2- Melez Kampı'nda, kulübendeki ilk gününün rp'sini yazacaksın.
Mekan: Ait olduğun kulübe.
Katılacaklar: Serbest (istediğin herkesi davet edebilirsin.)
Geleli 2 saat olmamıştı. Rex adında satir bana kampı gezdiriyordu ki, başımda parıldayan bir güvercin belirdi. Hayranlıkla tepemdeki şeye baktıktan sonra
"Zaten başka bir şey beklenemezdi" dedi gülümseyerek. Benim bir Afrodit Kızı olduğumu, kulübemdeki kardeşlerimle tanışmam gerektiğini söyledi. Ne deseler başımı sallamakla yetiniyordum. Şaşkınken düşünemezdim, 2 saat önce bir melez olduğumu öğrenmiştim ve Rex'in anlattıklarını dinleyip olaylara anlam kazandırmaya çalışıyordum. Şimdi de başımdaki güvercine göre annemin Afrodit olduğunu söylüyordu. Hem bir kulübe dolusu kardeş mi? Ya dışlarlarsa? Ya alışamazsam? İnsanın içinde bir huzursuzluk oluşuyor tabii ki. Rex beni kulübeme götürürken arkadan arkadan mutsuzca yürüdüm.
Kulübe dışarıdan bakımlı ve güzel görünüyordu. Kulübeyi görünce hemen içeri girme isteği ile doldum ve adımlarımı sıklaştırdım. Rex kulübe kapısını çalıp kapıyı açtı.
"Kızlar, size yeni kardeşinizi tanıtayım; Hope. Ho, Afrodit kulübesi" dedi içeriyi göstererek. İlk önce burnuma şeker kokusu geldi. İçime çektikçe çekesim geliyordu bu kokuyu. Daha sonra etrafın pespembe olduğunu fark ettim. Aslında pembe sevmezdim ama buraya bayılmıştım. Sonraysa, dünyada gördüğüm en güzel insanları görmüştüm. Onlar da bana bakıyorlardı.
"Siz tanışın, ben Kherion'a haber vereyim" dedi Rex ve beni yalnız bırakıp gitti.
"Merhaba" dedim utanarak.
İsteyen devam ettirebilir mi lütfen ?