Olimpos Rpg
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Olimpos Rpg

Percy Jackson ve Olimposlular ile Olimpos Kahramanları serilerinden esinlenilerek oluşturulmuş, zirvedeki rpg forum sitesi.

AnasayfaLatest imagesKayıt OlGiriş yap

Apollon çocuğu ile macera

2 posters
YazarMesaj
Perseus Carter
Zeus'un Çocuğu
Zeus'un Çocuğu
Perseus Carter

Apollon çocuğu ile macera  Empty
MesajKonu: Apollon çocuğu ile macera    Apollon çocuğu ile macera  Icon_minitimePerş. Ocak 06, 2011 9:51 pm

Fotia ile kampa dönerken aşağıda araba gibi bir şey ile uğraşan bir çocuk gördüm.Yanına indirdim Fotia'yı ve ağzına bir küp şeker verip ahırlara yolladım. Çocuğun yanına yaklaştım ve ''Selam dostum ne yapıyorsun ?'' diye sordum çocuktan yanıt gelmedi.Uğraştığı araba çok parlaktı ve sarı renkteydi. Çocuk sorumu daha yeni duymuş gibi ''İyi sayılır,şu arabayla uğraşıyorum'' dedi. ''O ne'' diye sordum.Yanıt yine bir kaç dakika sonra geldi ''Bu babamın güneş arabası.Tamir olunca seni bir geziye çıkartırım.Bu arada unutmadan adın ne ?'' ''Perseus ama Pers desende olur.''.''Bende Jones'' dedi. Adını sormamış olmama alınmış gibiydi.Aradan on-on beş dakika geçti ve ''İşte oldu!'' diye bağırdı.Şaşkınlıkla ona bakıyordum ne olmuştu acaba ?
Jones Brain

Jones Brain

MesajKonu: Geri: Apollon çocuğu ile macera    Apollon çocuğu ile macera  Icon_minitimePerş. Ocak 06, 2011 10:09 pm

Son bir hafta içinde doyasıya eğlenirken biraz da kendi uzmanlık alanımda işlerle uğraşmak istemiştim. Denizler, lavlar ve tarlalar benim babamın hiç sahip olmadığı şeylerdi. Biraz da güneşle uğraşmak istedim ve tozlar içinde kalmış güneş arabamı çıkardım kampın önündeki ağacın yakınlarına. Temizledikten sonra üzerinde ki canlı renkler ve parlaklık olağanüstüydü. Arabanın kontrolü için bazı denemeler yaparken arkamdan gelen bir çocuk samimi bir şekilde yanıma yaklaştı. " Ben Perseus ama sen Pers diyebilirsin " dedi rahat bir şekilde. Arkadaşcanlısı görünen çocuk hoşuma gitmişti. Adımı söyledikten sonra kendimi tutamayıp hevesle sordum " Afedersin ama İran asıllı mısın ? Pers sempatizanı bir çocuk muydu acaba? Onu yanıma alıp almayacağımı düşünürken çocuğun yanıtını bekledim.
Perseus Carter
Zeus'un Çocuğu
Zeus'un Çocuğu
Perseus Carter

MesajKonu: Geri: Apollon çocuğu ile macera    Apollon çocuğu ile macera  Icon_minitimePerş. Ocak 06, 2011 10:16 pm

'' Yoo değilim nereden çıkardın şimdi bunu ?''.ÇOk saçma gelmişti sorusu.Güneş arabasının motorunu çalıştırdı.Araba uzun zamandır kullanılmamış gibi büyük bir sarsıltıyla kendine geldi.''Eee daha önce hiç bu arabayı kullandın mı ?'' cevabını beklerken bende arabayı incelemeye başladım.Gayet havalı ve artistik duruyordu.Yani anlayacağınız tam Apollona göre bir arabaydı.Hevesle Jones'a sormadan arabaya atladım ve''Bir tura çıkmaya ne dersin hem biraz heyecan yaşarız ''.Jones neden her şeye geç cevap veriyordu anlamamıştım bu da onun tuhaf olduğu bir özelliği idi.
Jones Brain

Jones Brain

MesajKonu: Geri: Apollon çocuğu ile macera    Apollon çocuğu ile macera  Icon_minitimePerş. Ocak 06, 2011 10:37 pm

Kısa bir tartışmanın ardından hemen benim güzel güneş arabamın içine atladı. İçimden onu öldürmek geldi fakat ona câhil bir çocuk muamelesi yaparak cevap vermedim. Şu ana kadar kampta tanıştığım herkes hiperaktifti. Kendime bazı sorular soracak değildim şimdi. Her zaman ki gibi yine macera yine eğlence zamanıydı. Ne kadar heyecanlanırsam o kadar mutlu oluyordum. Ne kadar tehlikeye girersem o kadar mutlu oluyordum. Öfkeden ve takıntılarımdan uzak. İnsanlara zarar vermeden canlıları incitmeden yaşayabiliyordum. Böyle yaparak hem kendimi huzurlu kılıyordum hemde çevreme zarar vermekten kaçınıyordum. Şimdi ise yanıma ukala bir çocuk gelmiş arabama benden önce biniyordu. ' Uff... ' dedim sıkıntılı sıkıntılı. Pers'e pekte maceraperest biri gibi görünmüyordu. Ya da rol felan yapıyordu. Bildiğim bir şey vardı ki oda bu kamptaki en çılgın kişiyle tanıştığıydı. " Öncelikle benden izinsiz hiç bir şeyime dokunma ki birbirimizi öldürmeyelim. Madem bu kadar çok istiyorsun arabamla gezmeyi ... biraz bekledim çocuğun dikkat kesilmiş yüzü hoşuma gitmişti. Sırıtarak " O zaman Apollo'nun arabasının diğer arabalardan farklı olduğunu öğreneceksin ! " dedim gülümsememe devam ederek. Pers beklerken gittim ve sıkıca arabayı tuttum. Güneş arkamızdaydı ve yine içimde ki kuvveti hissedebiliyordum. İlk defa babama ait olan bir gücün gururunu yaşayabiliyordum. Özellikle de heyecan yaşamak istiyorum diyen bir kişiyi neden adrenalin ile bocalamayım ? Arabayı biraz daha sıkı tutarak " Git ! " dedim ve tozu dumana katarak bir kalkış yaptık. O kadar hızlı kalkmıştık ki en az on tane çalı kafama çarptı diyebilirim. Yutkun alamadan ve çocuğa bakamadan başımı öne eğdim ve gözlerimi dikleştirdim. Gözlerim yerinden çıpmadan göz kapaklarımı kontrol edebilmiştim. Başımı kısa süreliğine barikatlı bir yere gömerek nefes aldım o sırada Pers'e bakmayı da ihmal etmemiştim. Biraz heyecanlanmış görünüyordu. Fakat çığlıkları duymak istiyordum. Halen aşağı düşmediğine göre güçlü bir çocuk olduğunu gösteriyordu. İçsel olarak indir şu şeyi demediğine göre veya diyemediğine göre hoşuma gitmişti. Kollarımı biraz daha sıkarak arabayı hızlandırdım. Kollarımdan akan rüzgar kolumu yakmıştı biraz ama arabayı bırakmamıştım halen. Hava yolu geniş olmasına rağmen ince bir çizgi haline gelmişti. Beyaz bir ışık görmemle beraber bana sert bir şey vurdu. Sarsılarak geriye uçtum. Sağ kolumda arabanın arkasından tutarak aşağıya düşmemi engelledim. Geriye bakınca ise başıbozuk bir pegasusun bana çarptığını anlamıştım. Arabanın arkasında gidince daha hızlı hissediyordun kendini. Bir anda araba yalpalanmıştı Pers'e güvenerek omzuma çarptıktan sonra ki yarattığı etkiyi dindirmeye çalıştım...
Perseus Carter
Zeus'un Çocuğu
Zeus'un Çocuğu
Perseus Carter

MesajKonu: Geri: Apollon çocuğu ile macera    Apollon çocuğu ile macera  Icon_minitimePerş. Ocak 06, 2011 10:49 pm

Jones geri uçmuştu.O pegasus kimindi acaba.Aşağı inince ahır görevlisi ile kavga edecektim bir pegasusu elinden kaçırmıştı üstüne üstlük o bize çarpmıştı.Ne yapacağımı bilemeden arabayı kontrol etmeye çalıştım.Kontrolü elime almamla arabanın düşmeye başlaması bir oldu.Hızla sağa sola dönerek,çarparak aşağıya düşüyorduk.Umarım melezlerin üzerine düşmezdik.Arabayı açık bir alana düşürmeye çalıştım,kurtaramayacağım belliydi bari düzgün bir yere düşüreyim dedim.Jones'ın ne durumda olduğuna bakmak için arkamı döndüm ve onu tüm vücudu havada tek eliyle arabaya tutunmuş bir şekilde gördüm.Bayaa yetenekli ve güçlüydü onun yerinde olsam şimdiden yere çakılmıştım.Yere çok yaklaşmıştık artık düşmemize saniyeler kalmıştı reflekle kendimi düşüşten korumak için ellerimi yüzümde kavuşturdum.Ve paat yere çakılmıştık.En son arabadan savrulduğumu hissettim.Yere düşerken tek düşündüğüm Jones'ın ne durumda olduğuydu
Jones Brain

Jones Brain

MesajKonu: Geri: Apollon çocuğu ile macera    Apollon çocuğu ile macera  Icon_minitimePerş. Ocak 06, 2011 11:04 pm

Sol omzum çok acıyordu ve ne düşüneceğimi kestiremedim. Bu hızda arabaya tekrar çıkaramıyordum. Pers'in kontrolü ele aldığı çok belli oluyordu sağa ve sola yalpalandıktan sonra durumu iyi kontrol etmişti. Arabanın önünü biraz yukarı kaldırdığı için düşüşümüzü az da olsa yavaşlatmıştı. Tabi bu hızla bir Centaour'a bile çarpsan yaşama şansı yoktu. Kampın yakınlarında olduğum için tedirgin olmuştum. Bu devasa araba birine çarpsa çok can yakabilirdi. Aşağı baktığımda neredeyse yüz metre kalmıştı çarpmamıza. Biraz daha yalpalanmanın ardından çakılıyorduk aşağı. Derin derin nefes alıyordum arabanın arkasında sol omzumun verdiği acıyla biraz sinirlenmiştim. Eğer sağ çıkarsam o pegasusu öldürmeye gidecektim. Yere çakılmadan bir kaç saniye önce derin bir soluk aldım ve büyük bir gümbürtüyle yere çakıldık. Sırtıma belki on tane sert ve kalın kıymıklar battığını hissedebiliyordum. Hissedilmeyecek gibi değildi. Canımı omzumdan en az on kat daha acıtmıştı. " Ahhh... ! " diye haykırdım. Omzumda akan litrelerce sıcak kanı hissedebiliyordum. Atletik vücudumun dayanıklılık ve çevikliğiyle zar zor doğruldum. Haşat olmuş arabama göz kaçırmaktan başka bir önem vermedim. Arabanın içine baktığımda Pers'i göremiyordum. Boynumu kaldırdığımda bir kaç metre öteye fırladığını gördüm. Kötü bir şey olmadığı düşüncesiyle yanına gittim. Bir kaplumbağadan bile yavaş ilerliyordum. Canım çok yanıyordu. Kan kaybını durdurmak için yere oturdum. Üzerimdeki t-shirti çıkardım. Çıkardığım gibi Pers'e baktım biraz öksürüyordu ve doğrulmaya çalışıyordu neyseki yaşıyordu. Kabzamdan kılıcımı çıkardım ve belimden geriye uzattım. Çok ağır hareket ettirebildiğim sol kolumda kılıcımın ucunu tuttum ve belime yakın olan kıymıkların uzun taraflarını kestim. Sırtıma bakmış ve içeri girmiş olanları hissedebiliyordum. Belime sardıktan sonra emekleyerek Pers'in yanına gittim. Hemen hemen doğrulmuştu bende doğrulmaya çalışırken bir anda dengemi kaybedip yere yığılmıştım.

Out : Geldiğinde beni kulübeme götür birini ayarlarsak şifacı veya kulüp başkanını beni iyileştirir. Senin durumun iyi olarak kurdum kurguyu.
Perseus Carter
Zeus'un Çocuğu
Zeus'un Çocuğu
Perseus Carter

MesajKonu: Geri: Apollon çocuğu ile macera    Apollon çocuğu ile macera  Icon_minitimeCuma Ocak 07, 2011 4:16 am

Serselemiş bir halde ayağa kalktım bir şeyim çok bir şeyim yoktu.Jones'a baktım dibimde baygın halde uzanıyordu.Onun durumu çok kötüydü.Çevirdim nefes alıyormu diye kontrol ettim.Alıyordu ama çok kan kaybetmişti.Sağ elimdeki güç yüzüğünü aktifleştirdim bu halimle onu taşıyamazdım babamın oyuncaklarından biraz destek almam gerekiyordu.Jones'ı omuzladığım gibi revire doğru yürümeye başladım.Kahretsin ki revir çok uzaktaydı.Oraya hemen gitmem gerekiyordu.Koşmaya başladım.Yere yığılıcak gibiydim ama koşmaya devam ettim.Bayılamazdım,Jones'ı revire taşımalıydım.Son bir kuvvetle revirin kapısını açıp içeri daldım.Kheiron sordu''Neyi var onun ?''.''Güneş arabası ile kaza yaptık.Uyandığımda yerdeydi''dedim.Kheiron hemen onu yatağa yatırmamı ve çıkmamı istedi.Kheiron'un dediğini yaptım ve reviri terk ettim umarım Jones iyileşirdi

RP BİTMİŞTİR

Apollon çocuğu ile macera
1 sayfadaki 1 sayfası
 Similar topics
-
» İki Apollon Çocuğu da Sanat Yapamayabiliyormuş
» Ares Çocuğu İle Macera
» Demeter ile Afrodit çocuğu ve macera!
» Zeus Kulübesini 7. Çocuğu
» Hephaistos'un Çocuğu Arenada