| Ateş & Su (Rose & Robert'ın Düğünü) | |
|
+15Mnemosyne Diona Arsinoe Stanislaus Drake Tyrell Stanislaus Edward J. F. Newgate Rose Denise Harris Ophelia Martinez Hermia Aigian Cocteau Clara Thompson Daisy Lenore Fackrell Lucianna Fackrell Katherine M. von Dorff Serena Su Hanzadeoğlu Cornelia Fackrell Martin Tudor Robert Harris 19 posters |
|
Yazar | Mesaj |
---|
Drake Tyrell Stanislaus Zeus'un Çocuğu
| Konu: Geri: Ateş & Su (Rose & Robert'ın Düğünü) C.tesi Nis. 23, 2011 11:56 pm | |
| Evet ben Afrodit yazacak diye yazmamıştım dün rp'ye. | |
|
| |
Diona Arsinoe Stanislaus Zeus'un Çocuğu/Parti Organizatörü
| Konu: Geri: Ateş & Su (Rose & Robert'ın Düğünü) Paz Nis. 24, 2011 4:45 am | |
| Afrodit soruyor, şimdi o ne yapacakmış? Yani bir kaç kişi yazmış, yine de şimdi devam etsin miymiş? | |
|
| |
Mnemosyne Titan
| Konu: Geri: Ateş & Su (Rose & Robert'ın Düğünü) Paz Nis. 24, 2011 5:08 am | |
| Önceki postları okudum, düğün çok güzel gidiyor. Ben de yazacaktım aslında ama yazayım mı yazmayayım mı diye karra veremedim. Size soruyorum, şimdi yazayım mı yazmayayım mı? | |
|
| |
Lucianna Fackrell Athena'nın Çocuğu/Kulübe Lideri
| Konu: Geri: Ateş & Su (Rose & Robert'ın Düğünü) Paz Nis. 24, 2011 9:08 am | |
| Rose ve Robyn adına konuşmayayım dedim ama ikisi de online değil. Şimdi, onların postlardan sonra o kadar kişi yazmış artık, o nedenle Afrodit de en kısa zamanda yazsın, bu sırada diğerleri de yazsın derim ben. | |
|
| |
Martin Tudor Küçük Tanrı
| Konu: Geri: Ateş & Su (Rose & Robert'ın Düğünü) Paz Nis. 24, 2011 9:23 am | |
| Evet, nikah şahidi olarak ben de isteyen yazsın şimdi diyorum. Daha gidip 'Evet' diyeceğim Afrodit yazdıktan sonra. | |
|
| |
Claire Angel Deeply Afrodit'in Çocuğu/Kulübe Lideri/Büyü Teknikleri Eğitmeni
| Konu: Geri: Ateş & Su (Rose & Robert'ın Düğünü) Paz Nis. 24, 2011 9:32 am | |
| ya durun daha ben yazıcam | |
|
| |
| Konu: Geri: Ateş & Su (Rose & Robert'ın Düğünü) Paz Nis. 24, 2011 9:37 am | |
| Yaz sen Claay. Ya bu arada yazılanları okuyordum da, Mark Trully epeyce kurgu dışına çıkmış, Afrodit konuşma yapmaya değil, nikahı kıymaya gidiyor, iki ayrı şarkı çalınmıyor, bir salonda değil açık alandayız falan... Editlese keşke. Dave de piste çıkıp dans ettiklerini yazmış ama henüz ortada dans falan yok, nikah kıyılmadan önceki sessizlik dönemini yaşıyorduk biz. Hani ilk dansı nikahtan sonra gelin ve damat eder diye biliyorum ben. Bir de David ve Sofie postlarını 12 punto ile yazmışlar. Halbuki Rose ilk postta özellikle en fazla 11 punto kullanılmasını belirtmiş. Yani bu tarz şeyler olmasa ve ortaya daha kaliteli bir rp çıksa, başta gelin ve damat olmak üzere herkes daha mutlu olur bence. Onun için lütfen, yazarken biraz dikkat. Bu dediklerimin hepsi son yazılan dört postun üçünde olmuş, art arda gelmiş. :/ | |
|
| |
Martin Tudor Küçük Tanrı
| Konu: Geri: Ateş & Su (Rose & Robert'ın Düğünü) Paz Nis. 24, 2011 9:39 am | |
| Zeus kimseyi Lucy'min diline düşürmesin, ne diyeyim. Ama haklı kız. Yazmak isteyen, önce üşenmeyip yazılmış olan her postu okusun arkadaşlar, ortaya güzel bir şey çıkarmak istiyorsak bence bu gerekli. | |
|
| |
| Konu: Geri: Ateş & Su (Rose & Robert'ın Düğünü) Paz Nis. 24, 2011 9:42 am | |
| Tintin'den hayat dersleri asdfgh. Haklıyım, çok da iyi kılıç kullanırım. Buna itirazı olan yoktur bence. | |
|
| |
Robert Harris Hades'in Çocuğu/Kulübe Lideri/Canavarlara Karşı Korunma Eğitmeni
| Konu: Geri: Ateş & Su (Rose & Robert'ın Düğünü) Paz Nis. 24, 2011 9:54 am | |
| Damat olaya el atmaya geldi. Şimdi, Drake, Trist, Zoe, Claire ve yazmak isteyen diğer herkes, normal bir şekilde olay akışına uygun olarak yazmaya devam edebilir. Afrodit de sanırım bu gece yazar, olmazsa yarın yazar, diğerlerinin ona bağlı kalmasına gerek yok. Onun postundan sonra Rose, ben, Yon ve Tintin uygun oldukça birer kez yazıp olayı anlatırız, bu aralarda da diğerleri yazabilir yine, bizi beklemelerine gerek yok. O kadar katılımcının olduğu bir rp'de minik kurgu dışına çıkmalar sorun yaratmaz, olmasalar daha iyi ama problem değil. Athena'dan post boyutlarını ayarlamasını isterim ben, yazanlara teşekkürler, Pam'i takmayın siz. Son olarak, sadıcım büyük ihtimalle yazamayacakmış rp'ye, moralim bozuldu. :/ | |
|
| |
Rose Denise Harris Poseidon'un Çocuğu
| Konu: Geri: Ateş & Su (Rose & Robert'ın Düğünü) Paz Nis. 24, 2011 10:12 am | |
| Düğün bence de çok güzel gidiyor, katılmış - katılacak olan herkese teşekkürlerr. Yalnız söylemeliyim, asıl düğün Afrodit'in postundan sonra başlayacak, eğlenceler falan; Bu ana kadar yaptığımız sadece girişti. Robyn, Lucy, Tintin zaten olaya el koymuş, öpüyorum onları çok. Kendi düğünümde en relax gelinim eheheh. | |
|
| |
Athena Admin/Tanrıça/Kamp Müdiresi
| Konu: Geri: Ateş & Su (Rose & Robert'ın Düğünü) Paz Nis. 24, 2011 11:04 am | |
| Postların yazı boyutlarını düzenledim ben, kendim de en kısa zamanda rp'ye katılacağım. | |
|
| |
Rose Denise Harris Poseidon'un Çocuğu
| Konu: Geri: Ateş & Su (Rose & Robert'ın Düğünü) Paz Nis. 24, 2011 11:06 am | |
| Teşekkürler Tanrıçaaa'mm! | |
|
| |
Robert Harris Hades'in Çocuğu/Kulübe Lideri/Canavarlara Karşı Korunma Eğitmeni
| Konu: Geri: Ateş & Su (Rose & Robert'ın Düğünü) Perş. Nis. 28, 2011 2:25 am | |
| Millet, düğün aslında şimdi yeni başlıyor. Birkaç kurgumuz ayarlandı bile, yazacaklar olay akışını bozmasın diye burada da belirtiyorum; -Drake sizlere -ve bize de- büyük bir sürpriz yapmak için bir süreliğine düğünden ayrılacak. -Tiffany ve Sabrina'nın yapacağı sürpriz sonucunda, Tiff'e kıl olan Lucy kavga çıkaracak. -Herkesi çok şaşırtacak 4 sürpriz kişi düğüne katılacak ve o kişilerin getireceği birtakım kurgular olacak. -Athena ve Apollon kulübeleri arasında büyük bir gerginlik yaşanırken, Athena olaya kendine has bir şekilde el koyacak. falan falan. Aklında değişik kurgu fikirleri olanlar benimle iletişime geçmeye devam edebilir. | |
|
| |
David Tyler Athena'nın Çocuğu/Zeka ve Strateji Eğitmeni
| Konu: Geri: Ateş & Su (Rose & Robert'ın Düğünü) Perş. Nis. 28, 2011 2:36 am | |
| 1. punto ne 2.si ben orayı okumadan yazdım | |
|
| |
Tristan Micah Addison Hermes'in Çocuğu
| Konu: Geri: Ateş & Su (Rose & Robert'ın Düğünü) Perş. Nis. 28, 2011 3:24 am | |
| Punto yazı boyutu ama sorun yok sanırım artık, Athena sizin postlarınızı düzenlemiş. Ben Tristan olarak düğüne yazdım, bugün içinde Drake olarak da yazacağım. | |
|
| |
Edward J. F. Newgate Apollon'un Çocuğu/Kulübe Lideri/Canavarlara Karşı Korunma Eğitmeni
| Konu: Geri: Ateş & Su (Rose & Robert'ın Düğünü) Perş. Mayıs 05, 2011 8:27 am | |
| Hımm ortaya karışmak gibi olmasın ama biraz koptu sanki nerede kalmıştık. Aslında şahit olarak bilmem gerekir. Kendimden nefret ediyorum. | |
|
| |
Claire Angel Deeply Afrodit'in Çocuğu/Kulübe Lideri/Büyü Teknikleri Eğitmeni
| Konu: Geri: Ateş & Su (Rose & Robert'ın Düğünü) Cuma Mayıs 06, 2011 11:17 pm | |
| evet bende yazabildim en sonunda | |
|
| |
| Ateş & Su (Rose & Robert'ın Düğünü) | |
|