''Kumdan kalenin çılgınlığımı dindireceğini mi sandınız?Bugün bu plajın altını üstüne getireceğiz!'' dedi.Nedense korkuyordum;çünkü Anns ne zaman böyle bir şey dese,sonuç felaket oluyordu.Oldu da...
Leon havalı bir şekilde yanımıza oturdu.Sonra bana garip bir şekilde baktı.Bu bakış hem çok sinsi hem de muzip bir bakıştı.Neler olduğunu anlamamıştım;ama garip bir şeyler olduğu kesindi.
-Hey Lenter,seni çok özledim.Sarılalım mı?
Anns'in sessizliği bozan bu cümlesi beni çok kuşkulandırdı.Artık ortada bir şeyler olduğunu anlamıştım.Ve sonra,çantasından bir kısmı gözüken su tabancasına ilişti gözüm.
-Clayy?Kaç!
O anda Happ ve Anns tabancalarını çıkarıp bizi ıslatmaya başladılar.Deve güreşi yapan Apollon çocuklarından sonra en dikkat çeken bizdik sanırsam.
Clay masum bir Afrodit kızı olduğunu belli ediyordu.
-Ayyyy,durun yapmayın ya!
Bunları derken sinir oluyordu;ama gülmemek için kendini zor tuttuğuda açıktı.
Bense bir Artemis avcısıydım ve pek kibar değildim sanırım...
-Heyy,Happ!Bugün tek gözün açık uyu,can güvenliğin için!Ve sen Anns,Demeter kulübesinin çatısını sökeceğim!
Bunları sırıtarak söylüyordum ama aynı zamanda çok kızmıştım.Ben komplo kuran tarafta olmalıydım!Ve...Su bittiğinde,ben;kazanan tarafta olacaktım.
Happ'in şu tepkisinden sonra olaylar karmaşık bir hal aldı.
-Ops,su bitti...
Bunu o kadar çocukça söylemişti ki,gören savaşa maruz kalanın o olduğunu sanırdı.
Artık kazanma sırası bendeydi.Yerden boş kum kovamızı alırken Anns ve Happ'e ''Bir Amphitrite ve Artemis karışımı görmek ister misin?İşte...''
Elimdeki kovayı yerden alıp Happ'in kafasına geçirdim;canını yakmadan tabi...Clay de olanları anlamıştı ve bir kum kovası alarak Anns'in kafasına geçirdi.
-Auuu!
Tabi o biraz can yakmıştı...
Onların kovaları çıkarmalarına fırsat vermeden bir büyü mırıldandım ve denizden bir parça su kopup yanımıza geldi.Clay şaşkın gözlerle bana bakarken Suyu küçük toplara böldüm ve ikisine fırlatmaya başlamıştım.
Kovayı kafalarından çıkarmışlardı ve yere yığılmış halde sulara teslim olmuşlardı.
Sular bittiğinde dördümüz katılarak gülmeye başladık.Gerçekten eğlenceli bir gün olmuştu;fakat biliyordum,Anns ve Happ bunu yanımıza bırakmayacaktı.
Bu eğlenceli ve bir o kadar da yorucu günün ardından dört kız,saçlarındaki suyu sıkarak kulübelerinin yolunu tuttu...
-RP BİTMİŞTİR-