Esneyerek uykumdan uyandığımda ayaklarım çok fena uyuşmuştu. Zar zor ayağa kalkarak volta atmaya başladım. Amfitiyatroda uyuyakalmıştım. Keşke o aptal şarkılar bitene kadar uyuyabilseydim ama nerdee! Uyandığımda daha o şarkılar başlamamıştı bile. Yanımda oturan kardeşlerime baktım. Onları uyuyoarlardı, ne güzel. Ama benim de ayaklarım uyuşmuştu, dolayısıyla uyuyamazdım. O yüzden ayağa kalkıp volta atmaya başladım.
Ahh!
Çok komik bir şekilde arkadan bana çarpan biri yüzünden yere düştüm. Şu anda kendimi görsem kahkahalarla gülerdim var ya! Beni bu şekilde düşüren kişiye ağzının payını vermek için arkama döndüğümde çakılıp kaldım. Canım acıyormuş gibi sızlanarak -aslında gerçekten canım yanıyordu ama görmezden geliyordum- "Hey! Yürürken daha dikkatli olsana." dedim. Daha kötü şeyler de söyleyebilirdim ama şu anda hiç halim yoktu. Çocuk ise bana ayı oynatıyormuşum gibi bakıyordu. Ona kim olduğunu sorarcasına bakıyordum. Adını söylerken ne yazık ki onu süzmeden edemedim. Çocuk gerçekten tatlıydı, yakışıklı sınıfına da girebilirdi belki. Ama besbelli o öyle düşünmüyordu. Hala çarpışmanın şokunu -ya da beni görmenin mi demeliydim?- atlatamamıştı. Ona tam 'Ne bakıyorsun öyle mal mal, ayı mı oynatıyoruz burada?!' falan diyecektim ama nedense o sözcükler bir türlü ağzımdan çıkmadı. Onun yerine "Ben de Georgina Orwell. Neden hala yerde oturuyorsun?" dedim saf saf. Bana neler oluyordu böyle? O aşık olmuş aptal kızların söyleyeceği türden bir cümle söylemiştim.Bu cümleyi söylemiş olmamın nedenini düşünmek bile istemiyordum.