Olimpos Rpg
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Olimpos Rpg

Percy Jackson ve Olimposlular ile Olimpos Kahramanları serilerinden esinlenilerek oluşturulmuş, zirvedeki rpg forum sitesi.

AnasayfaLatest imagesKayıt OlGiriş yap

Kardeşler-Tanışma :)

+15
Daphne Monroe
Dior L. Montana
Skyler Brown
Katherine M. von Dorff
Luna Harrods
Fenix Blume
Rafael Luther
April Diana Lancaster
Isabelle Coco Franke
Sirius Marvin Winchester
Joseph M. Masen
Ayleyda Laurana Falls
Tom Ward
Cornelia Fackrell
Rose Denise Harris
19 posters
Sayfaya git : Önceki  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9
YazarMesaj
Cornelia Fackrell
Poseidon'un Çocuğu/Pegasus Binicilik Eğitmeni
Cornelia Fackrell

Kardeşler-Tanışma :) - Sayfa 9 Empty
MesajKonu: Geri: Kardeşler-Tanışma :)   Kardeşler-Tanışma :) - Sayfa 9 Icon_minitimeC.tesi Ağus. 06, 2011 10:42 am

Aa ne biliyim kardeş ya, sürekli kulübeyi idare etmeye alıştım, şimdi bi denetlemeye yazamadım diye içim gidiyo alışmamışım Rolling Eyes Raf diye birini olduğunu hatırlıyorum ama nette göremiyorum ben onu kardeşim ya. Neyse boşver kardeş rütbesi düşer yakında o kardeşimizin.
Katherine M. von Dorff
Poseidon'un Çocuğu/Kulübe Lideri/Pegasus Binicilik Eğitmeni
Katherine M. von Dorff

MesajKonu: Geri: Kardeşler-Tanışma :)   Kardeşler-Tanışma :) - Sayfa 9 Icon_minitimeC.tesi Ağus. 06, 2011 10:45 am

Girmeyip aktif olmayan tüm kardeşlerimizin rütbesi düşsün istiyorum. Belki daha iyi ve aktif olacak kardeşler gelir o zaman. Sonuçta kulübeyi aktif görmeyi ve kardeşleri ile sohbet etmeyi istiyor melez. Razz
http://camelot.hareketforum.org/
Cornelia Fackrell
Cornelia Fackrell

MesajKonu: Geri: Kardeşler-Tanışma :)   Kardeşler-Tanışma :) - Sayfa 9 Icon_minitimeC.tesi Ağus. 06, 2011 10:54 am

Haklısın kardeş, seni çok iyi anlıyorum biliyorsun Razz
Luna Harrods
Poseidon'un Çocuğu
Poseidon'un Çocuğu
Luna Harrods

MesajKonu: Geri: Kardeşler-Tanışma :)   Kardeşler-Tanışma :) - Sayfa 9 Icon_minitimePaz Ağus. 07, 2011 11:40 pm

Kardeşlerim 16. Temizlik denetlemesi için aklınızda fikir var mı? Bu kez 1.liğe oynayacağız kimse bizi tutamaz Cool
Cornelia Fackrell
Cornelia Fackrell

MesajKonu: Geri: Kardeşler-Tanışma :)   Kardeşler-Tanışma :) - Sayfa 9 Icon_minitimePtsi Ağus. 08, 2011 1:59 am

Benim aklımda bir şeyler var ama beğenir misiniz bilmem. Neyse anlatacağım özelden size beğenirseniz hemen başlarız Razz
Luna Harrods
Poseidon'un Çocuğu
Poseidon'un Çocuğu
Luna Harrods

MesajKonu: Geri: Kardeşler-Tanışma :)   Kardeşler-Tanışma :) - Sayfa 9 Icon_minitimePtsi Ağus. 08, 2011 2:00 am

tamam bekliyoruz kardeşim lol!
Cornelia Fackrell
Cornelia Fackrell

MesajKonu: Geri: Kardeşler-Tanışma :)   Kardeşler-Tanışma :) - Sayfa 9 Icon_minitimePtsi Ağus. 08, 2011 8:05 am

Kurguyu yaptığımıza göre, bende temizlik denetlemesini başlatmış bulunuyorum Very Happy
Bu arada kardeş sayımız artınca odalarda değişti, ben, Rose, Kate, Luna ve Bells bir odada kalırken, April, Rafael, Anita, Daphne ve Riodon diğer odada kalıyorlar. Eğer oda dağılımından rahatsızlık duyan varsa söylesin.
Rose Denise Harris
Poseidon'un Çocuğu
Poseidon'un Çocuğu
Rose Denise Harris

MesajKonu: Geri: Kardeşler-Tanışma :)   Kardeşler-Tanışma :) - Sayfa 9 Icon_minitimeCuma Ağus. 12, 2011 8:44 am

Kardeşleriim. I love you

O değil de yeni kardeşler güç puanlarını biraz arttırdıktan ve benim getirdiğim puanlara ihtiyaç kalmadıktan sonra küçük tanrıçalığa falan geçmeyi planlıyorum Lia'm izin verirse. Malum önümüz Ygs. Sad
Cornelia Fackrell
Cornelia Fackrell

MesajKonu: Geri: Kardeşler-Tanışma :)   Kardeşler-Tanışma :) - Sayfa 9 Icon_minitimeCuma Ağus. 12, 2011 9:07 am

Hayır kardeşim izin vermiyorum! Bunu kaç defa daha konuşucaz seninle ya? Sen istersen 0 puan getir umrumda değil, senin gitmeni istemiyorum, başından beri sen varsın diye bende buradayım. Sad
Ayrıca şimdiden söylüyorum, sen geçersen bende geçerim, ne de olsa benimde önümde YGS var.
Rose Denise Harris
Poseidon'un Çocuğu
Poseidon'un Çocuğu
Rose Denise Harris

MesajKonu: Geri: Kardeşler-Tanışma :)   Kardeşler-Tanışma :) - Sayfa 9 Icon_minitimeCuma Ağus. 12, 2011 9:15 am

Off Lia'm. Razz
Cornelia Fackrell
Cornelia Fackrell

MesajKonu: Geri: Kardeşler-Tanışma :)   Kardeşler-Tanışma :) - Sayfa 9 Icon_minitimeCuma Ağus. 12, 2011 9:19 am

Efendim bitanecik kardeşim Razz
Rose Denise Harris
Poseidon'un Çocuğu
Poseidon'un Çocuğu
Rose Denise Harris

MesajKonu: Geri: Kardeşler-Tanışma :)   Kardeşler-Tanışma :) - Sayfa 9 Icon_minitimeCuma Ağus. 12, 2011 10:00 am

Yok bir şey zxcvb. Razz
Cornelia Fackrell
Cornelia Fackrell

MesajKonu: Geri: Kardeşler-Tanışma :)   Kardeşler-Tanışma :) - Sayfa 9 Icon_minitimeCuma Ağus. 12, 2011 10:44 am

Evet bir şey olmamalı, özellikle de o konuda Razz
Luna Harrods
Poseidon'un Çocuğu
Poseidon'un Çocuğu
Luna Harrods

MesajKonu: Geri: Kardeşler-Tanışma :)   Kardeşler-Tanışma :) - Sayfa 9 Icon_minitimeCuma Ağus. 12, 2011 11:48 am

Selaam kardeşler lol!

Rose gitme. İstersen hiç görev yapma hatta açma ama gitme Sad
Katherine M. von Dorff
Katherine M. von Dorff

MesajKonu: Geri: Kardeşler-Tanışma :)   Kardeşler-Tanışma :) - Sayfa 9 Icon_minitimeCuma Ağus. 12, 2011 11:57 am

Şimdi, Rose ve Lia, ikiniz de hiçbir yere gitmiyorsunuz. Neden? Çünkü siz gittiğiniz an ben de gidiyorum ve üçlü olarak kulübenin sonunu getiriyoruz. Bu yüzden en mantıklısı, hepimizin kulübede kalması. Razz
Isabelle Coco Franke
Poseidon'un Çocuğu
Poseidon'un Çocuğu
Isabelle Coco Franke

MesajKonu: Geri: Kardeşler-Tanışma :)   Kardeşler-Tanışma :) - Sayfa 9 Icon_minitimeCuma Ağus. 12, 2011 9:42 pm

Hayır sakın gitmeyiiin. Bizim kulübemiz sizle güzel. I love you
Cornelia Fackrell
Cornelia Fackrell

MesajKonu: Geri: Kardeşler-Tanışma :)   Kardeşler-Tanışma :) - Sayfa 9 Icon_minitimeCuma Ağus. 12, 2011 11:33 pm

Bak Rose görüyor musun sen gidersen kulübe çökecek o yüzden hiçbir yere kıpırdamıyorsun lol!
Kardeşlerim sizde destek verdiğiniz için sağ olun, el birliği ile onu burada tutalım, gerekirse zorla Razz
Neyse siz uğramışken konuşalım, ee nasılsınız bakalım? Smile
Daphne Monroe
Poseidon'un Çocuğu
Poseidon'un Çocuğu
Daphne Monroe

MesajKonu: Geri: Kardeşler-Tanışma :)   Kardeşler-Tanışma :) - Sayfa 9 Icon_minitimeC.tesi Ağus. 13, 2011 6:02 am

Daphne adında bir kardeşiniz vardı hani. Ben birkaç hafta giremem demiş, sonra da ortadan kaybolmuştu. Hah, işte o şuan internet kafede. Size ulaşamayınca çok üzülmüş, babasına internete girmek için yalvarmış ve bu iş başarıyla sonuçlanmış. Kardeşinin düğününü kaçırdığı için çok üzgün.

Neyse ya, azcık daha bekleyin. Geleceğim hemen eve gireceğim internete. Very Happy İyiyim Lia sen? İnternetsiz hayat zor. Very Happy

Cornelia Fackrell
Cornelia Fackrell

MesajKonu: Geri: Kardeşler-Tanışma :)   Kardeşler-Tanışma :) - Sayfa 9 Icon_minitimeC.tesi Ağus. 13, 2011 7:33 am

Daph betimlemeni sevdim Very Happy Neyse idare et, dönersin sende yakında eve, bende iyiyim Very Happy
Katherine M. von Dorff
Katherine M. von Dorff

MesajKonu: Geri: Kardeşler-Tanışma :)   Kardeşler-Tanışma :) - Sayfa 9 Icon_minitimeC.tesi Ağus. 13, 2011 9:36 pm

Sorun değil Daph. Smile
Ben de iyiyim Lia'm. I love you
Evde değilim bu arada. Döndüğümde temizliğe yazacağım.^^
Luna Harrods
Poseidon'un Çocuğu
Poseidon'un Çocuğu
Luna Harrods

MesajKonu: Geri: Kardeşler-Tanışma :)   Kardeşler-Tanışma :) - Sayfa 9 Icon_minitimePtsi Ağus. 15, 2011 8:45 am

Sanırım artık veda vakti geldi. Buraya ilk geldiğim günden beri hepiniz benim için çok özeldiniz her biriniz. Umarım bu bağımız bazı kardeşlerimle hiç kopmaz. Sizi gerçekten hiç unutmayacağım Sad
Cornelia Fackrell
Cornelia Fackrell

MesajKonu: Geri: Kardeşler-Tanışma :)   Kardeşler-Tanışma :) - Sayfa 9 Icon_minitimePtsi Ağus. 15, 2011 9:35 am

Kardeşleirm veda etmiyorum ben. Sadece Rose görürsen burayı bak, pm attım ama açılmıyor okuyamayacaksın biliyorum, msnim dans-dansci@hot.. ekle seninle iletişimimizi koparmak istemiyorum ben Sad
Anita Esmé Kathyleen
Poseidon'un Çocuğu
Poseidon'un Çocuğu

MesajKonu: Geri: Kardeşler-Tanışma :)   Kardeşler-Tanışma :) - Sayfa 9 Icon_minitimePtsi Ağus. 15, 2011 11:21 am

Evet, ilk olarak kulübede yeniyim falan, ama hiçbiriniz beni üzmediniz, bunun için teşekkür ederim. Lia özellikle sana bana olan yardımların için teşekkür ederim kardeşim. Her birinize gerçek hayatlarınızda başarılar diliyorum, elveda...
Delilah
Küçük Tanrıça
Küçük Tanrıça
Delilah

MesajKonu: Geri: Kardeşler-Tanışma :)   Kardeşler-Tanışma :) - Sayfa 9 Icon_minitimePtsi Ağus. 15, 2011 11:25 am

Kate olarak yazamıyorum kardeşlerim üzgünüm. Size iyi bir şekilde liderlik yapamadım. Çünkü gözümde hep Duygu liderdi. Sanırım kulübe lideri olmaya alışamadım bir türlü, eskiden nasıl davranıyorsam öyle davranmaya devam ettim. Bunun için sizden özür diliyorum. Ama ne olursa olsun, biz her zaman biraz eşsiz bir kulübe olduk. Gerek kardeşlerimiz bakımından, gerek davranışlarımız bakımından. Bazen konuşmak istediklerim falan olur. Bu yüzden ekleyin şu kızı. Bir daha konuşmayacaklarıma da hayatlarında başarılar falan ve filan...
Cornelia Fackrell
Cornelia Fackrell

MesajKonu: Geri: Kardeşler-Tanışma :)   Kardeşler-Tanışma :) - Sayfa 9 Icon_minitimePtsi Ağus. 15, 2011 11:58 am

Kardeşlerim size veda etmek istemedim ama sanırım artık vakti geldi. Aranızda konuşmaya devam edeceklerim hatta hiç bırakmayacaklarım bile var, ama bizden kopanlara da hayatlarında başarılar diliyorum. Siz hepiniz benim için değerliydiniz. Anita eğer bir şey gerekirse falan yine yardımcı olurum elimden geldiğince, isteyen varsa da ekleyebilir msn'imi kopmak istemem sizden. Ve Ceren, sen gayet iyi bir liderdin sadece çok kısa bir süre oldn lider ondan sana kötü gözüküyor ama benden daha iyiydin bu konuda düşünme. Ayrıca senin, benim için bu kulübeye gelmen bile yetti bana. Son olarak Rose en çok kopmak istemeyeceklerimdensin kardeşim biliyorsun, ama seninle bir şekilde iletişim kurmalıyız, gelince buraya bir şekilde bana ulaş lütfen.. Neyse çok uzattım hepinize mutluluklar ve başarılar hayatınızda..
Riona Valentina Harris
Melez Çocuğu
Melez Çocuğu
Riona Valentina Harris

MesajKonu: Geri: Kardeşler-Tanışma :)   Kardeşler-Tanışma :) - Sayfa 9 Icon_minitimeCuma Ağus. 19, 2011 5:00 am

Anneciğim canım anneciğim. Sen benim için çok değerliydin, öncelikle her şey için sana teşekkür ederim. I love you
Ve halalarım, size de. Mutlu kalıın!
Minik yeğenle iletişim için ; ilkiin@hotmail.com ve https://www.facebook.com/profile.php?id=1002812871 Smile

Kardeşler-Tanışma :)
9 sayfadaki 9 sayfasıSayfaya git : Önceki  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9
 Similar topics
-
» Yeni Gelen Kardeşler İçin Tanışma Bölümü...
» Yeni kardeşler
» Kardeşler - Sohbet
» Kardeşler buraya!
» Kardeşler İş Başında