| Kardeşler-Tanışma :) | |
|
+15Daphne Monroe Dior L. Montana Skyler Brown Katherine M. von Dorff Luna Harrods Fenix Blume Rafael Luther April Diana Lancaster Isabelle Coco Franke Sirius Marvin Winchester Joseph M. Masen Ayleyda Laurana Falls Tom Ward Cornelia Fackrell Rose Denise Harris 19 posters |
|
Yazar | Mesaj |
---|
Isabelle Coco Franke Poseidon'un Çocuğu
| Konu: Geri: Kardeşler-Tanışma :) C.tesi Tem. 30, 2011 10:15 pm | |
| Tamam o zaman , ben de yarın yazmaya çalışırıım. | |
|
| |
Riodon Quotzé Poseidon'un Çocuğu
| Konu: Geri: Kardeşler-Tanışma :) C.tesi Tem. 30, 2011 11:26 pm | |
| Merhaba kardeşlerim. Yeni geldim kulübeye | |
|
| |
Katherine M. von Dorff Poseidon'un Çocuğu/Kulübe Lideri/Pegasus Binicilik Eğitmeni
| |
| |
Anita Esmé Kathyleen Poseidon'un Çocuğu
| Konu: Geri: Kardeşler-Tanışma :) Paz Tem. 31, 2011 1:17 am | |
| Yeni kardeşiniz geldi nerede merhaba? | |
|
| |
Katherine M. von Dorff Poseidon'un Çocuğu/Kulübe Lideri/Pegasus Binicilik Eğitmeni
| Konu: Geri: Kardeşler-Tanışma :) Paz Tem. 31, 2011 1:37 am | |
| Hoş geldin. Peki, şimdi başka gelecek kardeşlerimiz varsa onlar da şimdiden hoş geldi. Poseidon'un işi ilerlettiği ortada, selam ve hoş geldin olayını geçersek, yenileri aktif olarak görmek istediğimi söyleyebilirim. Bu yüzden gelir gelmez temizliğimize yazın ve görev yapmaya başlayın. Poseidon kulübesi olarak, yeterince alçaklarda takıldığımızı düşünüyorum. Üç büyüklerin yavaş yavaş önemini kaybetmeye başladığı günlerde, onlara kendimizi göstermemiz lazım. Şunu söyleyebilirim ki, bu kulübede herkes sorumluluklarını yerine getirmediği sürece kimse rahat olmayacak. Artık her şey karşılıklı. | |
|
| |
Cornelia Fackrell Poseidon'un Çocuğu/Pegasus Binicilik Eğitmeni
| Konu: Geri: Kardeşler-Tanışma :) Paz Tem. 31, 2011 5:50 am | |
| Yeni gelen tüm kardeşlerim, hoş geldiniz. Kate'ye katılıyorum, yeni gelenlerinde salmalarını istemiyoruz bu sefer. Lütfen herkes temizliğe ve görevlere başlarlarsa sevinirim. Bu sene zor gireceğim ve beni daha az görecekseniz ama yine de size destek olacağıma emin olabilirsiniz, bir sorun olduğunda bana buradan yada özelden yazmanız yeterli, tabi siz kardeşim Kate'yi ben yokken üzmez, sözünden çıkmaz ve ona destek olursanız. ^^ | |
|
| |
Rose Denise Harris Poseidon'un Çocuğu
| Konu: Geri: Kardeşler-Tanışma :) Ptsi Ağus. 01, 2011 2:22 am | |
| Benim ünvanım liderlik değil, kulübenin ilk üyesi olmam. Bence burada liderdiği hak eden iki kişi zaten Lia ve Kate. İçinizden en uygun olan kimse, o lider olur. Yeni gelen kardeşlerim, hepinize merhaba. Bir ara buralarda Lia'yı üzdüğünüz için çok sert takılıyordum ama artık kasmamaya karar verdim. Yani gönül ister ki buradaki herkes Poseidon kulübesini birincilikte görmek istesin, bunun için çalışsın ama olmuyorsa da kimseyi zorlamayacağım artık. En son ikazımdan bu yana aramıza bir kişi daha katıldı sanırım; Luna. Ona kulübemiz için gösterdiği gayretten dolayı teşekkür ediyorum. Bu kulübenin bu halde olmasının nedeni de bence, buradakilerin çoğunun başka kulübelerde de üyelikleri, hatta liderlikleri olması. Eh, haliyle Poseidon çoğunuz için göz bebeği olamıyor. Ne yapalım, böyle devam etsin. Elbet bir gün olmamız gereken yere bir şekilde ulaşırız, ben yeni gelen kardeşlerimizden ümitliyim. | |
|
| |
Riona Valentina Harris Melez Çocuğu
| Konu: Geri: Kardeşler-Tanışma :) Ptsi Ağus. 01, 2011 2:33 am | |
| Sizi tembel dayılar, tembel teyzeler. Annemi üzüyor musunuz siz? Babamı çağırırım haa. Bu arada hepinize merhaba, ben de sizin minik yeğeniniz. | |
|
| |
| Konu: Geri: Kardeşler-Tanışma :) Ptsi Ağus. 01, 2011 2:35 am | |
| Vee işte benim biricik kızıım. Siz sanırım henüz onunla tanışmamıştınız. Harçlıklar, hediyeler, oyuncaklar falan ilgi alanlarına girer, duyrulur. | |
|
| |
| Konu: Geri: Kardeşler-Tanışma :) Ptsi Ağus. 01, 2011 2:37 am | |
| Hihihihi, annem beniiiiim. Mesela Kate teyzem çok zengin gibi göründü gözümee. Tabi diğer dayılarım, teyzelerim de az değildir yanii. k5 Hadi sökülün, benim gibi tatlı bir çocuk içiin. | |
|
| |
| Konu: Geri: Kardeşler-Tanışma :) Ptsi Ağus. 01, 2011 2:38 am | |
| Süpersin kızıım. Bu arada Tina, yakında sana kuzen gelecek sanırım. Kate teyzen evleniyormuş diye duydum. | |
|
| |
| |
| |
| Konu: Geri: Kardeşler-Tanışma :) Ptsi Ağus. 01, 2011 2:47 am | |
| Hayırlı olsuun. Aa ama siz kurguya göre beş yıl öncesinde evlenecekseniz, Tina düğünde 1 yaşında olacak. Bence hemen düşünmelisiniz çocuk. Kızıma oyun arkadaşı lazım hem. | |
|
| |
| |
| |
| Konu: Geri: Kardeşler-Tanışma :) Ptsi Ağus. 01, 2011 2:58 am | |
| Ama ben kuzen istiyorum kuzen kuzen! | |
|
| |
| Konu: Geri: Kardeşler-Tanışma :) Ptsi Ağus. 01, 2011 3:28 am | |
| Düşünürsün düşünürsün. Tina acaba kardeş de ister misin? 30 yaşıma gelmeden bir de oğlumuz mu olsa ki? | |
|
| |
Isabelle Coco Franke Poseidon'un Çocuğu
| Konu: Geri: Kardeşler-Tanışma :) Cuma Ağus. 05, 2011 9:43 am | |
| Hoş geldin yeğeniim. Çok iyi teyzelerin var senin ne istiyorsan çekinme söyle istediğini alırız hepimiz Bu arada kardeşlerim temizliği yazdım ben | |
|
| |
Luna Harrods Poseidon'un Çocuğu
| Konu: Geri: Kardeşler-Tanışma :) C.tesi Ağus. 06, 2011 9:00 am | |
| Kardişler aranızda yazan yada yazacak olan var mı? Yoksa ben mi devam ettireyim? | |
|
| |
Daphne Monroe Poseidon'un Çocuğu
| Konu: Geri: Kardeşler-Tanışma :) C.tesi Ağus. 06, 2011 9:09 am | |
| Ben yazmayı düşünmüyorum. Hah, bu arada birkaç hafta yokum ben. *-* | |
|
| |
| Konu: Geri: Kardeşler-Tanışma :) C.tesi Ağus. 06, 2011 9:19 am | |
| neden kardeeşş? En kısa zamanda gell *-* | |
|
| |
| Konu: Geri: Kardeşler-Tanışma :) C.tesi Ağus. 06, 2011 9:25 am | |
| Ay ben çok geri kalmışım ya *-* Öncelikle -geçte olsa- hoş geldin yeğenim istediğini söyle alalım sana Ardından Luna, kardeşim bugün yazacaksan yaz olmazsa en geç yarın ben ekleyeceğim temizliğe, geç kalma için üzgünüm Daphne hayırdır kardeşim sen nereye gidiyorsun? Bu arada kardeşlerim Kate'yi tebrik ediyorum, tanrılar oyununda 2. olup kulübemize puan getirdi, tekrar tebrik ederim onu | |
|
| |
Daphne Monroe Poseidon'un Çocuğu
| Konu: Geri: Kardeşler-Tanışma :) C.tesi Ağus. 06, 2011 9:35 am | |
| Aile ziyaretleri filan, tümden sıkıcı yanii. *-* Bende Katherine'yi tebrik ederim. Bir göz gezdirdim ne zormuş onlar öyle. *-* Ama ben Lia'yı da tebrik ederim. | |
|
| |
| Konu: Geri: Kardeşler-Tanışma :) C.tesi Ağus. 06, 2011 9:41 am | |
| Katee tebrikler kardeşimm Lia aslında sen yazabilir misin önce? ben de hemen arkandan yazarım | |
|
| |
| Konu: Geri: Kardeşler-Tanışma :) C.tesi Ağus. 06, 2011 9:49 am | |
| Teşekkürler Daph ama ben pek iyi değildim orada Tabii yazarım ama yarını beklemelisin onun için, olur mu kardeş | |
|
| |
| Konu: Geri: Kardeşler-Tanışma :) C.tesi Ağus. 06, 2011 9:54 am | |
| dedim ya kardeş pazartesi dönüyorum zaten siz beni pazartesine kadar bekleyecektiniz | |
|
| |
| |
| |
| Konu: Geri: Kardeşler-Tanışma :) C.tesi Ağus. 06, 2011 10:18 am | |
| Teşekkürler Kate'm Evet 1. etabın sonu çok iyi olurdu aslında ama buna da şükür diyelim bence biz Bu arada temizlik için benden önce yazan olursa çok iyi olur, şu an kuzenlerim yanımda yazamıyorum, devam edebilecek varsa temizliğe sevinirim | |
|
| |
| Konu: Geri: Kardeşler-Tanışma :) C.tesi Ağus. 06, 2011 10:22 am | |
| Sürekli online olup yazmayan bir kişi var ve ben çok sinirliyim ona. Neyse, ben yazabilirim ama kesin değil. Başka rp'leri de yetiştirmem gerekiyor. | |
|
| |
| Konu: Geri: Kardeşler-Tanışma :) C.tesi Ağus. 06, 2011 10:26 am | |
| Beni mi diyorsun Eğer beni söylüyorsan üzgünüm Kate, ama sabaha karşı koyarım rpyi yazarda yetiştirebilirsem *-* | |
|
| |
| |
| |
| Kardeşler-Tanışma :) | |
|