Yeni bir günün başlangıcında sabah yürüyüşümü yapmış ve yanımda not defterim ve kalemim ile temizlik denetlemesine çıkmıştım. Yeni günün etkisi ile değerlendirmemi yapmak için kulübelerin önüne gittim ve derin bir nefes alarak işime başladım.
İlk sıra
Zeus Kulübesi’nindi. Her zaman çok eşy beklediğim kulübe güzel bir çalışma segilemelerine rağmen sanki biraz az mı yapmışlardı bunu? Sabah yataklarını da toplamışlardı ama çok kişi tarafından uğraşılmadığı belliydi. Hemen defterimi açıp kulübenin notunu defterime yazdım . Puanım
3 idi ve bir sonraki kulübeye geçmek için kulübeden ayrıldım.
Poseidon Kulübesi bir sonraki kulübeydi ve heyecanlı bir şekilde kulübenin girişinden geçtim. Kulübe sabah erken kalkıp bir kardeşin zoraki uyandırması ile başlamış olmalılardı temizliğe. Elde ettikleri başarı ise tartışılamazdı. Etraf pırıl pırıldı. Gerçekten temizlik yapan birilerini görmek beni sevindirmişti. Puanım:
4 ve sevin içerisinde uçarak bir sonraki kulübeye geçiş yaptım.
Bir sonraki kulübem
Hades Kulübesiydi ve beyaz saçlı güzel bir kızın yaptığı aceleci bir temizlik olmuştu. Yapmadıkları zamanın dağınıklığı toplanmıştı ve yeterince toplu bir kulübe olmuşlardı ama çok da temiz sayılmazlardı. Bir zamanların en iyilerindendi onlar ve daha iyilerini de yapabilirlerdi. Çıkarken puanımı defterime not ettim. Puanım
4’tü. Kulübeden çıkıp bir diğer kulübeye geçtim.
Hera Kulübesine girişten baktım ilk önce. Onlar da bir önceki kulübe gibi bir temizlik yapmışlardı. Çok iyi değillerdi. Daha iyi olabilirlerdi ve yaptıkları kısa bir toplama olmuştu.
4 puanı defterime not edip kulübeden çıktım.
Derin bir nefes alarak tek rakp kulübeye, yani
Athena Kulübesine girdim. Bizim kulübenin en büyük rakibi olmalarına şaşmamalı. Öyle bir temizlik yapmışlardı ki, gözlerim ışıldamıştı. Şu ana kadar gördüğüm en muhteşem kulübeydiler. Her yer toplanmış ve temizlenmişti. Çıkarken heyecanla kulübenin puanını
4 olarak yazdım ve oradan ayrıldım.
Kendi kulübeme, yani
Afrodit Kulübesine gelince bir anda gözlerim kör oldu. Ne yapmıştık biz ya? En muhteşem temizliğimizi yapmıştık ve daha iyisi de bu ay olamazdı. Her yeri detaylıca temizlemiş, yapılan onca halı yıkama savaşı filan… İyi temizlik yapmışız ve çıkarken mutluluğum dorukta puanımızı yazdım
5! Umutla kendi kulübemden ayrıldım.
Ares Kulübesine geldiğimde baktığım birkaç kulübeden daha güzel bir performans sergilediklerini gördüm. İyi temzilik yapmışlardı ve bu beni sevindirmişti. Sanırım iyice kafayı yememden dolayı. Ya da rekabetin artmasından dolayı. Çıkarken puanımı kaydettim:
4Hephaistos Kulübesine ağzım kulaklarımda giriyordum ama o da nesi? Pis bir kulübe! İnanamıyorum! Yine mi? Her yer hayalet kasabaya dönmüştü. Nasıl yaşıyorlardı burada? Aklım almıyord. İnsan en azından günlük bir kirlettiği yerleri temizlerdi. Çıkarken puanımı not ettim ve temiz olan kamp havasını içime çektim. Hephaistos Kulübesi de benden ilk
1 puan alandı.
Artemis Kulübesi, şu rekabet işine destek olan büyük kulübelerdendi. O kadar iyi bir temizlik yapılmıştı ve görmeyen olursa gülerdim yani. Çok uğraşmışlardı ve hakkını vererek çalışmışlardı. Gururlu bir iş yapıp hakkını almayı bekliyordu. Sat, yüzünde,kulaklarına varan bir gülümseme ile beni karşılamıştı ve ben oradan ayrılana kadar peşimden gelmişti. Tabii kız haklı. Uğraşmışlar o kadar. Hemen kulübeden çıkınca puanımı kaydettim:
4!Apollon Kulübesi, yaptıkları uzun ve güzel temizlik sayesinde iyi puan alacaklar arasındaydı. Herkes bir iş yapmıştı ve sanırım bu, artık bu denetlemeden herkesin daha da zorlanacağını belli ediyordu. Tabii son dakika da temizliği yetiştirmeye çalışan birkaç kişiyi de saymazsak sorunsuzdu. Çıkarken gülümseyerek notumu aldım:
4Demeter Kulübesi insanı yaptığı şeye beğendirme gibi bir avantajı olan güzel kulübeydi. Yaptıkları temizlik yapılamsı gereken gibi olmuştu. Keşke herkes böyle yazabilseydi. Olması gereken temizlikleri ile beni gülümsetebilen kulübe sakinlerine hoşça kal dedikten sonra puanımı yazıyorum:
4Dionysos Kulübesi, uzun zamandır onlardan görülemeyen bir başarı sergileyerek beni şaşırtmıştı. Sırıtarak tüm kulübeyi dolaştım. Çok iyi değillerdi ama başlangıç için gayet iyi bir temizlik yapmışlardı. Çıkınca puanımı kaydettim:
4 Ne kadar çabuk geçiyordu saatler. Az kalmıştı bu işi bitirmeme.
Hermes Kulübesi de belli bir toplanmaya başlayan kulübeler arasındaydılar. Tabii haksız da sayılmazlar.. Yaptıkları iş sayesinde kulübe düzelmişti ama sanki biraz az mı olmuştu ne? Sanki çoğu kardeş katılmamış iş birkaç kişiye düşmüş gibiydi. Çıkarken puanımı not ettim:
4Sıradaki
Hestia Kulübesi, rahibeleri tarafından çekip çevirilmiş, bambaşka bir kulübe olmaya aday olmuştu. Kulübe sakinlerinden bazıları temziliğe katılmasalarda iki rahibe işi çok da güzel halletmişlerdi. Eksiklikleri vardı elbette. Kısa tutmuşlardı sanki. Çıkarken puanımı
4 olarak kaydettim ve bir sonraki kulübeye ilerlemeye başladım.
Artık anlamak çok zor olmasa da
Persephone Kulübesi temizliklerde ilk sıralarda görüleceklerden o kesin. Kulübe eskisine yakın bir performans yapamamışlardı ama yinede güzel bir iş çıkartmışlardı. Birkaç kardeş güzel bir şekilde halletmişti işini. Çıkmadan önce not defterime puanımı
4 olarak kaydettikten sonra bir sonrakine geçtim.
Nyks Kulübesi çok kısa olduğunu düşündüğüm kulübelerdendi. Çok yakıştırdığımı söyleyemeyeceğim. Kulübe çok güzel bir şekilde de temizlenmemişti. Verebileceğim puanları düşünerek en uygun puanın
3 olduğuna karar verdim ve kulübeden çıktım.
Hekate Kulübesi de çok iş yapmayanlardan. Daha uzun ve güzel yapabilirlerdi. Kulübenin temizliği sanki aceleci de olmuştu. Neyse çıkarken notumu
3 diye alıp diğer bir kulübeye doğru yol almaya başladım.
Hypnos Kulübesi, çalışıp kulübelerini düzeltmeye adamış insanlarla doluymuş. Kulübe ışıl ışıl olmauştu. Çok iyi değildi ama kötü de sayılmazdı. Vereceğim puanı kararlaştırıp defterime
4 diye kaydettim.
Amphitrite Kulübesi, çok güzel olmasada güzel bir iş çıkartmışlardı. Dikkatli bakınca göze çarpan bir sürü eksiklik de vardı. Olsun. Güzel yaptıkları işin sonucu almayı hak ediyorlardı.. çıkarken son puanımı da ekledim:
4Şimdi sıralamaya geldik.
1~ Afrodit Kulübesi
>5!2~ Athena Kulübesi
> 43~ Artemis Kulübesi
> 44~ Poseidon Kulübesi
> 45~ Apollon Kulübesi
> 46~ Amphitrite Kulübesi
>47~ Demeter Kulübesi
> 48~ Ares Kulübesi
> 49~ Hermes Kulübesi
> 410~Hypnos Kulübesi
> 411~ Persephone Kulübesi
> 412~ Dionysos Kulübesi
>413~Hera Kulübesi
> 414~ Hestia Kulübesi
> 415~Hades Kulübesi
> 416~Zeus Kulübesi
> 317~ Hekate Kulübesi
> 318~ Nyks Kulübesi
>319~ Hephaistos Kulübesi
> 1!Arkadaşlar, kimi nereye yerleştireceğimi şaşıracak kadar zorlu bir denetlemeydi. Sanırım ilk defa bir tane
1! alan kulübe var. Bu bence iyi bir şey. Ayrıca sıralamasında sorun olan varsa pm veya sayfa aracılığıyla iletebilir. Hata olabilir. Eğer puanınızın veya sıralamanızda yanlışlık olduğunu düşünüyorsanız da pm atabilirsiniz. Ayrıca kendi kulübemi de tebrik ediyorum. Tarihte ilk
Ayrıca iyi puanlar alan tüm kulübeleri de tebrik ediyorum