Sum geldi ve merhabalaştıktan sora bir masanın başına geçtik bana bri sınav kağıdı verdi bunu yaptıktan sora bana baktı baktı
"Evet, sanırım seninle önce fark bulmacasından başlayacağız." dedi ve dolaptan bulmacaların olduğu kitabı çıkarıp içinde on fark bulunan bir meyve tabağı resmini bana uzattı bulmacarda iyidim melez kampına gelmeden önce hep bulmaca çözerdim ama bunlar biraz daha karışıktı hiç zorlanmayacağımı düşünüyordum. Başladım ilk başlarda çok kolay geldi ama her bulmacada olduğu gibi san 3'ünde zorlandım bunlar nerede diye diye kendimi yemeye başladım. Sum bana bakıp gülümsedi
"Hadi Tyl bukadar man kafalı olma hephaistos kulübesinde olduğun sürede kasların haricinde kafanda kalınlaşmış herhalde ve 5 dakikan kaldıö" diye beni kızdırıyordu Sum. Bana ne olduğunu hiç anlamadım neden yapamıyordum en sonunda dikkatimi çekti karşımdaki bir Athena çocuğu ve bir şekli santimi santimine uydurmam gerekirdi en sonunda iki resmide üst üste getirdim Sumda ondan geriye saymaya başlamış ve benim dikkatimi dağıtmaya çalışıyordu. Direk farklı olan yerleri işaretledim tamda düşündüğüm gibi oldu Sum kontrol etti tebrikler
"Tyl son anda anladın bulmacayı ama seni tabrik ediyorum hadi şimdi diğer etaba geçelim" dedi sonra ona güldüm
"Hadi geçelim o zaman " dedim ve dolaba doğru gitti.
(buarada Sum Amphitrite çocuğuyum hephaistos değil
)