Olimpos Rpg
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Olimpos Rpg

Percy Jackson ve Olimposlular ile Olimpos Kahramanları serilerinden esinlenilerek oluşturulmuş, zirvedeki rpg forum sitesi.

AnasayfaLatest imagesKayıt OlGiriş yap

Kampta ilk günümün sonu

YazarMesaj
C. Scarlett Stanislaus
Athena'nın Çocuğu/Zeka ve Strateji Eğitmeni
Athena'nın Çocuğu/Zeka ve Strateji Eğitmeni
C. Scarlett Stanislaus

Kampta ilk günümün sonu Empty
MesajKonu: Kampta ilk günümün sonu   Kampta ilk günümün sonu Icon_minitimeÇarş. Haz. 01, 2011 7:59 am

Bugün melez olduğumu öğrenmiş,Athena'nın kızı olduğumu,birden fazla kardeşim olduğunu ve milyonlarca canavarın melezleri öldürmek istediğini öğrendim.Şu son madde hariç günüm inanılamayacak kadar güzel geçmişti.Kardeşlerimin hepsiyle çok iyi anlaşıyordum.Hepsi ölüm tehlikesiyle karşılaşacak olsalar bile beni kurtarmaya deneyebilecek melezlerdi.Gerçi ben de aynısını onlar için yapardım.Sonuçta kardeştik.Yine de gün boyunca çok yorulmuştum.Bu yorgunluğu atmamı sağlayabilecek tek bir şey vardı.Ne mi? Elbette uyumak.Bu yüzden kulübedeki herkese iyi geceler dedikten sonra bavullarımı bile yerleştirmeden yatağa uzandım.Yorganımı omzuma kadar çektim.Rahatlığı ve yorgan ile yastığın verdiği soğuğu hissetmeye başladım.Sağ tarafıma döndüm.Gözlerimi kapadım.Anında uyudum.Güzel rüyalarla sonlanan güzel,tuhaf ve tamamilen rutinlikten çıkmanın keyfiyle rüyaların tadını çıkardım...

Kampta ilk günümün sonu
1 sayfadaki 1 sayfası
 Similar topics
-
» İlk Günümün Sonu...
» İlk günümün sonu
» İlk Günümün Sonu
» İlk günümün sonu
» İlk günümün sonu