Olimpos Rpg
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Olimpos Rpg

Percy Jackson ve Olimposlular ile Olimpos Kahramanları serilerinden esinlenilerek oluşturulmuş, zirvedeki rpg forum sitesi.

AnasayfaLatest imagesKayıt OlGiriş yap

Tyler Swalm

YazarMesaj
Misafir
Misafir

Tyler Swalm Empty
MesajKonu: Tyler Swalm   Tyler Swalm Icon_minitimeÇarş. Ara. 29, 2010 1:28 am

Ben Tyler Swalm 15 yaşındayım, hayatımın hep normal bir çocuğunki gibi olmasını istemiştim ama olmadı ne yapalım.Benim hikayem 2 yıl önce amerikanın Washington eyaletinde bir okulda başladı o gün he zamanki gibi kalktım, kıyafetlerimi giydim, annemi öptüm...... Annem onu çok seviyorum siyah saçlı, esmer, 1.70 boylarında, resmen bir melek.... Neyse ben anlatmaya devam edeyim annemi öptüm ve çıktım. Servise bindim arkadaşım Grall'ın yanına oturdum gerçi tek arkadaşım o her neyse bu gün farklıydı saçları taranmış yüzü çok ciddiydi bana:

"Nasılsın" dedi.

"iyiyim" dedim.

Sonrada okula gidene kadar konuşmadık. İlk Ders tarihti Yunan tarihini anlatıldı tanrılar, satirler, minatorlar ve bir sürü değişik yaratık anlattı öğretmen Stoll kendi tam bir ahmak zil çaldı ve bay Stoll beni odasına çağırdı. Herhalde ona ettiğim hakaretlerden birini duymuştu. Odasına gittim kimse yoktu arkamı döndüm arkamdan

"Tyler Swalm" dedi

Bir ses geldi. Arkamı döndüm Bay Stoll oradaydı çok şaşırdım nasıl ben onu içeri girince görmemiştim.

"Sonunda o aptal satir den seni ayıra bildim" dedi

Kimden söz ediyordu? Satir derken neyi ima etmişti? Hiç bir şey anlamadım sonra bay Stoll’un gözleri sarı ve kahverengi arasında bir renk aldı vücudu büyüdü, kıllandı birden 2.5 metre boyunda, boynuzlu, başı ve vücudunun alt kısmı öküz gibi gövdesi ise insana benzeyen bir yaratığa dönüştü bana o sararmış sivri dişleriyle güldü.

"Sonun geldi Tyler Swalm" dedi

Bağırmak istiyordum ama dilim tutulmuştu birden kapıdan pat diye bir ses geldi. Kapı kırıldı içeri arkadaşım Grall geldi Bay Stoll’un başına tek sıçramada çıktı ve ona vurup yanıma atladı bacakları kıllı ve boynuzları vardı. Günüm gittikçe garipleşmeye başlamıştı.

"Demek kokusunu aldığım pislik sendin" dedi Grall

Bay Stoll gülmeye başladı ya da mööölemeye tam anlamadım sesini her neyse ve arkadaşım Grall’a bir yumuk geçirdi bu yumrukla okul duvarını kırıp dışarı uçtu ölmesi gerekirdi ama ölmemişti inleyip duruyordu meeliyordu. Sonra bana doğru yömeldi

"Ziyafet zamanı" dedi ve möölemeye başladı.

Birden korkuyla bir kız gibi bağırdım ama bağırmamla birlikte yer yarıldı ve Bay Stoll dev bir çukurun içine düştü.

"Senle işim bitmedi Tyler Swalm" dedi.

Ve aşağı uçtu şaşkınlıkla arkasından baktım ve ardından başım döndü ve bayıldım uyandığımda başımda 2 kız birde ata binmiş bir adam vardı yok adam ata binmemişti vücudunun yukarısı insan aşağısı attı onun yanında da Grall vardı birden ayağa fırladım

"Ben nerdeyim, beni nereye getirdiniz" gibi sorular sordum

bana MELEZ KAMPI'nda ve güvende olduğumu söylediler.

İŞTE BENİM MACERAMDA BÖYLE BAŞLADI...
Athena
Admin/Tanrıça/Kamp Müdiresi
Admin/Tanrıça/Kamp Müdiresi
Athena

Tyler Swalm Empty
MesajKonu: Geri: Tyler Swalm   Tyler Swalm Icon_minitimePerş. Ara. 30, 2010 4:19 am

Rp puanı: 70.

/Admin.
http://olimpos.my-rpg.com

Tyler Swalm
1 sayfadaki 1 sayfası
 Similar topics
-
» Tyler Swalm [2]
» Tyler Swalm
» ~~Tyler~~Swalm~~
» Tyler Swalm
» David Tyler (4)