon'un Çocuğu
| Konu: Geri: Arthur Dragomir C.tesi Ekim 16, 2010 1:47 am | |
| ne istiyorum biliyormusun büyük güzel bir dilim pizza , peperonni ve baharat ohhhh süper olurdu yhaaa | |
|
| |
| Arthur Dragomir | |
|