| Demeter ile Afrodit çocuğu ve macera! | |
|
|
Yazar | Mesaj |
---|
Lara Adams Afrodit'in Çocuğu/Pegasus Binicilik Eğitmeni
| Konu: Demeter ile Afrodit çocuğu ve macera! Ptsi Ocak 31, 2011 4:58 am | |
| Kulübe temizliğinden yeni kurtulmuş,yatağımda can sıkıntısından dönüp duruyordum.Derin bir nefes aldım ve ayağa kalktım.Bir kaç kez odamda dönüp durduktan sonra yatağıma oturdum.Tüm kardeşlerim bu can sıkıcı kulübeden kurtulmuşlardı.Masamdan kitabımı aldım ve hayranı olduğum vampir kitaplarından birini elime aldım.Kısa bir kısmını okuduktan sonra kendi kendime konuşmaya başladım.''Acaba vampirler gerçek mi?Hayır canım.Ama Yunan Mitolojisinede inanmıyordum ama şuan nerdeyim?...Tanrım!Kendi kendime konuşuyorum!'' Diyerek kafama sertce vurdum.Kafamın acısı yüzünden inlemeye başladım.
Yatağımda gözlerim açık yatarken artık sabrım taşıyordu.Diğer tarafa döndüm.Dayanamayıp ayağa kalktım ve kulübemden hızla çıktım.Belki Missy ile iyi vakit geçiririm düşüncesiyle Pegasus Ahırları'nın yolunu tuttum.Şeker olması dileğiyle cebimi karıştırdım.Açıkcası Missy bazen çok gıcık olabiliyordu.Ah şu pegasuslar!Şeker,şeker ve yine şeker!Cebimi iyice taradıktan sonra küçük bir naneli şeker buldum.
Dalmış yürürken birine çarptım.''Dikkat ets..'' Birden karşımdakinin Maya olduğunu farkettim.''Ah!'' Diye mırıldandım ve Maya'nın elinin tuttum ve ayağa kaldırdım. ''Nereye?'' Diye sordum.Çok konuştuğumu biliyordum ama canım çok ama çok sıkılıyordu ve bunun tek çaresi yorulana kadar konuşmaktı.''Pegasus Ahırları.'' Dedi Maya.Kafamı salladım ve yanına geçerek onun yürüyüşüne ayak uydurmaya çalıştım.
En son Lara Adams tarafından Ptsi Ocak 31, 2011 6:17 am tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi | |
|
| |
Clara Thompson Artemis Avcısı/Melez Danışmanı/Doğa Bilimleri Eğitmeni
| Konu: Geri: Demeter ile Afrodit çocuğu ve macera! Ptsi Ocak 31, 2011 5:20 am | |
| Pis kokulu pegasus ahırlarına gelmiştik sonunda. Buranın daha sık temizlenmesiyle ilgili bir şikayet dilekçesi yazmalıydım. Tahta kapı gıcırdayarak açıldı. İçeri girdiğimizde Lana yüzünü buruşturdu. ''Ah! Haydi ama, Missy'yi seviyorum ama buraya gelmek işgence gibi!'' diye homurdandı. İçten içe ona katılıyordum. Birkaç kişneme sesi duyuldu. Pegasusum Çörek'inkini hemen tanıdım. Onun tatlı, erkek olmasına rağmen ince kişnemesini unutamazdım zaten. Onun yanına koştum. ''Hey! Dostum, nasılsın?'' Cevap olarak ahengle kişnedi. Ona gülümsedim. ''Bu gün sana meyve getiremedim, beni affet dostum.'' dedim ona ve yelesiyle oynadım. ''Neyse, seni bu işgence gibi hayatta birazcık olsa bile çekip alayım.'' Onun kapısını açtım. Çörek heyecanla dışarı fırladı. Lana da kendi pegasusunu almıştı. O ve Missy hemen yanımıza geldi. ''Eee, Maya nereye gidiyoruz?'' dedi Lana. Boş boş baktım. ''Ben sadece Çörek'i biraz gezdirmeyi düşünüyordum.'' ''Ama istersen bir yerlere gidelim.'' diye ekledim hemen. Lara gülümsedi. ''Evet, biliyorsun ben boş duramam. Nereye gidelim?'' Biraz düşündüm. ''Pas.'' dedim sadece. | |
|
| |
| Konu: Geri: Demeter ile Afrodit çocuğu ve macera! Ptsi Ocak 31, 2011 6:01 am | |
| Düşünmeye başladım.Kısa süre sessiz durduktan sonra birden yerimden zıpladım.May korkmuşa benziyordu çünkü geri çekilmişti.Saçımla oynayarak konuşmaya başladım.''Aslında kılıcım biraz paslanmaya başladı.Yenisi lazım.'' May ben nereye gideceğimizi söylemeden hemen kafasını salladı.Missy'i sevdikten sonra cebimden çıkan naneli şekeri ona verdim.''Üzgünüm,Dostum.Bugün sadece bu kadar.'' Missy kafasını elimin altına getirdi belli ki onu sevmemi istiyordu.Onun kafasını okşadıktan sonra sıkıca sarıldım ve May'a döndüm.''Gidelim mi?'' May kafasını salladı.Pegasusumuzn üstüne bindik ve hafif hafif uçmaya başladık.
Kısa süre sonra havadaydık.Etrafa göz gezdiriyorduk.Missy'e sarıldım.May ile daha önce New York'a ailemin yanına gitmiştik.Çok eğlenceliydi.Ben bunları düşünürken Empire State Binasına varmıştık bile.Derin bir nefes aldım ve pegasusumdan inip,Missy'nin yanağına öpücük kondurdum. | |
|
| |
| Konu: Geri: Demeter ile Afrodit çocuğu ve macera! Çarş. Şub. 09, 2011 9:05 am | |
| Empire State Binası'nın önüne indiğimizde niye burada olduğumuzu anlayamamıştım. Bir süre sonra ''Hephaistos'tan sana bir kılıç yapmasını mı isteyeceksin?'' dedim ona şaşkınlıkla. Kıkırdadı. ''Tabii ki de hayır! Ondan bir kılıç alacağım sadece!'' Ona bu olanları takip edemiyormuşum gibi baktım. Gerçekten de öyleydi aslında. Lara beni çekiştirdi. ''Haydi Maya!'' Çaresizdim. Onun arkadaşı olduğum ve onu incitmek istemediğim için onu takip ettim. Güvenlik görevlisi Lara'yı görünce onu her gören gibi mest olmuş bir şekilde yerinden kıpırdayamadı. Lara sadece bu onun başına hep geliyormuş gibi gülümsedi. Her zaman bakımlıydı, şimdi bile güzel giysiler giymiş, saçları özenle taranmış ve toplanmış, tırnakları da yeni manikür yaptırmış gibiydi. Kendime baktım. Rahat kahverengi bir pantolon, üzerime yeşil çiçekli ve büzgülü bluzumu giymiş, saçlarımı öylesine bir topuz yapmıştım. Tırnaklarımı hiç söylemiyorum bile. Onun yanında kendimi sönük hissetmiştim. Lara her hareketi gibi gösterişli bir hareketle asansörün düğmesine bastı. Asansör geldiğinde güvenlik görevlisine son bir kere göz kırpıp içeri girdi. Bu kız insanları büyülemesini iyi biliyordu. Asansöre benimle binmem ile yukarı çıkmaya başladık. | |
|
| |
| Konu: Geri: Demeter ile Afrodit çocuğu ve macera! Paz Şub. 13, 2011 7:31 am | |
| İçeriye girmemiz ile birlikte birden şaşkınlık içinde kalmıştım.İçeride herşey vardı ama kötü bölümü ise etrafın kirli,toz içinde olmasıydı.Hafifce öksürdüm ve Maya'ya baktım.O da farketmiş gibi görünüyordu ama benim gibi çok karşı tavır koymamıştı.Derin bir nefes aldım ve ilerlemeye başladım.İçeride Hephaistos'un olmamasını diliyordum çünkü beni gördüğünden pek sevineceğini sanmıyordum.Etraftaki masaya gittim ve elime geçen ilk şeye baktım.Bu gözlüktü.Gözlüğü masadan aldım ve şaşkın şaşkın Maya'ya döndüm.Gözlüğü gösterdim. "Bunun burda ne işi var?Cidden." Maya yanıma yaklaştı.Gözlüğe baktı.Daha sonra başka nelerin olduğuna bakmak için gözlerini etrafa çevirdi.Diğer tarafa döndü.Masaya ellerimi dayadım ve Maya'nın neye baktığını merak ettiğim için kafamı çevirdim.Ama göremiyordum.Masadan ellerimi çektim.Ellerimi silkeledim ve saçlarım ile oynayarak Maya'nın yanına gittim.Birden sesler gelmeye başladı.Hey,bu tanrı Hephaistos olabilirdi. | |
|
| |
| Konu: Geri: Demeter ile Afrodit çocuğu ve macera! Salı Şub. 15, 2011 8:26 am | |
| Tanrı Hephaistos önümde dururken, burada kendimi bir hırsız gibi hissetmiştim. Hephaistos heybetli bir şekilde karşımda duruyordu ve sinirden alevlenen sakalını söndürmeye uğraşıyordu. ''Burada ne arıyorsunuz melezler?'' diye gürledi. Lara'dan da haberdardı anlaşılan. O sırada Lara elinde gözlükle yanıma yaklaştı. ''Maya, bunun ne işe yaradığını hala-'' O arada Hephaistos'u farketmişti. Eh, Hephaistos eski karısının kızına ne tepki verecekti merak etmiştim. Hephaistos sinirden alev alacak gibiydi, bunu hiç sevmemiştim. Hephaistos'un birden gözleri büyüdü. ''Sakın-'' O arada başımı Lara'ya çevirdim ve onun gözlüüğün kenarındaki bir düğmeye basmak üzere olduğunu gördüm. Lara düğmeye basınca birden bir güç beni itti ve doğruca duvara çarptım. Üst raftaki şeylerin -ve bunlar kesinlikle hafif şeyler değildi- üzerime düşeceğini hissettim. Tam gözlerimi kapamışken Lara bir hayret nidası attı. Hala hayattaydım. Gözlerimi yavaşça açtım. Hephaistos üzerime düşecek şeyleri tutuyordu. Gözlerim fal taşı gibi açılmıştı. Hızla ayağı kalktım. Ona nasıl teşekkür edeceğimi bilemiyordum. Benim hayatımı kurtarmıştı! Çoğu tanrının dediği gibi umursamaz biri değildi. Benim ona hiçbir faydam olmamasına rağmen beni kutarmıştı. ''Aaa, May, bir buraya gelsen? Bu gözlüğe çok garip bir şey oldu.'' Ona döndüm. Gözlüğün etrafında yarı-saydam bir tabaka oluşmuştu. Lara'yı da tam olarak içine almıştı. Elimi uzatmaya çalıştım. o arada Hephaistos'un sesiyle ilkildim. ''Sakın deneme. Elin anında buharlaşır. Onun adı Hyprogroph. En yüksek korumaya sahip bir kalkan. En yeni tasarımım.'' | |
|
| |
| Konu: Geri: Demeter ile Afrodit çocuğu ve macera! Cuma Şub. 18, 2011 4:44 am | |
| Hephaistos'a sinirle baktım.Buradan çıkmam gerekiyordu.Maya düşünüyor gibi gözüküyordu.Kısa süre sonra parmaklarını şıklattı ve yerden bulduğu aletlerden birtanesini kalkana attı.Aletin kalkana değmesi ile buharlaşması bir olmuştu. "Mükemmel,ölene kadar bu kahrolası yerde yaşayacağım." Diye tısladım sinirle.Ne yapacaktım? Tanrım,ben bir yerde hapsolmayacak kadar genç ve güzeldim.Bunlar kesin Hephaistos'un işidir diye düşünmeden edememiştim.Ne yapabilirdim? Hephaistos bana kin besliyordu.Birden Hephaistos'un sinirli sesi ile ilkildim. "Bana bak Afrodit melezi,beni suçlayamazsın.Seni kurtarmayı bilen tek kişi benim."Ah,kesinlikle haklıydı.Bir anda olsa Tanrıların akıl okuyabildiğini unutmuştum.Kafama vurdum ve gözlerimi Hephaistos'a çevirdim.Derin bir nefes aldım. "Peki,ne yapacağız?" Hephaistos zafer gülümsemesi ile güldü ve konuşmaya başladı. | |
|
| |
| Konu: Geri: Demeter ile Afrodit çocuğu ve macera! Cuma Şub. 18, 2011 5:23 am | |
| ''Bütün aletlerim beni dinler, sadece biraz bekle.'' Hephaistos kalkana yaklaştı ve ellerini uzattı. Kalkan hafifçe titredi. Hephaistos yavaşça kalkanın içine yürüdü. Lana nefesini tutmuş bir şekilde dururken Hephaistos onun elinden gözlüğü aldı ve bir düğmesine bastı. Lana sanki uzun süredir nefesini tutuyormuş gibi nefesini verdi. Onun korktuğunu anlamıştım. Hızla yanıma geldi. ''T-teşekkür ederim tanrım.'' Hephaistos başını salladı ve gözlüğü alıp elinde bir ateş çıkararak yaktı. Lana öylece bakakaldı. Sanırım şu kılıç olayını düşünüyordu ama bu kadar olaydan sonra sormaya korkuyordu. | |
|
| |
| Konu: Geri: Demeter ile Afrodit çocuğu ve macera! C.tesi Şub. 19, 2011 7:32 am | |
| Önüme gelen saçlarımı geriye attım ve hayret içinde Hephaistos'a baktım.O benim üvey babam gibi birşeydi.Benden nefret ettiğini sanıyordum.Açıkcası Ares annemle evli olmasına rağmen bana kötü davranıyordu.Ben neyden bahsediyordum ki! Ares ile hiç tanışmamıştım.Hafifce kıkırdadım.Hephaistos elindeki gözlüğün kırıltılarını masaya döktü. "Buradan gitmeniz gerek." Dedi Hephaistos bize bakmadan.Derin bir nefes aldım ve Hephaistos'a yaklaştım. "Ama ben kılıç alacaktım." Hephaistos bana tersleyen bir bakış attı.Neden bana öyle bakıyordu ki!Ben kötü birşey söylememiştim.Birden Hephaistos'un keskin bakışları arasında hareket etmemeyi tercih ettim.Hephaistos yerinden döndü ve bana baktı. "Sahi mi melez? Sadece kılıç almaya mı geldin? Yoksa meraktan mı?" Artık onun yanında birşeyler düşünmemem gerektiğini öğrenmiştim. | |
|
| |
| Konu: Geri: Demeter ile Afrodit çocuğu ve macera! Salı Şub. 22, 2011 1:58 am | |
| Lara yutkundu ve yardım istercesine bana baktı. ''Şeyy... Siz ona bakmayın tanrım, bencillik ediyor sürekli, klasik Afrodit çocuğu işte, ona pek bakmayın.'' Tanrı Hephaistos Afrodit'in ismini duyunca daha da kızmış gibiydi. ''Maya, hiç yardımcı olmuyorsun.'' diye fısıldadı Lara bana. ''Tamam o zaman, en iyisi biz gidelim.'' diye adeta fısıldadım ve Lara'nın kolundan çekiştirdim. Hephaistos'un tepesinin tası atmadan buralardan yokolmalıydık. ''Ama- ama benim kılıcım-'' ''Ah Lara, kamptan bir tane buluruz!'' diye homurdandım ve ben önde Lara arkada, Hephaistos'un Tamirhanesi'nden çıktık. Olimpos'un o güzel manzarasına bakarken her zamanki gibi gülümsedim. Lara ise hala kılıcına takmış, kollarını kavuşturup homurdanıyordu. Ah, Lara'cık hep aynı olacaktı. Arkadaşımı gerçekten seviyordum. Gülümseyip onun koluna girdim ve makyaj malzemeleri ve giysilerden bahsedim onu gülümsetmeye çalışmaya başaldım. Rp Bitmiştir. | |
|
| |
| Demeter ile Afrodit çocuğu ve macera! | |
|