| Biraz(!) geç oldu ama... | |
|
+5Claire Angel Deeply Thalia A. Carter Clara Thompson Zellana L. Tyler Terra M. Winchester 9 posters |
Yazar | Mesaj |
---|
Terra M. Winchester Hestia Rahibesi/Kılıç Eğitmeni
| Konu: Biraz(!) geç oldu ama... Perş. Haz. 09, 2011 9:21 am | |
| Selam. Bu başlığı aslında üç dört ay önce açmam gerirdi ama azıcık(!) bir gecikmeden sonra ancak açabildim. Öncelikle ben Ezgi. İstanbul/Ümraniye denen meret bir yerde oturuyorum. Kitap okumaya ve müzik dinlemeye bayılırım. Hırslıyım ama ders dışındaki her şeye hırslıyım. Notlarım bunun çok güzel bir ıspatıdır. Kitap okumaya iki yıl öne alacakaranlık serisiyle başladım ama seri artık gözüme o kadar muhteşem gelmiyor bana. Beni en çok etkileyen seri Percy Jackson ve Olimpos'lular sonra da Harry Potter'lardır. Onun dışında her tür müzik dinlemeye bayılırım yeter ki hızlı müzik olsun. Gerçi bazı slow müzikleri de severim ama şarkıcının sesi güzelse. Üye olduğum her rpg sitesinde kötü karekter açmışımdır. Aslında bu sitede de Blaine ve Georgina'yı kötü tarafta yapmayı planlıyordum ama nasıl yapacağımı bilemedim. Ama onun dışında kötü karekterler benden sorulur yani. Bu arada bu başlığa ben değil de Georgina Orwell, Nyks ya da Mnemosyne cevap verirse şaşırmayın, onlar diğer karekterlerim. Çoğunuz biliyorsunuzdur gerçi ama ben yine de hatırlatayım dedim. Bu arada son günlerde rezalet rpler yazıyorum. Birkaç dakika -yarım saat de olabilir- önce gönderdiğim Dövüş Sanatları rpsi bunun bir kanıtıdır. O derslikten mezun olabilirsem kendimi şanslı sayacağım. Bir de bazı önemli bilgileri vermeyi unutmuşum. Fenerbahöeliyim. 8'e gidiyorum. Liseye geçicem. Okulum Kadıköy'de. En sevdiğim ders boş ders, çünkü o derslerde kitap okunabiliyor. En sevdiğim ders Türkçe, çünkü o zaman da kitap okunabiliyor. En nefret ettiğim ders matematik çünkü o zaman moroz moroz yazıp çiziyoruz. İki yaşında bir kardeşim var bi de.
En son Blaine M. Johnson tarafından Perş. Haz. 09, 2011 9:35 am tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi | |
|
| |
Zellana L. Tyler Demeter'in Çocuğu/Şifa Sanatı Eğitmeni
| Konu: Geri: Biraz(!) geç oldu ama... Perş. Haz. 09, 2011 9:26 am | |
| Hıı merhaba mı diyim hoşgeldin mi? Bak garip oldu bu. Georigana'yı ne kadar sevmesemde tanıştığımıza memnun olduuum | |
|
| |
Clara Thompson Artemis Avcısı/Melez Danışmanı/Doğa Bilimleri Eğitmeni
| Konu: Geri: Biraz(!) geç oldu ama... Perş. Haz. 09, 2011 9:27 am | |
| İyidir Ezgi ya, dertleşmişliğimiz vardır Hoşgeldin diyim o zaman | |
|
| |
Terra M. Winchester Hestia Rahibesi/Kılıç Eğitmeni
| Konu: Geri: Biraz(!) geç oldu ama... Perş. Haz. 09, 2011 9:29 am | |
| Georgna da her ne kadar seni svemee de seninle tanıştığına memnun oldu. (Georgina'nın düşüncelerinin tercümanıyım ben. ) Ben de hoşbulduk diyim o zaman. | |
|
| |
Thalia A. Carter Afrodit'in Çocuğu
| Konu: Geri: Biraz(!) geç oldu ama... Perş. Haz. 09, 2011 9:45 am | |
| Fenerbahçee <3 iyiymişsin ezgii ne diyebilirim kii Notların yükselir merak etme , falan asdasd Hoşgel-miş-siin | |
|
| |
Claire Angel Deeply Afrodit'in Çocuğu/Kulübe Lideri/Büyü Teknikleri Eğitmeni
| Konu: Geri: Biraz(!) geç oldu ama... Perş. Haz. 09, 2011 9:48 am | |
| ayy kardeşine ölürüm ben hoşgeldin diyeyim bari | |
|
| |
Nyks Tanrıça
| Konu: Geri: Biraz(!) geç oldu ama... Perş. Haz. 09, 2011 11:21 am | |
| Hoşbulduk. Ayh, gerçekten ölün falan. | |
|
| |
Nina Sayers Küçük Tanrıça
| Konu: Geri: Biraz(!) geç oldu ama... Cuma Haz. 10, 2011 3:26 am | |
| Hoşgeldin Ezgiii Dövüş sanatlarından ben geçersem;sen hayli hayli geçersin -Banadabişeylerolduhani!- Ben Lena bu arada | |
|
| |
Georgina Orwell Hypnos'un Çocuğu
| Konu: Geri: Biraz(!) geç oldu ama... Cuma Haz. 10, 2011 5:54 am | |
| Biliyore. Hoşbulduk. | |
|
| |
Marcus L. Stanislaus Zeus'un Çocuğu/Kulübe Lideri/Canavarlara Karşı Korunma Eğitmeni
| Konu: Geri: Biraz(!) geç oldu ama... Cuma Haz. 10, 2011 8:35 am | |
| Jesus christ, ilk defa sitede bana yakın oturan birii. | |
|
| |
Nyks Tanrıça
| Konu: Geri: Biraz(!) geç oldu ama... Cuma Haz. 10, 2011 8:41 am | |
| Sende mi istanbulda oturuyorsun? | |
|
| |
Marcus L. Stanislaus Zeus'un Çocuğu/Kulübe Lideri/Canavarlara Karşı Korunma Eğitmeni
| Konu: Geri: Biraz(!) geç oldu ama... Cuma Haz. 10, 2011 8:49 am | |
| | |
|
| |
Nyks Tanrıça
| Konu: Geri: Biraz(!) geç oldu ama... Cuma Haz. 10, 2011 8:50 am | |
| Hadi! Ümraniye merkez yakınlarında mı yoksa daha içerlerde bir yerlerde mi oturuyosun? | |
|
| |
| Konu: Geri: Biraz(!) geç oldu ama... Cuma Haz. 10, 2011 8:51 am | |
| Ümraniye değil, Üsküdar. | |
|
| |
Nyks Tanrıça
| Konu: Geri: Biraz(!) geç oldu ama... Cuma Haz. 10, 2011 10:27 am | |
| Anladık! Ümraniye ve Üsküdar komşu sayılır. Üsküdar sınırlarında oturuyorsan yakınız demektir. Ben de merkezde oturuyorum. | |
|
| |
| Biraz(!) geç oldu ama... | |
|