Ok yüzünden yaralanmıştım.Ve yere düştüm.Thenoma bana geliyordu.Bu kötüydü.Kılıcımı bırakıp okun geldiği yere baktım ve oku çıkardım.Ahhh.Bu acımıştı. Thenoma hançerini çıkardı.Hançer yarı bronz,yarı gümüştü.Sonum gelmişti.Saçları siyaha döndü.Oow bu kötüye işaret.Kılıcımı savurdum ama içinden geçti.İlginç sise bürünmüştü.Normal formuna döndü ve bileğime bastı.Kılıcımı bırakmak zorunda kaldım.Ve Thenoma şöyle dedi:
Artık o kadarda sert değilsin ha zeki çocuk?Benim hakkında bilmen gereken en önemli şey kardeşim: Ben asla acımam.Hançeri ile yaklaştı omzuma geçireceğini hissettim.O sırada çalılar hışırtısı sesi yükseldi ve kardeşim oraya baktı.Hehehe sincapları seviyorum.Bende bu fırsattan yararlanarak onun ayağını çekip düşürdüm.Ve bileğimi kurtardım.İşte bu .Kılıcımı aldım ve yanına gittim.Hançerini alıp kenara fırlattım.Ve dedim:
Eee kardeşim seni nasıl öldüreyim?İnce ince keserek mi ? Yoksa kafanı kesip kulübeye mi asıyım ?( ) Bana pis pis baktı.Kılıçım ve geceye yoğunlaştım.Ve güçlerini birleştirdim.Kılıcım siyah siyah parlamaya başladı.
Eee sadece sen yeteneğe sahip değilsin.Thenoma gözlerini kapadı.Galiba ölüme bekliyordu.Ben boş yere birini öldüremezdim.
Seni boş yere öldürmeyeceğim dedim ve kılıcımı yere savurdum.Yerde büyük bir delik oluştu.Sonra da yere yığıldım.Fazla kan kaybetmiştim.Ve bayılmıştım...
(Thenoma istersen devam ettir
)