Olimpos Rpg
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Olimpos Rpg

Percy Jackson ve Olimposlular ile Olimpos Kahramanları serilerinden esinlenilerek oluşturulmuş, zirvedeki rpg forum sitesi.

AnasayfaLatest imagesKayıt OlGiriş yap

Küçük Ziyaretler... (1)

2 posters
YazarMesaj
Serena Su Hanzadeoğlu
Athena'nın Çocuğu
Athena'nın Çocuğu
Serena Su Hanzadeoğlu

Küçük Ziyaretler... (1) Empty
MesajKonu: Küçük Ziyaretler... (1)   Küçük Ziyaretler... (1) Icon_minitimeC.tesi Nis. 23, 2011 7:17 am

Saatime baktım ve kulübeden hemen çıktım. Bugün ki durağım Amphitrite kulübesiydi. Orayı ziyarete hiç gitmemiştim. Kampta yeni tanıştım Eliesha’nın dışında yakın dostum Katiğ’de oradaydı. Kendisi bir Romalı ancak Yunanlı olmama rağmen bana karşı iyi davranıyor. Tabi neden böyle olduğunu bir türlü bilemiyorum. Her neyse yakında kokusu çıkardı zaten. Kampta önüme çıkan melezlere selam vere vere ilerliyordum. Bazıları selam verirken bazıları benden kaçıyordu. Dehşet saçmış bir melez olmama rağmen geçmişte yaptıklarım duyuluyordu galiba ya da saçma dedikodular… Bunları düşünmemeye çalışarak Amphitrite kulübesinin önünde durdum ve yumruğumu kapıya vurdum. Birkaç saniye bekledikten sonra Kate kapıyı açtı. Ona sarıldıktan sonra Eliesha’nın nerede olduğunu sordum. Tabi biraz düşündü ve dışarı çıktığını, birazdan geleceğini söyledi. O sırada oturmamı söyledi ve kısa bir sohbet yaptık. Sohbet ilerledikçe koyulaşıyordu. Tabi bizim gibi çene çalan iki kız ne yapabilirdi ki? Tam o sırada kapı açıldı ve Eliesha içeriye girdi. Hemen kalkıp sarıldım. ‘‘Hey neredeydin sen deli kız?’’ diye kızdım ona. O ise utanmış gibi konuşuyordu. ‘‘Ah Sere, markete gitmiştim. Evde çilek kalmamış.’’ Daha sonra ise iyi bir kulübe sahibesine döndü. ‘‘Biraz çilek getireyim ben size. Siz oturun.’’ dedi ve ortalıktan kaydoldu. Her zaman öyleydi zaten. Eğlenceli ve yaramaz dostum benim…
Diona Arsinoe Stanislaus
Zeus'un Çocuğu/Parti Organizatörü
Zeus'un Çocuğu/Parti Organizatörü
Diona Arsinoe Stanislaus

MesajKonu: Geri: Küçük Ziyaretler... (1)   Küçük Ziyaretler... (1) Icon_minitimeC.tesi Nis. 30, 2011 4:59 am

Yatağımda oturmuş, gitarımın akorlarını düzeltirken kardeşim Kate'nin isteği üzerine markete gitmeye karar verdim. Elime alınacak bir kaç şeyin listesini verdiğinde gülümseyerek dolabıma yöneldim. Aslında bunu Kate dışında başka biri istese kabul etmezdim ama Kate'nin isteği farklıydı. Zaten pek sık bir şeyler isteyen biri değildi, şimdi de geri çevirmem çok anlamsız olurdu. Listeyi alarak bir kenara bıraktım ve gitarımı kılıfına yerleştirdikten sonra tekrar dolabıma döndüm ve üzerime bluzümü ve kotumu geçirdim. Ardından kulübeden çıkarak markete doğru ilerlemeye başladım. Yolda gördüğüm melezlere selam veriyor, tanıdıklarımla kısa da olsa sohbet ediyordum. Bu sayede uzun süren bir alışverişin ardından kulübeme doğru yol almaya başladım. Kulübeye girdiğimde Sere'nin de geldiğini görünce gülümseyerek sarıldım ve ardından mutfağa doğru yol aldım. Marketten aldığım çilekleri bir tabağa koyup yıkadım. Ardından tabakla birlikte gülümseyerek içeri gittim ve Sere'nin yanına geçerek tabağı Kate ile önlerindeki sehpaya koydum. Oturduğum da onlara dönerek "Ee ne konuşuyorsunuz bakalım." diyerek konuya daldım.
Serena Su Hanzadeoğlu
Athena'nın Çocuğu
Athena'nın Çocuğu
Serena Su Hanzadeoğlu

MesajKonu: Geri: Küçük Ziyaretler... (1)   Küçük Ziyaretler... (1) Icon_minitimeC.tesi Mayıs 28, 2011 2:16 am

O bize çilek getirirken bizde Kate ila sohbete başladık. İyi bir kızdı gerçekten de… Konuşmamız devam ederken Eliesha yanıma gelip oturdu. Tabi en sevdiğim meyve olan çilekleri de unutmadı neşeli bir ses ile konuşmamız katıldı. ‘‘Ee ne konuşuyorsunuz bakalım?’’ Gülümsedim ve Kate’e göz kırptım. ‘‘Hm Kate ile aramızda. Özel bir mesela hakkında konuşuyorduk.’’ Tabi dil çıkarmayı da unutmamıştım. Bazen dostlarımı sinir etmeye bayılıyordum ya da kıskandırmaya. Bu lafımı duyan Ell de bana fdil çıkartıp küsmüş gibi yaptı. Eh tabi bende dayanamadım. Gidip dostuma sıkıca sarıldım. Yapmamız gereken birkaç iş vardı. ‘‘Ell hemen çıkmamız gerek bence. Biliyorsun Thalia’nın Ağacına gideceğiz. Daha birkaç melezle karşılaşacağız.’’ dedim ve gülümsedim. Melezlerle uğraşmayı severdim zaten alışıktım. Derslikten dolayı çaylakları her zaman bilirdim. Eh birde melez danışmanı olsam ne hoş olurdu. Her neyse Ell’in vereceği cevabı beklerken çileklerden birini ağzıma attım. Çileğin tadını bile özlemiştim.

Küçük Ziyaretler... (1)
1 sayfadaki 1 sayfası
 Similar topics
-
» Küçük bir hırsızlık
» Küçük Bir Kaçamak
» küçük bi istek
» Küçük Bir Yarış
» Küçük bir macera