Ne güzel uyuyordum, kaldırmasalar olmuyordu. Neymiş, bugün temizlik günüymüş. Ben temizlikten anlamam ki ama dinleyen var mı? Yok... Seth elime süpürge ve toz bezini verdiğinde ayakta uyuyordum zaten. Ama Seth'in elinde bir şey olmadığını görünce "Sen ne yapacaksın?"diye sormayı ihmal etmedim. Omuz silkip "Önce odamı temizleyeceğim. Sizde salondan başlayın. Daha sonra kendi odalarınızı temizleyin. Diğer kaçakların odasını en son temizleriz" dedi. "Kaderden kaçış yoktur" deyip süpürgeyi yere bıraktım. Odamdan müzikçalarımı getirip salondaki sehpaların birine koydum. Nirvana'nın cdsini taktım ve elimde toz beziyle masaya doğru gittim. Belki temizdir diye umarak işaret parmağımla masaya dokundum. Elimde olması gerekenden fazla toz vardı. Lanet okuyarak silmeye başladım masayı. Silerken bir yandan da çalan şarkıyı mırıldanıyordum. Bu arada Ian'da yerdeki çöpleri topluyordu. Bu iş bittikten sonra bir de odalarımızı toplayacağımız gerçeği gözümü korkutmuştu ama işimi hızla bitirip, kulübenin sıralamada yüksek bir yerde yer almasını bitirmesini ummaktan başka çare yoktu. Tozları aldıktan sonra Ian'a "Hadi kardeşim hızlan biraz. Daha kendi odanı toplayacaksın" dedim ve yerdeki boş kola şişesini kafasına fırlattım. "Şu işi bitiriyim. Benden çekeceğin var" dedi kafasını ovalayarak... Odama gittiğimde salona geri gitmeye yeltendim ama birine tosladım. Seth bana bakmış "Topla bakalım odanı" dedi. "Aman beSeth! Odayı toplamakta bir şey yok. Ben Ian'a yardım etmek istiyorum önce" dedim. "Ian kendi başının çaresine bakar. Sen odanı topla" dedi gülerek. "Tamam" dedim bezgin bir şekilde ve yerdeki çikolata paketini elime aldım. Seth çıktıktan sonra ne var ne yok yatağımın altına tıktım. Ama sonra çok farkedilir olduğunu görünce düzgün bir şekilde toplamaya karar verdim odamı. Önce çöpleri çöp kovasına attım. Sonra kıyafet dolabımı açtım. "İçeriye girsem kaybolurum herhalde" diye mırıldanarak boşalttım dolabı ve hepsini teker teker katlamaya başladım. On dakika da bitmişti. Çok kolay olmuştu ama hala düzeltmem gereken bir yatağım vardı. Yatağın örtüsünü,çarşafını ve yastık kılıfını yeniledim. Eskileride kirliye attım. Odam toplanmıştı. Artık içeri gidip bir şeyler atıştırabilirdim sanırım.