'' Bu kampa gidemezsin Justin izin veremeyiz '' Bu söz tüm geceden beri aklımdan çıkmıyor ve kampa nasıl gideceğimi düşünmeye başlamıştım . Bir yolu olmalıydı? Ailem neden tanrıçaların var olduğuna inanmıyor ? Melez kampında Tanrıçalara inanan bir sürü kişi olacak . Bu benim kafamı rahat dinlendirecekti. Bu kampı aklıma iyiki soktun . ''Atalante '' En iyi arkadaşımın yanında olmalı ve herşeyi onun yanında öğrenmekti . Tam Atalante'yi düşünmeye devam ederken aklma süper bir fikir geldi . Yataktan mutlulukta kalkıp lavaboya doğru koştum yüzümü yıkadım derin bir nefes aldım . En değerli şeyimi cebimden çıkardım . ''Tabiki Bıçak '' Annem ve Babam mutfakta yemek yiyorlardı . Adımlarımı Aileme doğru çevirdim onların yanına geldiğim de onlara baktım bıçağı bileklerime dokundurdum . '' Beni melez kampına gitmeme izin vereceksiniz . Yoksa benim ölüşümü izlersiniz . Hangisi ? Seçin Kararınızı ? Annem ve bu duruma üzülmüş bir vakiyette bana bakıyordu . Babam tavrını sert bir şekilde göstermeye şimdiden başlamıştı ... '' Bileğini Kes yapamazsın Justin seni biliyorum oğlum bir melez kampı yüzünden yaptığına bakar mısın ? '' İşte bu planımda tutmamış gibi görünüyordu . Ama babamın hesap edemeyeceği birşey vardı . Bu melez kampı benim için çok önemli bir konuydu ve Kararlıydım .
'' Şimdi neler olacak izleyin . Ben melez kampına gidemiyorsam hayallerimden vazgeçiyorum demek anlamına geliyor . Kendinize iyi bakın ''
Gözlerimi Kapadım . Bıçağımı bileğime daha çok dokundurmaya başladım . Bileğimi kesmek için son hamlemi yaparken kolumu biri tutmuştu . Gözlerimi açtığımda karşımda Annemi gördüm . ''Oğlum yapma tamam gidebilirsin kampa hayallerini gerçekleştir Beni ve Baba'nı utandır ' da melez kampında ispatla herşeyi '' Bu sözleri duyduğum'da çok sevindim . Artık hayallerimin gerçekleşmesi yoksa gerçek mi oluyordu artık ? Fakat o anda babam sert bir şekilde beni ittirdi . Bu sevincim çok kısa sürmüştü . '' Anneni kandırdın ama beni kandıramazsın Justin '' Babam zorla beni dış kapının önüne çıkardı . Neler oldunu anlayamıyordum . Annem engellemeye çalıştıkça babam beni dövüyordu . Acısını çok feci bir şekilde hissediyordum . Ne yapacağım ? Belki de en iyisi babam beni dayak atarak öldürsün . Sadece bir mucize beklemek gibiydi .
''Anne seni seviyorum ''
'' Dayan Just dayanmalısın''
Beni çok kötü vurmaya devam ediyor ve dayanması çok zordu . Annem ise Babamı durdurmaya çalışıyordu . Babam elimdeki bıçağı aldı . Bileğimi kesmeye çalıştığım elimi tuttu ve bileklerimi kesmek üzereydi . Babam çıldırmış vaziyete geldi . Bileğimi tam kesicekken üc şey düşündüm ...
'' Annem, Atalante ve Melez Kampı ''
Oda ne ? Çok kötü gök gürledi ve şimşek çaktı . Şimşek babama gelmişti . Bir mucize bekliyordum ve sonunda gerçekleşti . Annem ve ben birbirimize sarıldık .
Hikayem kısaysa kusura bakmayın anca bu kadar oldu
Athena Admin/Tanrıça/Kamp Müdiresi
Konu: Geri: Justin Bieb Ptsi Nis. 25, 2011 10:28 am