Olimpos Rpg Percy Jackson ve Olimposlular ile Olimpos Kahramanları serilerinden esinlenilerek oluşturulmuş, zirvedeki rpg forum sitesi. |
|
| Afroditin özel görevi\Cristina Black,Arthur Dragomir | |
| | Yazar | Mesaj |
---|
Afrodit.
| Konu: Afroditin özel göreviCristina Black,Arthur Dragomir Perş. Kas. 04, 2010 3:33 am | |
| Evet görev için seçilenler belirlendi sizden isteğim uzun olmayan ama heyecan yüklü rpler. 1-Poseidonun denizinin kıyısından İntiynessa bitkisi alınacak özellikleri:Etrafında avcı balıkların çevirdiği gölcükte en ortada bulunur.Alttan tutun zehirlidir. 2-Hadesin Styks ırmağına girmeden küçük bir bataklıktan Niselo taşının iç tozunu alın. özellikler:Etrafı yılan ve cehennem tazılarıyla çevrilidir.Tozu koklamayın delirmenize yol açar 3-Ogygia Adasının tam içindeki büyük ağaç Demeterin özel ağacıdır bunun köklerinin en küçüğünü yakalayıp kesin.Perilere ve korumacı hayvanlara dikkat edin.
Size bu görev başında özel güç vereceğim bunu için long ısland kıyısında rp yapılacak ve kurgu orada başlayacak ..... iyi şanslar | |
| | | Athena Admin/Tanrıça/Kamp Müdiresi
| Konu: Geri: Afroditin özel görevi\Cristina Black,Arthur Dragomir Perş. Kas. 04, 2010 4:08 am | |
| Verilecek puan, başlama ve bitiş tarihleri belirtilmemiş. Tarihlere karışamam ama katılmayı kabul ederlerse iki kahramana da beşer güç puanı verilecek, görevi gerektiği şekilde yerine getiremezlerse de aynı oranda puanları düşecek. Afrodit, onların kabul etmeme ihtimaline karşı özel görev sahibi olmayanlar arasından birkaç yedek seç. | |
| | | Afrodit.
| Konu: Geri: Afroditin özel görevi\Cristina Black,Arthur Dragomir Perş. Kas. 04, 2010 4:23 am | |
| Tamam Başlangıç tarihi:15.11.2010 Bitiş tarihi:15.12.2010
Yedekler:Annalynne Johnsson,Alexandra Regina Daniels,Hector Sentius | |
| | | Arthur Dragomir Küçük Tanrı
| Konu: Geri: Afroditin özel görevi\Cristina Black,Arthur Dragomir Perş. Kas. 04, 2010 5:19 am | |
| ben kabul ediyorum tabi ki de, annem bana bir görev verecek ve ben kabul etmeyeceğim | |
| | | Cristina Black Apollon'un Çocuğu
| Konu: Geri: Afroditin özel görevi\Cristina Black,Arthur Dragomir Cuma Kas. 05, 2010 1:20 am | |
| | |
| | | Afrodit.
| Konu: Geri: Afroditin özel görevi\Cristina Black,Arthur Dragomir Cuma Kas. 05, 2010 4:14 am | |
| tamam çocuklar aşk iksirim en önemli pparçalarını bana getirmekteki yardımınız karşılıksız kalmıyacak Arthur ve Crist artık etrafınadki varlıkları hatta tanrı ve tanrıçaları bile etkileyebilir ve düşüncelerini değiştirebilir. | |
| | | Afrodit.
| Konu: Geri: Afroditin özel görevi\Cristina Black,Arthur Dragomir C.tesi Ara. 11, 2010 1:33 am | |
| Bitiş tarihi uzatılmıştır 15.01.2011 | |
| | | | Afroditin özel görevi\Cristina Black,Arthur Dragomir | |
|
Similar topics | |
|
| Bu forumun müsaadesi var: | Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
| |
| |
| |
|