Olimpos Rpg
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Olimpos Rpg

Percy Jackson ve Olimposlular ile Olimpos Kahramanları serilerinden esinlenilerek oluşturulmuş, zirvedeki rpg forum sitesi.

AnasayfaLatest imagesKayıt OlGiriş yap

Kardeş gibiyiz.

2 posters
YazarMesaj
Steve J. Christensén
Hephaistos'un Çocuğu
Hephaistos'un Çocuğu
Steve J. Christensén

Kardeş gibiyiz. Empty
MesajKonu: Kardeş gibiyiz.   Kardeş gibiyiz. Icon_minitimePerş. Mayıs 12, 2011 3:22 am

En yakın arkadaşım Eryx'in başına neler gelmişti ? Neden hafızasını kaybetmişti? Yunan kampında ne arıyordu? Ve en önemlisi ona bunu kim neden yapmıştı ? Bu soruların cevabını bulmamız gerekiyordu. Rahat konuşabileceğimiz bir yere ihtiyacımız vardı. En uygun yer Kano gölüydü. Dionysos kulübesine Eryx'i almaya gittim. Eryx tarlalarda konuştuğumuzdan beri üzgündü. Suratında kasvetli bir ifade vardı. Neler olduğunu hatırlamasına yardım etmem gerekiyordu. Nede olsa benim en yakın dostumdu. Aslında Eryx burada olduğu için çok mutluydum. Artık rahat rahat konuşabileceğim biri vardı. Ama önce Eryx'ın sorunun halletmemiz gerekiyordu.

Kano gölüne geldiğimizde Eryx '' Roma nasıl bir yerdi ? '' diye sordu. Anlatmaya başladım. Bazen bir şeyler hatırlıyor gibi oluyor daha sonra tekrar suratına o kasvetli ifade çöküyordu. Dostumu o halde görmek bana acı veriyordu . '' Neden buradasın onu hatırlıyor musun ? '' diye sordum. Hayır dedi ama suratında ki ifade bir anda değişmişti. '' Ben en son nereye gittim ? Romada değildim en son '' dedi. '' Evet! Romada değildin. Sanırım sanırım bir göreve çıkmıştın '' . Tam bir şeyler hatırlayacak gibi oldu ama sonra tekrar ''olmuyor'' anlamında başını salladı. Ama şu kesindi. Bu olayların görev ile bir ilgisi vardı.
Eryx von Dorff
Dionysos'un Çocuğu/Doğa Bilimleri Eğitmeni
Dionysos'un Çocuğu/Doğa Bilimleri Eğitmeni
Eryx von Dorff

Kardeş gibiyiz. Empty
MesajKonu: Geri: Kardeş gibiyiz.   Kardeş gibiyiz. Icon_minitimePerş. Mayıs 12, 2011 3:44 am

Neden bu kadar korkunç bir şey yaşamıştım. Çok az şey hatırlıyordum. Kano gölünde birlikte bir yer bulduk ve konuşmaya başladık. " Öncelikle hatırladıklarım. Ben Eryx von Dorff 12. Lejyon lideri. Sen Iason Carter Vulcan lejyonu lideri. Ayrıca benim en yakın dostum. Bizler Romalıyız. Ben bir göreve çıktım. En sonunda buradayım! " işte hatırladıklarım bundan ibaretti. " Şimdi yavaş yavaş bildiklerimi hatırlatacağım. Fazla geldiği yerde durdur. " dedi bana. Derin bir nefes alıp söze başladı.

Bir süre sonra anlattıkları bittiğinde şarabımı yarattım ve kasvetli bir şekilde yudumladım. " Dur! " diye bağırdım. Bir şeyler hatırlamaya başladım. " Gizlice gözetliyordum onları. Konuşma benim hakkımdaydı. Bir kurt ve Baccus konuşuyorlardı. Kurt " O ölmeli." diye isyan ediyordu. Baccus yani babam teklif sundu " Onu öldürme! Tüm bildiklerini yok edip Yunan kampına yolla! " dedi kurt ikna olmuş gibi baktı ve onayladı." söylediklerimi hayal ediyordu Iason söze başladı " Demek o yüzden buradasın. Ama neden ölmeni istedi Lupa?" dedi hemen lafı aldım " Bilmiyorum. " dedim kasvetli ifademle. Bir şeyler hatırlamak zorundaydım...
Steve J. Christensén
Hephaistos'un Çocuğu
Hephaistos'un Çocuğu
Steve J. Christensén

Kardeş gibiyiz. Empty
MesajKonu: Geri: Kardeş gibiyiz.   Kardeş gibiyiz. Icon_minitimeC.tesi Mayıs 14, 2011 6:06 am

Lanet olsun. Bin kere lanet olsun. Neler olduğunu şimdi hatırlamıştım. Eryx bir görevden üç gün sonra ortadan kaybolmuştu. Hemen ardından da romada başarılı olamadı dedikodusu yayılmaya başlamıştı. Daha sonra ise başarısızlığa tahammülü olmayana Lupa'nın onu öldürdüğü ileri sürülmüştü. Son bölüm hariç hepsi doğruydu. O Ölmemişti. Babası izin vermemişti. Bütün hafızası silinmiş ve yunan kampına gönderilmişti. Yüzümdeki ifadeden bir şeyler olduğunu anlamıştı. En zor kısmı bunu ona anlatmaktı. '' Dostum..'' diye başladım sözlerime

'' İşte böyle ortak.'' diyebildim en sonunda. Eryx'in gözleri intikam ateşi ile yanıyordu. '' Lupa. Ona bunu ödeteceğim! Tek bir yanlış yüzünden bu kadar büyük bir ceza.. Bu bu hangi akla mantığa uygun ? Ben ki eğer Liber'in oğluysam Lupa'yı fırsatını bulduğum an öldüreceğime yemin ederim '' diye bağırdı. İnanılmaz bir şimşek çaktı. Ardından gelen gök gürültüsü ile yer adeta oynadı. Çok büyük bir yemin etmişti Eryx. Ve eğer bunu yapmaya kalkışırsa ona engel olmam gerekiyordu. Umarım bunu benimm önümde yapmaz diye düşündüm. Uzun bir sessizlik oldu. Daha sonra kalkıp kampa doğru yürümeye başladık...

Rp Bitmiştir!

Kardeş gibiyiz.
1 sayfadaki 1 sayfası
 Similar topics
-
» İki Kardeş
» Kardeş kardeş
» Yeni Bir Kardeş!
» Yalnız kardeş ...
» Ağabey ve Kardeş