Bugün plaja inmek istiyordum.Hemen malzemelerimi alıp klübemden çıktım.Plaja geldiğimde tak başına jenzlongun yanında duran bir kız gördüm.Onunla tanışmak için yanına gittim ve:
''Selam ben Hades'in oğlu Arthur!'' dedim.Bana hemen cevap verdi:
''Selam bende Artemis avcısı hephaistos kızı Julia!tanıştığıma sevindim Arthur!'' dedi.Demek bir Artemis Avcısı'ydı.Neden bir oğlanla yakınlık urmak istediğini anlamamıştım.Bunu ona sormam gerekiyordu ama bana:
''Ah sanırım benim gitmem gerekiyor!'' dedi ve gülümsedi.Onun gitmesini istemediğim için ona:
''Gerçekten gitmen gerekiyormu tabii gideceksen sonra görüşürüz'' dedim.Ardından bana neşeyle cevap verdi:
''Sat ile ava çıkacağız ama Sat bekleyebilir.Burada kalmak daha iyi olur.'' dedi.Beklediğim cevabımı almıştım.''Neden bu cevabı bekliyordun?'' diye soracak olursanız çünkü onun ideal bir arkadaş olacağını anlamıştım.Çok iyi bir kıza benziyordu.Ardından ona:
''Burada kalmak istediğin için teşekkürler, çünkü sen kampta tanıştığım birkaç kızdan birisin ve hiçbiriyle daha iyi bir konuşmam olmadı.Ama bir şey soracağım sen bir Artemis Avcısı'sın neden bir oğlanla arkadaş olmayı seçtin?'' diye sordum ve vereceği cevabı beklemeye başladım...