| ``Christina P a m e l i a Tyler´´ | |
|
+8Summer Katherine Ramsey David Tyler Alexandra Bethany Daniels A. Anna Bianca Sentius Andrea Grace Harvey Terra M. Winchester Hermia Aigian Cocteau C. Scarlett Stanislaus 12 posters |
Yazar | Mesaj |
---|
C. Scarlett Stanislaus Athena'nın Çocuğu/Zeka ve Strateji Eğitmeni
| Konu: ``Christina P a m e l i a Tyler´´ C.tesi Haz. 11, 2011 7:50 am | |
|
Ad-Soyad: Christina Pamelia Tyler
Lakabım: Chris,Christ,Tina,Jones,Tin vs.
Yaşım: 17
Silahım: Kılıç.İsmi Arkadan Bıçaklayan.Oldukça keskindir ve Styks'e batırılmıştır.O an ne boyutta olmasını istiyorsam o boyuta dönüşür.Demir ve çelikten yapılmıştır.Üstünde yunanca 'Bilgi en büyük silahtır' yazıyor (ama birini bilgiyle bıçaklamak mümkün değil sonuçta.)Altın kaplamalı bir sapı var.Ufak bir çizik bile büyük bir acı hissettirdikten sonra hemen öldürür.Ama yine de olası sakarlıklara karşı karşımdaki insanı (veya hayvanı,canavarı neye işte onu) öldürmek istemem gerekir.Eğer istemezsem plastik bir kılıçtan farkı olmaz o şahsiyet için.
Doğum Yerim: LA.Uzun bir süre orada yaşamışız,şanslıymışım ki o zamanlar bana zarar gelmedi.5 yaşında NYC'e taşındık.
Rütbem: Melez
Tanrı Ebeveynim: Athena
Tarafım (tanrı, titan): Tanrı ama Titanlarla da alıp veremediğim yoktur.
Bildiğim diller: İngilizce,Türkçe,Fransızca,İtalyanca,İspanyolca,Almanca ve Yunanca...(evet bir çok dil biliyorum ama bu tamamen öğrenme isteğiyle alakalı)
[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]Özel Yetenek: Karşımdakinin zihnine girip en kötü anılarının bir canlandırmasını ona 'yaşatabilirim'(Doğal olarak düşünce okumaya da sahibim).Gerekirse de onu zihninde küçük bir odaya kapatıp komalık olmasını sağlayabilirim. İyi Özelliklerim: Cana yakınım,yüzümde her zaman bir gülümseme görebilirsiniz,dürüstüm,sözümü tutarım... Kötü Özelliklerim: Bazen çirkeflik yapabiliyorum... Kişisel Özellikler: Bir çok var yazsam uzun sürer.Beni bilen iyi biliyor =) Fiziksel Özellikler: Sarışın,mavi gözlü,tatlı bakışlı,hafif gamzeli,güzel bir kızım... [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]
Melez Kampından Önce: Oldukça güzel bir hayatım vardı.Zengindik.Güzel bir havuzlu villada yaşıyorduk.Yaşıyorduk kelimesini açmak gerekirse ; ben,ikizim(çift yumurta ikizi,erkek),babam.Sağlıklı bir yaşam için sabah koşusunu da eksiltmezdim hayatımdan.
Melez Kampından Sonra: Hala güzel bir yaşantım var,sadece hayatımın içine şu iğrenç yaratıklar/canavarlar girdi.Birden fazla da kardeşim oldu.
Pegasusum: Zetaly.Bembeyaz tüyleri,yemyeşil gözleri,simsiysah kanatları ve beyaz-krem saçları var.Kendini sevdirmeye bayılıyor.Üstelik onu kaşıdığın zaman da çok tatlı mırıltılar çıkarıyor.En sevdiği yemek küp şeker ve havuç.Bana oldukça sadık fakat tanımadığı kişilere karşı hırçın ve asi tavırlar sergiliyor.
[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]En Yakınlarım: David(ikizim),Jill,Sere,Lori vs... Düşmanlarım: Şu anlık pek yok.Zaten düşmanımın olmasını pek istediğimi söyleyemem...Ama sevmediğim kişiler elbet var. Sevdiklerim;David Alış-veriş Sohbet Lunapark Görevler Arkadaşlar vs. Sevmediklerim;dersler(zekiyim ama yine de sevmiyorum) ukala-gıcıklar kabuslar bana karşı çıkanlar =P
[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]- Spoiler:
-Kardeş- Onsuz Olamaz Kardeşten öte Biricik Kardeşim
-Sevdiklerim- Best Friend Forever <3 Dost Yakın Arkadaş Arkadaş Öyle böyle
-Aşk- Hayatımın aşkı Eski sevgili
-Düşman- En büyük düsman- -Nefret ettigim- -Ufak atışmalar- -Sinir bozucu-
---İconlar--- - Spoiler:
[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] Eklenmek İçin Gerekenler; 2 ikon Kurgu(ben de ekleyebilirim sorun değil)~~~~ [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]Hermia Aigian Cocteau-Yakın Arkadaş- Tatlı mı tatlı bir 'ARES' kızı.Onunla gerçekten de iyi anlaşıyoruz.Ama nedense David'i pek sevmiyor.Olsun biz arkadaşız o yeter...[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]Blaine M. Johnson-Yakın Arkadaş- Benle bol bol macera yaşayan ve benim kadar,bazen bende de fazla,deli olan çok sevdiğim bir arkadaşım aynı zamanda da suç ortağım.[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]Andrea Grace Harvey-Biricik Kardeşim- Beraber olduğumuzda olabildiğince eğlenen,coşan iki kardeşiz biiz.[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]Anna Blair Fackrell-Dost- Anna benim gibi annormal.O kadar iyi anlaşıyoruz ki,kendisi benim sırdaşım zaten.Birbirimizden bir şey saklamayız.[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]Isabella Andie-Biricik Kardeşim- Sanırım en az tanıdığım kardeşim o.Yine de çok eğlenceli biri olduğunu söylemek mümkün.[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]Alexandra Regina Daniels-Dost- Neylaaa'sıyım ki ben onuun.Pembe dizilerin ustası,Olimpos Tv'nin hastasıyız![Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]David Tyler-Onsuz Olamaz- O benim ikizim!Nasıl kelimelere dökebilirim ki??[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]Summer Katherine Ramsey-Biricik Kardeşim- Deli dolu bakışlarıyla bazen hayatı size zehir edebilen bazen de sizi üzgün iken neşelendirebilen kardeşim o benim.[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]Adyali Zenobia Carter-Öyle Böyle- Aramız ne iyi ne kötü.Bazen beraber takılsak da o kadar yakın arkadaş değiliz...[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]Olivia Alexandro Jane-Arkadaş- Tehlikeli olduğu kadar da tatlı güzel bir Persephone kızı.Kamptakı ilk arkadaşı da beniimmm...[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]Seth Mason Black-Dost- O benim suç ortağım,onla ve bir çok kişiyle beraber +18lik korku-aksiyon maceraları yaşıyoruz..Gerçekten de iyi anlaşıyoruz.
En son Christina Pamelia Tyler tarafından Çarş. Haz. 15, 2011 2:46 am tarihinde değiştirildi, toplamda 14 kere değiştirildi | |
|
| |
Hermia Aigian Cocteau Ares'in Çocuğu/Kulübe Lideri/Melez Denetleyicisi
| Konu: Geri: ``Christina P a m e l i a Tyler´´ C.tesi Haz. 11, 2011 7:55 am | |
| david'i sevmiyorum ama seni seviyorum ekle ona göre | |
|
| |
| Konu: Geri: ``Christina P a m e l i a Tyler´´ C.tesi Haz. 11, 2011 8:14 am | |
| ekledim | |
|
| |
Hermia Aigian Cocteau Ares'in Çocuğu/Kulübe Lideri/Melez Denetleyicisi
| Konu: Geri: ``Christina P a m e l i a Tyler´´ C.tesi Haz. 11, 2011 8:21 am | |
| iconu unutmuşum özür dilerim | |
|
| |
| Konu: Geri: ``Christina P a m e l i a Tyler´´ C.tesi Haz. 11, 2011 9:58 am | |
| önemli değil hallettim | |
|
| |
Terra M. Winchester Hestia Rahibesi/Kılıç Eğitmeni
| Konu: Geri: ``Christina P a m e l i a Tyler´´ C.tesi Haz. 11, 2011 10:06 am | |
| [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]x [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]Seninle bol bol macera yaşayan ve senin kadar deli olan - artık arkadaş mı görevdaş mı suç ortağı mı kanka mı ne denir bilmem ama? | |
|
| |
| Konu: Geri: ``Christina P a m e l i a Tyler´´ C.tesi Haz. 11, 2011 10:45 am | |
| eklediim | |
|
| |
Andrea Grace Harvey Athena'nın Çocuğu
| Konu: Geri: ``Christina P a m e l i a Tyler´´ Paz Haz. 12, 2011 1:01 am | |
| | |
|
| |
| Konu: Geri: ``Christina P a m e l i a Tyler´´ Paz Haz. 12, 2011 1:14 am | |
| eklediim | |
|
| |
A. Anna Bianca Sentius Persephone'nin Çocuğu/Kulübe Lideri
| Konu: Geri: ``Christina P a m e l i a Tyler´´ Paz Haz. 12, 2011 1:22 am | |
| | |
|
| |
Alexandra Bethany Daniels Afrodit'in Çocuğu
| Konu: Geri: ``Christina P a m e l i a Tyler´´ Salı Haz. 14, 2011 12:50 am | |
| | |
|
| |
David Tyler Athena'nın Çocuğu/Zeka ve Strateji Eğitmeni
| Konu: Geri: ``Christina P a m e l i a Tyler´´ Salı Haz. 14, 2011 3:16 am | |
| | |
|
| |
Summer Katherine Ramsey Athena'nın Çocuğu
| Konu: Geri: ``Christina P a m e l i a Tyler´´ Salı Haz. 14, 2011 3:40 am | |
| | |
|
| |
Adyali Beckett Zeus'un Çocuğu
| Konu: Geri: ``Christina P a m e l i a Tyler´´ Salı Haz. 14, 2011 3:51 am | |
| [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]O kadar da iyi anlaşmayalım, ama aramız kötü de olmasın. | |
|
| |
| Konu: Geri: ``Christina P a m e l i a Tyler´´ Salı Haz. 14, 2011 3:54 am | |
| Neylaaaammm! Süper yorum olmuş From by Mecla | |
|
| |
| Konu: Geri: ``Christina P a m e l i a Tyler´´ Salı Haz. 14, 2011 4:49 am | |
| hihihihi tabisii eklendiniiiz .P | |
|
| |
Olivia Alexandro Tyler Persephone'nin Çocuğu
| Konu: Geri: ``Christina P a m e l i a Tyler´´ Salı Haz. 14, 2011 9:45 pm | |
| Beni de ekle istediğin yere ( Daha ünlü felan onaylanmadı ama onaylanacak nasılsa koy gitsin Sorun olmaz demi admin tarafından ? ) [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] | |
|
| |
| Konu: Geri: ``Christina P a m e l i a Tyler´´ Çarş. Haz. 15, 2011 1:19 am | |
| sorun olmaz yalnız ünlünün adını söylesen bu iconlar biraz küçük,, | |
|
| |
Olivia Alexandro Tyler Persephone'nin Çocuğu
| Konu: Geri: ``Christina P a m e l i a Tyler´´ Çarş. Haz. 15, 2011 1:46 am | |
| dur dur ünlüyü değiştirdim zaten o ünlü var sanmıştım ama başvuru yapmış değiştirmek için yeni aldığım ünlü Rachel Hurd Wood ama eskisi Emma Degerstedt Ben herkesi kendim gibi sanıyorum merak edersin diye yazdım ünlünün adını da Burada var bissürü bissürü güzellerinden koy | |
|
| |
Seth Mason Black Hermes'in Çocuğu
| Konu: Geri: ``Christina P a m e l i a Tyler´´ Çarş. Haz. 15, 2011 2:19 am | |
| Buraya gelmemiş miyim Neyse, öhm arkadaş yada dost olabiliriz Sonuçta göreve çıkıyoruz [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] | |
|
| |
| Konu: Geri: ``Christina P a m e l i a Tyler´´ Çarş. Haz. 15, 2011 2:47 am | |
| hepinizi eklediimm ^-^ | |
|
| |
Georgina Orwell Hypnos'un Çocuğu
| Konu: Geri: ``Christina P a m e l i a Tyler´´ Çarş. Haz. 15, 2011 10:29 am | |
| [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]Lejantıma birbirimizden nefret ettiğimizi yazmışsın ama aramız iyi olsun ya da ben seni kullanıyor falan olayım. Düşman olmayalım yani. | |
|
| |
| Konu: Geri: ``Christina P a m e l i a Tyler´´ Çarş. Haz. 15, 2011 11:25 am | |
| tamam zaten kurgum değişti herkesle iyi anlaşırım ben *-* eklerim birazdan | |
|
| |
Adyali Beckett Zeus'un Çocuğu
| Konu: Geri: ``Christina P a m e l i a Tyler´´ Paz Tem. 17, 2011 11:04 pm | |
| İsim değişikliği. Bir de kampa uzun zaman geçtiğini varsayarsak artık arkadaş olabilirler | |
|
| |
| Konu: Geri: ``Christina P a m e l i a Tyler´´ Ptsi Ağus. 01, 2011 4:04 am | |
| Bu Mecla'nın icon ve isim değişimine ihtiyacı var. - Spoiler:
[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]
| |
|
| |
| ``Christina P a m e l i a Tyler´´ | |
|