Olimpos Rpg
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Olimpos Rpg

Percy Jackson ve Olimposlular ile Olimpos Kahramanları serilerinden esinlenilerek oluşturulmuş, zirvedeki rpg forum sitesi.

AnasayfaLatest imagesKayıt OlGiriş yap

Akşam yemeği olmaya niyetimiz yok

2 posters
YazarMesaj
Steve J. Christensén
Hephaistos'un Çocuğu
Hephaistos'un Çocuğu
Steve J. Christensén

Akşam yemeği olmaya niyetimiz yok Empty
MesajKonu: Akşam yemeği olmaya niyetimiz yok   Akşam yemeği olmaya niyetimiz yok Icon_minitimePerş. Mayıs 19, 2011 4:13 am

Asansörde uzun bir süre durduktan sonra nihayet yer altına inebildik. Artık işimiz daha da zordu. Asansörden adımımı atar atmaz iğrenç bir lağım kokusu suratımıza çarpıyordu. Eryx iğrenmiş bir şekilde '' Bu ne yaaa, bu ne kadar berbat bir koku.'' söylendi. Haklıydı. Burnumun direği kırılacaktı kokudan. Etraf oldukça kasvetliydi. Aynı zamanda son derece karanlık. Etrafta sopa benzeri hiç bir şey yoktu. Özel gücümü kullanarak bir alev yarattım. Eryx'e dikkatli olmasını söyledim. Tamam anlamında başını salladı. Ateş benim elimde olduğu için önden ben gidiyordum.

Git git yol bitmiyordu. İçimden bir ses iyi yolda olmadığımızı söylüyordu. Sanki Eryx'in aklına bir şeyler gelmiş gibiydi. Suratı tuhaf bir şekil aldı. Neler olduğunu sormak istedim ama bundan vazgeçtim. Bir iki adım daha ilerledikten sonra '' Asansöre binerken hangi kata bastın?'' diye sordu. Bunu neden sormuştu ki şimdi ? Suratı git gide daha da ürkmüş bir hal alıyordu. '' Sanırım en alttakine bastım '' dedim. Bir şeyler hatırlamaya çalışıyordu. Yürümeye devam etmemizi söyledi. 50 metre kadar gitmiştik ki etrafta bir sürü kemik ve kafatası görmeye başladık. Neler oluyor diye Eryx e soracakken Eryx bağırdı.'' Hay aksi. Şimdi hatırladım. Dostum bastığın kat Cerberus'un katı. Bu ölülerde..'' '' Benim akşam yemeğim '' diye tamamladı Eryx'in konuşmasını bir ses. Başımız beladaydı.
Eryx von Dorff
Dionysos'un Çocuğu/Doğa Bilimleri Eğitmeni
Dionysos'un Çocuğu/Doğa Bilimleri Eğitmeni
Eryx von Dorff

MesajKonu: Geri: Akşam yemeği olmaya niyetimiz yok   Akşam yemeği olmaya niyetimiz yok Icon_minitimePerş. Mayıs 19, 2011 4:55 am

'' Benim akşam yemeğim '' diye tamamladı konuşmamı bir ses. Başımız beladaydı. Sessizce " Bir şey görüyor musun? " dedim. " Evet Cerberus orada! " dedi ve yaratığın yerini gösterdi. Üç başlı ağzından kan damlayan bir araba büyüklüğünde bir köpekti bu.

Hemen Madness'i çıkardım. Olamaz! O nehirde parçalanmıştı. Ice Wine elimde belirdi birden. Sola baktığımda Iason bağırmıştı " Uyan! Zırh Deşen! " muhteşem kudretteki silahı elinde belirdi. Bir elinde alev öbür elinde bu silah ile korkutucu duruyordu. Cerberus'un arkasında küçük bir üzüm bağı yarattım. Bir an için dikkati dağılmış bizde savaş pozisyonu almıştık. Tekrar bize döndüğünde Iason saldırabilsin ve dikkati bir kere daha dağılsın diye üzümleri patlattım. Yanık üzüm kokusunu pek sevmemişti Cerberus.

O sırada Iason saldırıya geçmiş ilk vuruşunu yapmıştı. Resmen yeri deşmişti. Cerberus çevik bir hareketle kaçmıştı. Hızlıca koşup sırtına bir çizik attım. Alkolün etkisi dahada artmıştı. Ama kokusu yüzünden Iason'da yavaş yavaş sarhoş oluyordu. Iason kendinden geçerse sadece Ice Wine ile işim zordu. Bunu hızlıca bitirmemiz gerekiyordu. Bana saldırmak üzere iken Iason bir kez daha Zırh Deşeni kaldırmış ve Cerberus'un ayağına vurmuştu. Köpek acı içinde yere yığıldı. Ama hala savaş yetenekleri gelişmişti. " Onu öldürmememiz lazım. Yeraltı dünyasının kurallarını çiğneriz." dedim. Yaratığı sakatlamış olmanın verdiği keyifle " Tamam denerim! " dedi gülerek.

Birden inanılmaz bir çeviklikle yaratık Iason'un üzerine uçtu. Yaratıkla adeta güreşiyorlardı bir şeyler yapmalıydım. Alkol yüzünden Iason saçmalamaya başlamıştı bile...
Steve J. Christensén
Hephaistos'un Çocuğu
Hephaistos'un Çocuğu
Steve J. Christensén

MesajKonu: Geri: Akşam yemeği olmaya niyetimiz yok   Akşam yemeği olmaya niyetimiz yok Icon_minitimePerş. Mayıs 19, 2011 5:13 am

Hiç beklemediğim bir şekilde yaratık üzerime atıldı. Beraber yere yuvarlandık. Kılıcımı yere düşürdüm. Yaratık beni ısırmaya çalışıyor ben ise yumruklarım ile ona karşılık veriyordum. Akşam yemeği olmaya niyetin yoktu. Eryx'in kılıcı İce Wine etkisini iyice hissettiriyordu. Sarhoş olmaya başlamıştım yavaş yavaş. Yaratığı üzerimden atmam gerekiyordu. Kafasından tutarak bir kenara fırlattım. Eryx bana kılıcımı atmak için yere eğildi ve kılıcı kaldırmayı denedi. Ama hiç bir şansı yoktu. O kılıcı benden başka kimse bırakın kaldırmayı hareket bile ettiremezdi. Eryx'in bilmediği bir şey vardı. Kılıç kutsal olduğu için istediğim zaman elimde belirebilirdi. Tekrar elimde belirmesini istedim. Kılıç elime geri geldi.Eryx gülümseyerek '' Başka ne tür numaralar edindin acaba?'' Kendimi yenilenmiş hissediyordum. Babam Vectum'un kas gücü bana geçiyordu. Bu yaratığın işini bitirmemiz gerekiyordu. Eryx'e onu oyalamasını söyledim. Ben ise geçen gün arenada yaptığım şeyi yapıcaktım. Önce kılıcı tuttuğum elimde inanılmaz sıcak bir alevin yandığını düşündüm. Elim alev aldı. Şimdi ise zor kısmına gelmiştik. Elimdeki bütün sıcaklığın kılıca geçmesini diledim. Midem çeklimeye başladı. Kendimi kaybetmek üzereydim ki Eryx '' Iason. Kılıcın!'' diye bağırdı. Eryx'in sesi soğuk duş etkisi yapmıştı. Gözlerim açıldı. Bir kez daha başarmıştım. Zırh Deşen alev alev yanıyordu. Eskisinden kat kat güçlüydü şimdi. Ama fazla vaktim yoktu. Onu çok fazla bu halde tutamıyordum. Eryx'e ''Geri çekil!'' diye bağırdım. Ve inanılmaz bir çeviklikte ileri doğru atıldım. Yaratık affalamış şekilde bana döndü. Çok geç kalmıştı. Zırh Deşen'i Sırtına indirdim. Fakat fazla derine inmesine izin vermedim. Eryx haklıydı onu öldüremezdik. Yaratık titredi ve yere yığıldı. Eryx şaşırmış bir şekilde bana bakıyordu. Nefes nefese kalmıştım. Gözlerim kapanmak üzereydi. Kendime gelmem 3 dakikayı buldu. Eryx çok şaşırmıştı. '' Az önce ne yaptığını bana yolda anlatacaksın'' dedi ve gülümsedi. Bende güldüm. Birlikte yeraltında ilerlemeye başladık...

RP BİTMİŞTİR!

Devam: http://olimpos.my-rpg.com/t5746-styx-nehrini-aryoruz

Akşam yemeği olmaya niyetimiz yok
1 sayfadaki 1 sayfası
 Similar topics
-
» 1. Geleneksel (!) Aile Yemeği
» Eğlenceli Bir Akşam
» Eğlenceli Bir Akşam.
» Neşeli Akşam
» Mutlu Bir Akşam