Olimpos Rpg
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Olimpos Rpg

Percy Jackson ve Olimposlular ile Olimpos Kahramanları serilerinden esinlenilerek oluşturulmuş, zirvedeki rpg forum sitesi.

AnasayfaLatest imagesKayıt OlGiriş yap

Kuzenim ile biraz el işi...

2 posters
YazarMesaj
Eryx von Dorff
Dionysos'un Çocuğu/Doğa Bilimleri Eğitmeni
Eryx von Dorff

Kuzenim ile biraz el işi... Empty
MesajKonu: Kuzenim ile biraz el işi...   Kuzenim ile biraz el işi... Icon_minitimePerş. Mayıs 19, 2011 5:34 am

Bu sabah her zamankinden daha mutlu kalktım. Çünkü Roma'daki kuzenlerimden Cintia da buralardaydı. Bu gün biraz hasret gidermek için el işleri alanına gidecektik. Dışarı çıkıp derin bir nefes aldım. Herhalde Cintia uyuya kalmıştı. Ceres... Pardon Demeter kulübesini aramak için etrafı süzdüm. " İşte buldum! " diye bir sevinç narası attım. Kapıya kadar geldim ve kapıya bir iki kez vurdum. Kapıyı hazırlanmakta olan Cintia açtı. " Selam kuzen! Bakalım sanatçı ruhlumusun göreceğiz. " dedim gülerek. " Hatırlarsan Roma'da nadir olan sanat yarışmasında hep dereceye giriyordum. " dedi. Unuttuğum şeyler yavaş yavaş aklıma geliyordu. Bir yeni bilgi daha hatırlamıştım. Hatırlamadığımı fark ettirmeden " Ah doğru ya mehşur sanatçı Cintia. " dedim. İltifatıma gülerek karşılık verdi. Birlikte el işi alanına yürümeye başladık...

Geldiğimizde el işleri alanındaki manzara muhteşemdi . Satirler , Apollon çocukları ve diğer sanatçılar hepsi heykel yapıyordu. Tam bir sanat yuvası. " Acaba ne heykeli yapacaksın Cintia? "dedim ve cevabını beklemeye başladım.
Cintia B. von Dorff
Nemesis'in Çocuğu/Kulübe Lideri
Nemesis'in Çocuğu/Kulübe Lideri
Cintia B. von Dorff

MesajKonu: Geri: Kuzenim ile biraz el işi...   Kuzenim ile biraz el işi... Icon_minitimePerş. Mayıs 19, 2011 6:02 am

Sabahın ilk ışıklarıyla kalkmıştı Cintia. Kısa bir sabah yürüyüşünün ardından boş olan midesini doldurmak için yemekhaneye gitmek istese de yine Yunanlı melezlerin garip bakışlarına maruz kalmak istemediğinden kulübeye geri dönüp Arry'nin yaptığı yaz meyveleri kekinden yedi. "Bu kek bir şaheser!" diye düşündü. İkizi bu tür şeylerde harikaydı. "İkizim..." diye geçirdi içinden. Kendisi gibi Romalı olan ikizini Yunan Kampı'nda bulmuştu, bu duruma hayret etse de kader tanrıçalarına onları buluşturduğu için şükrediyordu. Cindy onu Roma Kampı'ndaki arkadaşlarıyla bir an önce tanıştırmak istiyordu. Hep onu Roma'ya götürme hayalleri kuruyordu. Birkaç saniyelik Roma düşüncelerinden sonra birden aklına bir şey gelmiş gibi irkildi. Seslice "Tabii ya, bugün Romalı kuzenim Eryx ile buluşacaktım! Nasıl unuturum?" dedi ve hızlıca dolabını açarak giyinmeye başladı. Cindy giyinmesini yeni bitirmişti ki kapının çalınma sesini duydu. Hızlıca kapıyı açtı ve kuzenini gördü. Genelde pek gülümsemezdi ama bir akrabasını, hem de Romalı bir akrabasını görmek onu çok mutlu etmişti, bunun üzerine güldü ve kuzeniyle bir yandan el işleri alanına yürüyor bir yandan da sohbet ediyorlardı.

El işleri alanına geldiklerinde büyük bir kalabalık ve gürültü onları karşıladı. Kendilerine bir yer buldular ve Eryx "Acaba ne heykeli yapacaksın Cintia?" diye sordu. Cindy derin bir nefes aldı ve sesini herkese duyuracak şekilde "Mermerden kocaman bir 'SPQR'yazacağım." dedi. Ardından kendini beğenmiş bir edayla etrafındakileri süzdü. Bazı melezler ona kızgınca, bazıları suspus olmuş bir şekilde bakıyordu. Bazı Mars, yani Ares çocukları üstüne atılmamak için kendilerini zor tutuyorlardı. Cintia tatmin olmuş bir şekilde güldü ve 'biz hepinizden üstünüz' dercesine Eryx'e "Peki ya sen kuzenim, sen ne yapacaksın?" diye sordu.
Eryx von Dorff
Eryx von Dorff

MesajKonu: Geri: Kuzenim ile biraz el işi...   Kuzenim ile biraz el işi... Icon_minitimePerş. Mayıs 19, 2011 6:14 am

"Peki ya sen kuzenim, sen ne yapacaksın?" diye sordu bana. " Bir kadeh şarap. Üzerine de Liber; Şarap Tanrısı yazacağım. " cevabını verdim. Cintia buna güldü. Bir Liber çocuğundan ne beklenirdi ki? Heykellerimizi yapmaya başladık. Cintia'nın SPQR yazısı şekillendikçe etraftakiler bize kötü kötü bakıyordu. Bende Liber yazısını yazdıkça dikkatleri üzerimize çekiyorduk. Cintia " Ne bakıyorsunuz. Özümüzü sevmemiz kötü bir şey mi! " dedi ve Cintia kıdemli olduğundan öbürleri kötü bakışlarını kesti. Biz de huzur içinde heykellerimize devam ettik. Belki beş belki on dakika sonra işlerimizi bitirmiştik. Cintia gerçekten ödülü hak eder bir eser yapmıştı. Benimki de bir kaya parçasını andırıyordu. " Benimki olmadı ama bence sen bunu yanında götür. " dedim Cintia'ya. Başı ile onayladı. Heykelini eline aldı ve kulübesine doğru yürümeye başladı. Ben de onu takip ettim. Böylece el işleri alanındaki güzel bir gün bitmişti.

RP BİTMİŞTİR.

Kuzenim ile biraz el işi...
1 sayfadaki 1 sayfası
 Similar topics
-
» Kuzenim Hakkında Bir Gerçek
» Biraz barış ve biraz korku...
» Biraz Hırsızlık, Biraz Macera
» biraz şems... biraz kum
» Biraz Alışveriş!