| David Tyler | |
|
+8Seth Mason Black Claire Angel Deeply Serena Su Hanzadeoğlu April Marcella Temple Thalia A. Carter Hanna Olıvıa Temple Hope Temple David Tyler 12 posters |
Yazar | Mesaj |
---|
David Tyler Athena'nın Çocuğu/Zeka ve Strateji Eğitmeni
| Konu: David Tyler Cuma Mayıs 20, 2011 8:16 am | |
| David carter lejant
İsim
David Carter
Doğum Tarihi
29 Mart 1996
Burç
Koç
Lakaplar
Dave,Dav,Enişte
Carter Ailesi
Diller İngilizce,Yunanca
Taraf Tanrılar
Pegasus İsmi Carrionite. Simsiyah tüylü, mavi gözlü, küp şekere bayağı bağlı bir pegasustur. kendini sevdirmeye çalışır, çok zekidir. Bazen hırçınlaşabiliyor ama beni görünce hemen sakinleşiyor, temizlenmeyi çok seviyor, uçmaya bayılıyor ve erkek.
Silah,kalkan,özel eşya Adı 'Rassilon' yeşil kabzalıdır.Üstünde baykuş vardır.Etrafı mavi taşlarla kaplıdır.İlahi bronzdan yapılmıştır.Diğer kılıçlara göre daha dayanıklıdır ve daha güçlü normalde kalem şeklindedir.Düşünmemle kılıca dönüşür.Aynı zamanda hançerede dönüşebiliyor.Eğer çok uzağa gidersem yada yakınımda olup da yardım lazım olursa cebime geliyor.Hangi durumda olursa olsun.Başkasının eline geçince direk kaleme dönüşüyor ve ben izin vermeden kimse kılıç yada hançer halini aldıramıyor
İsmi Needle.Bir saat üstündeki tuşuna basınca kalkana dönüşüyor. Kalkanın rengi turuncu ve kırmızı arası. Etrafında zümrüt taşlar var. Ortasında bir baykuş resmi var gözleri yemyeşil. Normal kalkanlardan daha dayanıklı ve altında δείχτης yazıyor Needle'ın Yunancası. Tekrar saate dönüşmesi için gözünün birine vurup Needle demem yetiyor ve yalnızca ben açıp kapayabiliyorum.Ve kalkanın üst tarafında bir ışık var.Karanlık yollarda görebilmem için.
İsmi Sonsuz boşluk. Çantaya istenilen her şey konulabilir ve bu konulan eşyalar yük yapmaz. Çanta boş gibi olur hala sırtındayken. Sadece çanta halinde kalmaz. İstediğim şeye dönüştürebilirim. Bir bileklik, kolye gibi ama eşyayı alıcağım zaman tekrar çantaya dönüşmelidir. Bunlar sadece düşünce yoluyla olur. Aynı zamanda çantadan eşyayı almak için elimi çantaya sokup o eşyayı düşünmem gerekir. Böylelikle elime gelir eşya
Özel güç Erişmek istediği bilgilerin zihnine gelmesi.
Kişisel özellikler Cesur,Arkadaş canlısı,Yardım sever,Zeki,Sabırlı(Tabi çok fazla değil),Sorumluluğu seven,Kararlı,Agresif değilim,
Fiziksel özellikler [centerKahverengi gözlü,Kahverengi saçlı,Uzun boylu,Biraz kilolu]
Kamptan Önce Kamptan önce bir villada babam ve ikizi christina (çift yumurta ikiziyiz) ile yaşamaktaydım güzel ve garip bir hayatım vardı. Minator saldırılarına uğrar yok ettikten sonra tartarustan hemen dönüp yine saldırmaya çalışırdı gene. Sonunda babamızın unutturmaktan vazgeçip kampa gönderdi. Kamptan sonra Kampa alışmam uzun sürmedi çünkü bir yandan athena kulübesindeki kardeşlerim.Birde ikizim olan christina.Benden önce gelenler bana alışmamda çok yardımcı oldular.Ve o atıldığım maceralar onlar harika hale getirdi kampı.
Sevdiklerim Christina Kardeşlerim Kitaplar Silahlarım Carrionite Kamp Görevler
Sevmediklerim Uykusuzluk Fazla sıcak Fazla sakinlik Önyargılılık Adaletsizlik
- icon:
[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]
En son David Tyler tarafından Çarş. Haz. 15, 2011 2:03 am tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi | |
|
| |
| Konu: Geri: David Tyler Cuma Mayıs 20, 2011 8:17 am | |
| İlişkiler-Hope [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]Bu kız insanı çıldırtır.Zeus kimseye böyle birini musallat etmesin. Ama iyi bir sot. [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]Benim kampta ilk tanıştığım amphitre çocuklarından.Bir zor zamanında ona yardım etmiştim. O günden sonra arkadaş olduk.Birbirimizle çoğu zaman şakalaşırız... [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]Hanna ile Hope sayesinde tanıştım. Aynı aileden oldukları için bir görevde tanıştık. [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]Thalia'ı fazla tanımıyorum aslında. Sadece bir afrodit kızı olduğunu biliyorum yani kampta karşılaşmışızdır sadece. [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]Sere kulübeye geldiğimde bana en çok yardım eden kardeşlerimden biriydi. Temizlik günü olsa bile yardımcı olabilmişti. [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]Bu çöpçatan kız bana sevgili bulmakta yardım etmişti. [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]Bir hermes çocuğuyla kitap hakkında konuşmak biraz tuhaftı ama en çok konuşabildiğim kişiydi. Hatta drahmim yokken bana kitap bile çalmıştı. [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]Kardeşlerimden biri fazla tanıyamadım kampa geldiğimden beri maalesef.
En son David Tyler tarafından Çarş. Haz. 15, 2011 2:24 am tarihinde değiştirildi, toplamda 3 kere değiştirildi | |
|
| |
Hope Temple Afrodit'in Çocuğu
| Konu: Geri: David Tyler Cuma Mayıs 20, 2011 8:45 am | |
| | |
|
| |
Hanna Olıvıa Temple Hera'nın (manevi) Çocuğu
| Konu: Geri: David Tyler C.tesi Mayıs 21, 2011 5:29 am | |
| | |
|
| |
Thalia A. Carter Afrodit'in Çocuğu
| Konu: Geri: David Tyler C.tesi Mayıs 21, 2011 6:22 am | |
| | |
|
| |
| Konu: Geri: David Tyler C.tesi Mayıs 21, 2011 6:52 am | |
| Bu kız insanı çıldırtır.Zeus kimseye böyle baldız vermesin.Ama çok iyi dosttur. ahahah | |
|
| |
Hanna Olıvıa Temple Hera'nın (manevi) Çocuğu
| Konu: Geri: David Tyler C.tesi Mayıs 21, 2011 6:58 am | |
| Haklı valla Çıldırtırsın adamı | |
|
| |
| Konu: Geri: David Tyler C.tesi Mayıs 21, 2011 7:06 am | |
| | |
|
| |
April Marcella Temple Amphitrite'nin Çocuğu
| Konu: Geri: David Tyler Ptsi Mayıs 23, 2011 3:20 am | |
|
En son April M. Costa tarafından Ptsi Mayıs 23, 2011 3:42 am tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi | |
|
| |
| Konu: Geri: David Tyler Ptsi Mayıs 23, 2011 3:26 am | |
| Bir kurgu verinde ekliyim ben bulamıyorum | |
|
| |
April Marcella Temple Amphitrite'nin Çocuğu
| |
| |
Serena Su Hanzadeoğlu Athena'nın Çocuğu
| Konu: Geri: David Tyler Ptsi Mayıs 23, 2011 8:27 am | |
| | |
|
| |
Claire Angel Deeply Afrodit'in Çocuğu/Kulübe Lideri/Büyü Teknikleri Eğitmeni
| Konu: Geri: David Tyler Cuma Haz. 03, 2011 12:23 pm | |
| | |
|
| |
Seth Mason Black Hermes'in Çocuğu
| Konu: Geri: David Tyler Paz Haz. 05, 2011 6:49 am | |
| [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]Kitaplar hakkında konuşabildiğin tek Hermes çocuğu | |
|
| |
Andrea Grace Harvey Athena'nın Çocuğu
| |
| |
| Konu: Geri: David Tyler Çarş. Haz. 15, 2011 2:25 am | |
| Eklendiniz hepiniz beğenmezseniz değiştireyim. | |
|
| |
C. Scarlett Stanislaus Athena'nın Çocuğu/Zeka ve Strateji Eğitmeni
| Konu: Geri: David Tyler Çarş. Haz. 15, 2011 2:42 am | |
| öhömm! | |
|
| |
| Konu: Geri: David Tyler Çarş. Haz. 15, 2011 2:53 am | |
| İcon gönder ikizzz. | |
|
| |
Georgina Orwell Hypnos'un Çocuğu
| Konu: Geri: David Tyler Çarş. Haz. 15, 2011 10:34 am | |
| [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]Ben seni neden bilinmez ama sevmiyor olayım. (Nedenini sadece ben biliyorum. ) | |
|
| |
Lena H. Bryce Artemis Avcısı/Sanat ve Zanaat Eğitmeni
| Konu: Geri: David Tyler Ptsi Haz. 27, 2011 3:33 am | |
| | |
|
| |
| David Tyler | |
|