Olimpos Rpg
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Olimpos Rpg

Percy Jackson ve Olimposlular ile Olimpos Kahramanları serilerinden esinlenilerek oluşturulmuş, zirvedeki rpg forum sitesi.

AnasayfaLatest imagesKayıt OlGiriş yap

İki avcının yarış günü.

2 posters
YazarMesaj
Lena H. Bryce
Artemis Avcısı/Sanat ve Zanaat Eğitmeni
Artemis Avcısı/Sanat ve Zanaat Eğitmeni
Lena H. Bryce

İki avcının yarış günü. Empty
MesajKonu: İki avcının yarış günü.   İki avcının yarış günü. Icon_minitimeCuma Nis. 29, 2011 7:36 am

Happ'in beni şiddetle sarmasıyla uyanmam bir oldu.Happ adeta çılgına dönmüştü.
-Lenaaaaaaaaa!Hadi kalk!Yarım saattir bekliyorum.Kano gölüne gidicektik!Kalk artık!
-Tamam bayan kontrol!
Umursamaz bir tavırla yorganımı ittim ve yataktan çıktım.Bunu hızlı bir şekilde yaptığım için ilk başta gözüm karardı;fakat sonra yüzümü yıkadım ve üstümü giyinebildim.
Odamdan çıktığımda Happ orada bekliyordu.Yanına gittim ve ''Hadi bakalım atarlı avcı,şu göle gidelim'' dedim.Sinirle bana baktı ve ''Hadi gidelim!'' dedi.
Göle vardığımızda sadece birkaç su perisi ve kano yarışı yapan iki poseidon çocuğu vardı.Buna sevinmiştim,kalabalık olunca kanoya binmek pek zevkli olmuyordu.
Happy ile birlikte ayrı kanolara bindik ve gölde ilerlemeye başladık.
Göl gerçekten çok huzur vericiydi.Süyü o kadar berraktı ki,derinlerde yüzen rengarenk balıkları ve güzeller güzeli su perilerini bile görebiliyordunuz.Kano gölünün en sevdiğim yanı,temizliğiydi.
Ben gölün büyüsüne kapılmışken hemen arkamdaki Happy,kanosunu biraz daha yaklaştırdı ve '' Hey Lena,gökyüzündeki şu garip cisim de ne?'' dedi.Merakla kafamı yukarı kaldırdım ve bir kahkaha eşliğinde suya itildim.Happy gülmekten kırılıyordu.Suyun derinliklerine baktığımda gülen tek kişinin o olmadığını fark ettim.Su perilerine eğlence çıkmıştı anlaşılan.
Happy'nin hesaba katmadığı şeyse,Amphitrite kızı olmamdı.
Aradan yaklaşık 5 dakika geçmişti.Happy ben çıkmayınca hafiften endişelenmeye başlamıştı.
-Iııı....Lena,neredesin?Şakaydı,iyi misin?
Şimdi intikam vaktiydi.Sudan sadece kolum çıkardım ve onu kendime doğru çektim.Happy suya düşer düşmez kanosunu uzağa ittim ve ''Hadi yarışalım şakacı!'' diye bağırdım.Kanoma bindim ve kahkahalar atarak kıyayı doğru kürek çekmeye başladım.
Son gülen,iyi güler...
Lara Croft
Artemis Avcısı
Artemis Avcısı
Lara Croft

İki avcının yarış günü. Empty
MesajKonu: Geri: İki avcının yarış günü.   İki avcının yarış günü. Icon_minitimeCuma Nis. 29, 2011 10:58 am

Sabah erkenden kalktım. Bugün Lena ile kano gölüne gidecektik. Yataktan kalktım ve aynaya bakınca bir duş almaya karar verdim. Saçlarım darmadağındı ve berbat gözüküyordum. Erken kalktığım için gecikme gibi bir sorun yaşamayacaktım. Duşa girdim . Çıktığımda saçlarımı taradım ve düzgün bir şekil verdim. Göl kenarına gideceğimiz için bir şort ve bir tişört giydim. Çantamı da kapıp Lena'nın odasına gidip içeri daldım. Yanına gittim ve onu sarsmaya başladım. Onun rahatsız edici uyandırmalarından sonra bu normal kalıyordu.o sırada konuşmaya başladım.
-Lena!Hadi kalk!Yarım saattir bekliyorum.Kano gölüne gidecektik!kalk artık!
-Tamam bayan kontrol!
Bu dediğine güldüm. Yataktan kalktı hafif tökezledi ama sonra banyoya girdi. Çıktığında aynı yerde onu bekliyordum.
-Hadi bakalım atarlı avcı şu göle gidelim. dedi. Gitme fikrini onun atıp bu şekilde davranması rahatsız etmişti gene de hevesle
-Hadi gidelim. dedim.
Kano gölüne varmıştık. Pek kimse yoktu. Bu iyi olabilirdi. Lena ile 2 ayrı kanolara bindik. Kanosunda dalgın dalgın duruyordu. Belki de suya girmek onun için faydalı olabilirdi.
-hey Lena,gökyüzündeki şu garip cisim de ne dedim ve yukarıya baktığı gibi onu suya ittim . Kahkahalarla gülmeye başladım. Gülmelerim kesildiğinde hala sudan çıkmadığını fark ettim. Kanomda doğrulup suya bakmaya başladım.
-Iııı....Lena,neredesin?Şakaydı,iyi misin? diye seslendim. Tam o sırada ayağımdan bir kuvvetin beni çektiğini hissettim ve kanomun üstünden suya düştüm. Doğrulmaya çalışırkenn kanomu uzağa ittiğini gördüm. Kafamı sudan çıkardığımda ise sesini duydum .
-'Hadi yarışalım şakacı! diye bağırdı ve küreklere asılmaya başladı. Hızla kanoma yüzdüm ve tek hamlede kendimi yukarı çektim. Gene de bu yeterli olmamıştı. Arayı baya açmıştı. Hızla küreklere asıldım. Aradaki farkı kapatmaya çalıştım ama uğraşlarımda başarılı olamamıştım . Yarışı o almıştı. Kanoları bıraktığımızda bana ne oldu şakacı dermişcesine bakışlar atıyordu. Bu durum beni rahatsız etmişti. Ona sen görürsün bakışı fırlattım ve koşarak öne atılırken
-Hadi rövanşımız olsun kulübeye kadar koşu yarışı başla. dedim ve başlangıçtaki mesafeyi daha da açarak koşmaya devam ettim. Kulübeye vardığımda çok yorulmuştum ama buna değmişti Lena benden daha uzun bir sürede gelmişti.
-Ödeştik say. dedim gülerek ve güzel günün ardından batan güneşle kulübemden içeri ye girdim.

İki avcının yarış günü.
1 sayfadaki 1 sayfası
 Similar topics
-
» Ğeo'nun ilk günü..
» Sevgililer Günü
» Alex'in İlk Günü
» Opélia'nın İlk Günü
» 2. Temizlik günü