Pegasus ile uzun süre uçtuktan sonra Nicole parmağını uzattı ve aşağı gösterdi.Tehlike yavaşça alçaldı ve bizi oraya bırakıtı.
Çağırınca gel kızımdedim Tehlikeye.Kişnedi ve uzaklaştı.Etrafıma baktım burası normal bir cadde gibi görünüyordu.Fakat bu mağaza kampta çok konuşuluyordu ve bende merak etmiştim.Hadi ne duruyorsun gelsenededi Nicole.Birlikte mağazaya girdik.Kimse yokmudiye bağırdı Nicole."Buyurun çocuklar, gelin size kahve ikram edeyim."dedi içeriden gelen kahverengi saçlı genç bir bayan.Siz Em Teyze oluyorsunuz değil midiye sordum.Evet öyle canımdedi bayan.Ardından bizi bir masaya oturttu ve çeşit çeşit kurabiyeler ve birer kupa kahve getirdi.Eee,siz nerelisinizdedi kadın.Newyork dedim hemen,Nicole`de aynen dedi sessiz bir ses tonuyla.Kadınla konuşurken arada sırada saçlarının bir topak oluşturmuş halde hareket ettiğini görüyordum.Bir anda olanlar kafama dank etti.Tuvalete gidebilirmiyimdiye sordum.Tabi,canımdedi kadın gülümseyerek.Yavaşça masadan kalktım ve kadının gösterdiği koridora gittim.Beni göremeyeceği bir pozisyona gelince hemen arbaletimi çıkardım.Dürbününü ayarladım ve masayı izlemeye başladım.Kadın biraz sonra gülümsedi ve bir kahkaha attı.Dehşet içinde saçlarının yılana dönüşünü izledim.Nicole hançerini çıkarmış saldırmıştı fakat Medusa yana çekilmişti.Okumu Medusanın kafasına ateşledim fakat kafasını yana yatırdı gülümseyerek.Aptal melez,kendini ne sanıyorsun.Hemen arbaletimi kılıca dönüştürdüm.Bu arada Nicole medusa ile dövüşüyordu kafası eğik bir biçimde.Bende medusaya saldırıya giriştim.Fakat medusa güçlüydü,ikimizide odanın diğer tarafına savurdu.Hemen kalktık ve bahçeye koştum.Nicole`e onu oyalamasını söyledim,böylece onu arbaletimle vurabilecektim.Nicole az sonra dışarı çıkan Medusa ile savaşmaya başladı.Bende çite çıkıp Medusanın kafasını hedef aldım.Nicole bir anda yere düştü,bunu fırsat bilip oku fırlattım.O sırada iğrenç bir görüntü ile karşılaştım.Medusanın kafası yere düşmüştü.Koştum ve kafayı yerden aldım.İçeriden bir örtü aldım ve kafayı sardım.Nicole yorulmuş gibiydi.Saatimin sol aşağı çapraz düğmesine bastım.Az sonra Tehlike kişneyerek aşağı indi.
Üstüne bindim.Nicole`de arkama bindi.Bu maceramda elimde bir ganimetle bitmişti.
RP Bitmiştir