Merhaba arkadaslar, yine ben Gülden.
Aslinda bu konuyu acmayi uzun uzun düsündüm. Ve vardigim karar beni üzse bile yapilacak birsey yok.
Aslinda buraya gelis nedenimi fazla bilen yok. Sevgili Alper icin gelmistim. Ve bazi olaylar olunca partnerligi biraktik.
Burada hic Rpm yok. Bi tane var onunda sonunu getiremedim bile.
Burada ki herkesi cok seviyorum. Kesinlikle gitmemin nedeni herhangibi biri degil.
Ben sadece, bu sira bilgisayarda cok takiliyorum. Ve Rp yapmasamda olimpos zamanimi cok aliyor.
Sizin sinavlariniz var, lys lgs falan, tabi isimleri dogruysa. Benimde 9. sinifim en az bu sinavlar kadar önemli, cünkü karnem eger iyi degilse, sinifi tekrarlama gibi bi lüksüm yok. Bu karnem gelecekteki okuluma basvururken en büyük rolü oynuyor. Aslinda okul yüzünden ayrilmiyorum burdan. Belkide ergenlik bende bilmiyorum. asdfg.
Dedigim gibi, burada hic rpm yok. Zaten yapicak bi rpde bulamiyorum, belki en basta olan olaylar icindir. Bu yüzden kalabalik yapip, ünlü işkal etmek gibi bi hakkim yok.
-Ben en basindan beri, dream of olimposu hatirlayanlar vardir, osmanda vardi orda, hatirladin mi Leonard?
Osmanla partner olmak istiyordum, Leonard Carter'i ilk gördügümden beri, ki bunu ilk kez burada itiraf ediyorum. Ve sonunda olduk, ama benim yaptigim aptalliga bi bak. Bana kizma osman, olur mu.
~Seni seviyom.
-Ali sevgili ikizim (: Seni de cok seviyorum. Osmana hakim ol olur mu
-Damyy (damla chelsea olan) sen gercekten cok iyi bi kizsin, kurgumuz bosa gitmedi korkma, bi gün tatilde falan geri gelirsem uygulariz.
-Sonraaa Sulümanimmm. Suyum. Aslim. Sarabim. Seni bolca bolca seviyorum.
-Hermia kurgumuz bosa gitti, özür dilerim.
-Saygin seni ben getirdim kurguyu kurduk ve ortada biraktim biliyorum, ama baska zaman kurguyu gerceklestiririz (K)
-Mörv, Mine, Su, hepiniz iyi insanlarsiniz, Athena, sende süper bi adminsin. Ve geri kalan herkes, burasi gercekten süper bi site.
.noluyo ya ayrilir gibi. irtibati kesmet istemiyorum. hepinizi seviyorum..
Güldii.