| *Denetleme 3* (Tarih: 6 Eylül Pazartesi) | |
|
+9Hermia Aigian Cocteau Hector Sentius Cristina Black Anastacia Lucianna Fackrell Jennifer Amy Carter Ange Morgan Lamartine A. Anna Bianca Sentius Athena 13 posters |
Yazar | Mesaj |
---|
Athena Admin/Tanrıça/Kamp Müdiresi
| Konu: *Denetleme 3* (Tarih: 6 Eylül Pazartesi) Ptsi Eyl. 06, 2010 4:18 am | |
| Denetleyici: ben Denetleme zamanı: 18:00 Değerlendirilecek Kulübeler:~ Zeus Kulübesi ~ Poseidon Kulübesi~ Hades Kulübesi~ Athena Kulübesi~ Afrodit Kulübesi~ Ares Kulübesi~ Hephaistos Kulübesi~ Artemis Kulübesi~ Apollon Kulübesi~ Hermes Kulübesi İşte bu haftaki değerlendirme rp'si: Bugün günlerden pazartesi, haftanın ilk günüydü. Öğleden sonra kampa geldim ve melezlerin en çok sevdiği aktiviteyi gerçekleştirmeye başladım: kulübe denetlemeleri! Bilgelik Tanrıçası'na yakışır bir zerafetle küçük kulübelere gittim. Her zamanki gibi denetlemeye Zeus kulübesinden başladım. Kulübenin içi düzenli ve derli topluydu, dışı da tertemizdi. Kulübe lideri Jennifer yardım almış gibiydi ama tabii ki benden bir takdir almayı hak etti. Meraklı gözlerle bana bakan kıza, "Aferin Jenny, ilk haftaki bulaşık cezan hala etkisini gösteriyor anlaşılan." dedim ve ona göstermeden kulübesinin puanını defterime yazdım: 4. Sonraki durağım Poseidon kulübesi oldu. Dış kapıdaki perdenin çıkardığı şıkır şıkır sesler üzerine lider Rosamarie ayağa kalkıp önümde reverans yaptı. Etraf gerçekten de çok güzeldi, Poseidon kızının titizliğe önem verdiğini zaten biliyordum ama bu hafta, dekor üzerinde de çok durmuştu. Camın önünde duran parlak çiçekler bana nedense Ogygia Adası'nı hatırlatmıştı. Ona başımla selam verdim ve kulübesinden memnun bir şekilde çıktım. Bu hafta kulübe benden 4 puan almıştı. Sırada, Hades kulübesi vardı. Harpyaların önünde nöbet tuttuğu, kavgalarının gürültülerini Olimpos'tan işitebildiğimiz Hades kulübesi... Girdiğimde boğucu hava beni etkisi altına aldı, Tanrıça olmasam öksürük krizine girerdim. Etrafı görmek zordu ama güzel dekor detayları gözümden kaçmamıştı. Duvarlardaki meşaleler ve yeni resimler çok hoştu, her taraf derli topluydu. "Bu hafta temizliği kim yaptı çocuklar?" diye sormamın üzerine bana verdikleri cevap, kısa süreli bir şok yaşamama neden oldu. 'Ne?' dedim, 'Robert mi?". Daha fazla düşünmeye gerek yoktu; istesem de bu kulübeden puan kıramazdım. Benden tarihinde ilk kez 5 almayı başardı Hades kulübesi... Bir sonraki durağım Athena kulübesiydi. Fazla söze gerek yoktu, kızlarım geçen haftanın birincilik sarhoşluğunu üzerlerinden atamamış olacaklar, bu hafta temizliğe pek önem vermemiş gibiydiler. Onlara pek sevimli karşılanmayacak bakışlar attıktan sonra, iç çekip deftere notumu yazdım: 3. Şimdi sırada Afrodit kulübesi vardı. Girdiğimde iki güzel Afrodit kızı odaya son düzenlemelerini yapıyorlardı. Etrafı inceledim ve kafamı salladım. İlk haftaya göre hiç fena değildi. Dekoru biraz eksik bulmuştum ama temizlik ve düzen sağlanmıştı. Kulübenin bu haftaki puanı olan 3'ü deftere yazdım ve sonraki kulübeye gittim. Ares kulübesinin bir önceki haftaya göre çağ atladığını rahatlıkla söyleyebilirdim. Bu sefer kulübe lideri Hermia iyi iş çıkarmıştı. Kulübenin silah aletlerini içeren yeni dekorasyonu ilgimi çekmişti. Hermia'yı tebrik ettikten sonra puanını yazdım, Ares kulübesi bu hafta benden 4 puan almayı hak etmişti. Sonraki adımımda kendimi Hephaistos kulübesinde buldum. Kapıyı açmakta zorlandım çünkü arkasında alet edavatlar vardı! Kulübenin içini size nasıl tarif etsem... tamamen teknolojik eşyalardan oluşan korkunç bir çöplük hayal edin. Sonra da görüntüye döküntü kıyafetler ve nefes almanızı zorlaştıran toz bulutunu katın. İşte, tam da oradaydım şimdi. Geçen haftadan sonra burası gözümde o kadar düşmüştü ki, kendimden emin olmasam 'yanlış mı geldim?' diyip dışarı çıkacaktım. Kulübe lideri Alexander'a öfke saçan gözlerle baktım ve 0 verme imkanım olmadığından, aceleyle karaladım notunu: 1! Artemis kulübesi geçen haftaya oranla -ki bulaşık cezası almıştı- çok iyi durumdaydı. Etraf toparlanmış, tozlar alınmış, küçük süsler etrafa iliştirilmişti. Tabii, gözümdeki imajlarını bir hafta içinde düzeltmeleri gibi birşey söz konusu değildi. Kulübe lideri Satellite'e bakıp başımı salladım ve kulübenin çıkışına yöneldim. Benden bu hafta 3 puan alarak, ciddi yok kat etmişlerdi. Sırada, Apollon kulübesi vardı. Etraf temizdi, titizlikle temizlendiği de belliydi. Eh, kulübede iki sevimli kız vardı sonuçta, Hephaistos kulübesi gibi olacak değildi ya (!). Dikkatle incelerken, pencerenin önüne koymuş oldukları çiçek vazoları gözümden kaçmadı. Kızları selamlayıp dışarı çıktım, bu hafta benden aldıkları puan 3 olmuştu. Son durağım Hermes kulübesiydi. Kulübe lideri Aleda, kampa geleli henüz birkaç saat olmuştu. Hala bavulları kapının önünde duruyordu. Eh, tahmin edersiniz ki, içerisi berbat haldeydi. Aleda henüz kampın kurallarını ve benim ne kadar ters bir Tanrıça olduğumu bilmiyordu, öğrenmesinin vakti gelmişti. Ona pis bir bakış attıktan sonra Hermes kulübesinin puanı olan 1'i defterime yazdım, sonra oradan ayrıldım. Sonuçlar: Zeus Kulübesi *** 4 puan Poseidon Kulübesi *** 4 puan Hades Kulübesi *** 5 puanAthena Kulübesi *** 3 puanAfrodit Kulübesi *** 3 puanAres Kulübesi *** 4 puanHephaistos Kulübesi *** 1 puanArtemis Kulübesi *** 3 puanApollon Kulübesi *** 3 puanHermes Kulübesi *** 1 puan Bu hafta da karşımda iki tane sonuncu vardı. İlk iki hafta uyguladığım yönteme başvurarak, kıdemli olanın ceza çekmesinin daha doğru olacağına karar verdim. İşte; hep beraber bu haftanın bulaşık yıkama mahkumu kulübe lideri Alexander'ı yuhalıyoruz! Hephaistos kulübesi, sonuncu oldu. Birinciye gelince... Tebrikler Hades kulübesi! Bu hafta kurgunuz çok güzel, sıradan bir temizlik rp'sinin çok önünde olmuştu. Okurken gülmekten kendimi alamadım, Robyn'i lügatına eklediği 'vileda' kelimesi için tebrik ederim. Tüm kamp, Hades çocuklarını alkışlayın! Düşmek istediğim notlar: Ares kulübesi ve Hermia'yı bu hafta iyi buldum, Zeus ve Poseidon kulübeleri de yine birinciliği zorladılar. Athena, Afrodit, Artemis ve Apollon kulübelerini haftaya daha iyi görmek istiyorum. Unutmayın, önemli olan ne kadar iyi bir ev hanımı olduğunuz değil, temizlik gibi sıkıcı bir aktiviteyi bile değişik boyutlara taşıyacak kadar iyi bir kurgu bulmanız. Son olarak, Hermes kulübe lideri yeni olduğu için bu hafta bulaşık cezasından yırttı ama bir dahaki sefere affetmem Geçen haftaya göre rp seviyelerinde genel bir düşüş var gibi geldi bana, umarım haftaya sözlerimi yanlış çıkarırsınız. Benden bu haftalık bu kadar, hepinize iyi günler sevgili melezlerim! | |
|
| |
A. Anna Bianca Sentius Persephone'nin Çocuğu/Kulübe Lideri
| Konu: Geri: *Denetleme 3* (Tarih: 6 Eylül Pazartesi) Ptsi Eyl. 06, 2010 4:23 am | |
| 3 ama olsun bulaşıklardan yırttık Bir dahaki hafta daha iyi olacağız tanrıçam | |
|
| |
| Konu: Geri: *Denetleme 3* (Tarih: 6 Eylül Pazartesi) Ptsi Eyl. 06, 2010 4:26 am | |
| Bundan eminim Anna, zaten ilk rp için 3 gayet iyi | |
|
| |
Ange Morgan Lamartine Apollon'un Çocuğu/Kulübe Denetleyicisi
| Konu: Geri: *Denetleme 3* (Tarih: 6 Eylül Pazartesi) Ptsi Eyl. 06, 2010 4:26 am | |
| Yine tebrikler Stell,Robyn,Hec artık kim temizlediyse | |
|
| |
| Konu: Geri: *Denetleme 3* (Tarih: 6 Eylül Pazartesi) Ptsi Eyl. 06, 2010 4:28 am | |
| Kesinlikle daha iyi Anna ben ilk geldiğimde 1 almıştım Tanrıçam bir de okullar açılıyor her hafta giremeyeceğim ben temizle günlerini aydan aya mı çıkarsak | |
|
| |
| Konu: Geri: *Denetleme 3* (Tarih: 6 Eylül Pazartesi) Ptsi Eyl. 06, 2010 4:28 am | |
| Saolun tanrıçam | |
|
| |
| Konu: Geri: *Denetleme 3* (Tarih: 6 Eylül Pazartesi) Ptsi Eyl. 06, 2010 4:29 am | |
| Sende saol Ange | |
|
| |
| Konu: Geri: *Denetleme 3* (Tarih: 6 Eylül Pazartesi) Ptsi Eyl. 06, 2010 4:32 am | |
| Öyle olacak zaten Ange, ayda bir olmasa bile en az 15 günde bir Ama, 1-2 hafta daha bu şekilde devam edeceğiz. | |
|
| |
Jennifer Amy Carter Zeus'un Çocuğu
| Konu: Geri: *Denetleme 3* (Tarih: 6 Eylül Pazartesi) Ptsi Eyl. 06, 2010 4:52 am | |
| Tebrikler arkadaşlar, umarım öbür denetlemede birinci olabilirim :9
En son Jennifer Amy Parker tarafından Ptsi Eyl. 06, 2010 4:57 am tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi | |
|
| |
Lucianna Fackrell Athena'nın Çocuğu/Kulübe Lideri
| Konu: Geri: *Denetleme 3* (Tarih: 6 Eylül Pazartesi) Ptsi Eyl. 06, 2010 4:55 am | |
| Stell, Robyn ve Hec, tebrikler Alex, geçmiş olsun :/ Ah... geçen hafta birinciydik şimdi sondan kaçıncı olmuşuz Tamam, haftaya yeni bir bomba patlatmamız gerekecek | |
|
| |
Anastacia
| Konu: Geri: *Denetleme 3* (Tarih: 6 Eylül Pazartesi) Ptsi Eyl. 06, 2010 5:18 am | |
| Yha çok felaket yha! | |
|
| |
Cristina Black Apollon'un Çocuğu
| Konu: Geri: *Denetleme 3* (Tarih: 6 Eylül Pazartesi) Ptsi Eyl. 06, 2010 6:28 am | |
| Alex kolay gelsin robyn hec stell tebrikler bizimkide fena sayılmaz | |
|
| |
| Konu: Geri: *Denetleme 3* (Tarih: 6 Eylül Pazartesi) Ptsi Eyl. 06, 2010 6:31 am | |
| bulaşıklar bizim olmadığı sürece süperdir kardeşim | |
|
| |
Hector Sentius Hades'in Çocuğu
| Konu: Geri: *Denetleme 3* (Tarih: 6 Eylül Pazartesi) Salı Eyl. 07, 2010 2:31 am | |
| Rob kardeşim bundan sonra temizliği sürekli sana mı yaptırsak?(Sadece şakaydı)Herkesi tebrik ederim.(En çok kardeşim Rob'u tek başına Stell'i arkada bıraktığı için.)Alex çok üzülüdüm umarım bir daha dağınık olmazsın ve ceza almazsın... | |
|
| |
| Konu: Geri: *Denetleme 3* (Tarih: 6 Eylül Pazartesi) Salı Eyl. 07, 2010 6:03 am | |
| Alex buralarda yok sanırım, size hiç bulaşık cezasını yapmayan melezlerin başına neler geldiğini anlattım mı? O.o | |
|
| |
Hermia Aigian Cocteau Ares'in Çocuğu/Kulübe Lideri/Melez Denetleyicisi
| Konu: Geri: *Denetleme 3* (Tarih: 6 Eylül Pazartesi) Salı Eyl. 07, 2010 8:12 am | |
| ne oluyor ? | |
|
| |
| Konu: Geri: *Denetleme 3* (Tarih: 6 Eylül Pazartesi) Salı Eyl. 07, 2010 8:32 am | |
| Durup dururken ortadan kayboluyorlar, bir daha da onlardan haber alınamıyor. Rivayet edildiğine göre, Bilgelik Tanrıçası onları kamptan postalıyormuş. | |
|
| |
Edward Kevin Hawke Apollon'un Çocuğu
| |
| |
| Konu: Geri: *Denetleme 3* (Tarih: 6 Eylül Pazartesi) Salı Eyl. 07, 2010 8:48 am | |
| (Hayır Edward, bu işin kurgusu.) | |
|
| |
Robert Harris Hades'in Çocuğu/Kulübe Lideri/Canavarlara Karşı Korunma Eğitmeni
| Konu: Geri: *Denetleme 3* (Tarih: 6 Eylül Pazartesi) Salı Eyl. 07, 2010 11:49 am | |
| İşte ben yaa, sağolun, sağolun, biliyorum, muhteşemim Artık hayatta unutmam; 'vileda' | |
|
| |
Stella Fabiano Hades'in Çocuğu
| |
| |
Lucianna Fackrell Athena'nın Çocuğu/Kulübe Lideri
| Konu: Geri: *Denetleme 3* (Tarih: 6 Eylül Pazartesi) Salı Eyl. 07, 2010 12:02 pm | |
| Off kes Robyn. Kutlamıyorum seni, ödeştik. | |
|
| |
Anastacia
| Konu: Geri: *Denetleme 3* (Tarih: 6 Eylül Pazartesi) Salı Eyl. 07, 2010 7:39 pm | |
| İğne getirin Robyn'in havasını söndürelim! | |
|
| |
Hector Sentius Hades'in Çocuğu
| Konu: Geri: *Denetleme 3* (Tarih: 6 Eylül Pazartesi) Salı Eyl. 07, 2010 9:04 pm | |
| Kardeşime bir şey demek yok bizi birinci yaptı o.... | |
|
| |
Rose Denise Harris Poseidon'un Çocuğu
| Konu: Geri: *Denetleme 3* (Tarih: 6 Eylül Pazartesi) Salı Eyl. 07, 2010 11:20 pm | |
| Ah tebrikler Hades kulübesi -Robyn, Stell ve Hec- Rp'nizi okudum, gerçekten hak etmişsiniz viledaa Hımm ben de 4 puan almışım, iyi Ve Alex, geçmiş olsun sana. Bunlar hep bayrak kapmacada bizim takıma gelmedin diye seni buluyor (alakaya bakın yalnız) | |
|
| |
| *Denetleme 3* (Tarih: 6 Eylül Pazartesi) | |
|