| 2. Büyük Kehanet (Kayıp Tanrıça) | |
|
+7Luke Winchester Keith Matt McMillen Sonechka Ephimovich Hestia Rose Denise Harris Lucianna Fackrell Stella Fabiano 11 posters |
|
Yazar | Mesaj |
---|
Stella Fabiano Hades'in Çocuğu
| Konu: 2. Büyük Kehanet (Kayıp Tanrıça) Çarş. Eyl. 15, 2010 10:27 am | |
| Kehanet: Güneşin doğmadığı hazan vaktinde sekiz kahraman, Çıkacaklar bir yola bu seferki durum pek yaban! Karanlığın bekçileri bile görevlerini bırakmışken, Seçilecekler, en hilebaz olanın tarafından. Başlarına gelecek sayısız zorluğun üstesinden, Kimi gelecek mertçe, kimi isyan edecek çaresizce. Başaracak istenileni, direnişi yürekleri dağlayan.Kurgu: Tanrıça Hestia'nın kaybolması üzerine, Tanrı Zeus tarafından melez konseyi toplanır. Konsey konuşmalarının ilerleyen saflarında, Poseidon kulübe lideri Rosamarie gelip, Hades oğlu Robert'in de kaybolduğunu haber verir. Bunun üzerine, işler trajedik bir şekil alır... Laudermia, kampa yeni gelmiştir ve annesinin kayıp olduğunu öğrenmesi üzerine, şok olmuş bir vaziyette onu aramak için bir ekip kurulmasını talep eder, kendisi de ekibe katılır (tabii bu kurgu onun için uygunsa ). Lucianna, arkadaşını yalnız bırakmak istemeyerek, olaya dahil olur. Rosamarie'nin verdiği haber üzerine, Poseidon kızı ile birlikte, Hades kızı Stella, göreve katılmayı talep eder, kardeşi Hector'un da gelmesini ister. Grubun çok kalabalık olmasından rahatsızlık duyan Tanrıça Athena, Koç Hedge'nin onlara eşlik etmesini uygun bulur. Diğer liderler de bu görevi onaylar, kahin Rachel Elizabeth'in yolu tutulur...Kurguya Katılacaklar: Tanrı Zeus Tanrıça Hestia Toynaklı İhtiyarlar Heyeti Başkanı satir Hedge Tüm kulübe liderleri.Kusura bakma Lucy, senin yazdıklarını kopyaladım ama toparlayacak vaktim yoktu | |
|
| |
Lucianna Fackrell Athena'nın Çocuğu/Kulübe Lideri
| Konu: Geri: 2. Büyük Kehanet (Kayıp Tanrıça) Çarş. Eyl. 15, 2010 10:34 am | |
| Ne demek Stell Şimdi bir de konsey sonrası maceranın kurgusunu kopyalayıp, üzerinde tartışmaya başladık mı tamam | |
|
| |
| Konu: Geri: 2. Büyük Kehanet (Kayıp Tanrıça) Çarş. Eyl. 15, 2010 10:37 am | |
| İşte bu da senin hazırladığın kurgu yazımız: 'Şimdi kehanete göre kararlaştırdığımız kurgu, görev Büyük Ev de başlar, Zeus konseyi toplar ve görevi verir, bizde bu arada Robyn'in yokluğunu fark ederiz, Rose en son Hestia ile görüşmeye gideceğini söyler, bizde birlikte olduklarını düşünerek kendimizi rahatlatmaya çalışırız Robyn'in bize gideceğini söylediği yer olan St. Helens dağına gideriz, orada telekineler ile karşılaşırız, bize meydan okurlar, çünkü artık Kronosun tarafına geçmişlerdir :/ Onları hallederiz, orada olmadıklarını anlayınca canavarlar denizine gideriz, birazcık uyurken kendimizi k.k. kaplıcalarında buluruz, bu arada erkekler fareye dönüşür, biz kızlar da onları kurtarırırz Sonra babam bana Kronosun bizimle konuşmak istediğini söyler, bizde tartarusa gideriz. Bize Atlasın Las Vegasta adam toplamaya başladığını söyler çünkü başarabileceğimizi hiç sanmıyorlardır (ne kadar yanıldıklarını görecekler tabi ) Vegasta onu kovalarız, Lucy Atlasın beynini ele ggeçirir, bizde dağa gideriz. Dağda da bir sürü macera yaşarız, Hestia ve Robyn'i kurtarırız işte falan filan' Gideceğimiz mekanlar: *St. Helens Dağı *Canavarlar Denizi *K. K. Kaplıcaları *Yeraltı - Tartarus *Las Vegas *Othyrs Dağı Robyn ve Tanrıça Hestia => Kayıplar. Tüm kulübe liderleri => Konseydeki rp'ye katılacaklar. Ana kahramanlar => Rose, Jenny, Lau, Hedge, Hec, ben, sen Katılacak Tanrı/Tanrıçalar => Zeus, Athena, Hades, belki Poseidon. Tabii bir de Hestia. Kurgu karakterleri => Atlas, Kronos, hesperidler, telekineler, diğer canavarlar... (Şimdilik bilgiler tamam sanırım ) | |
|
| |
| |
| |
| Konu: Geri: 2. Büyük Kehanet (Kayıp Tanrıça) Çarş. Eyl. 15, 2010 10:57 am | |
| Seninki benimki karıştı şimdi Boşveeer Şimdi... senin Artemis kurgusunu tartışalım, Rose gelince planlama işini halledelim, iki gruba nasıl ayrılcağımızı konuşalım. Bir de hiç sesi çıkmamış arkadaşları buraya alalım, maksat kuru gürültü -değil, fikirleri geliştirmek . Konseye de en azından 5-6 kişinin yazmasını bekleyelim, sanırım neticelenmesi yarın akşamı bulacak... | |
|
| |
Rose Denise Harris Poseidon'un Çocuğu
| Konu: Geri: 2. Büyük Kehanet (Kayıp Tanrıça) Çarş. Eyl. 15, 2010 12:06 pm | |
| Planlama... Kehanetin başlangıç tarihi: 16 Eylül 2010 Bitiş tarihi: (Belli değil) 1.Mekan: Büyük Ev/Melez Konseyiİsim: Kayıp Tanrıça!Katılanlar: Çok sayıda kişi (Konsey kurgusu zaten yukarıda yer almaktadır...) 2.Mekan: St. Helens Dağıİsim: Kayıp Tanrıça! (Melez Konseyi'nin devamı.)Katılanlar: Rose, Jenny, Lau, Hedge, Hec, Stell, Lucy. (Robyn ve Hestia'nın aynı yerde olduğunu düşünüyoruz, Robyn de en son buraya geleceğini söylemiş olduğu için yolumuz dağa düşüyor. Telekinelerle savaşıyoruz vs. //ortalama 10-15 post olur sanırım, malum ısınma turu.) 3.Mekan: Canavarlar Deniziİsim: Kayıp Tanrıça! (St. Helens Dağı'nın devamı.)Katılanlar: Rose, Jenny, Lau, Hedge, Hec, Stell, Lucy. (Buraya neden gittiğimizin kurgusu Stell ve Lucy'ye kalmış, ben dağda bir ipucu bulalım derim... Sirenler Körfezi işine girmez, sadece benim kiklop kardeşim ve denizdeki canavarlarla takılırsak, ortalama 10-20 post civarı olur...) 4.Mekan: K. K. Kaplıcalarıİsim: Kayıp Tanrıça! (Canavarlar Denizi'nin devamı.)Katılanlar: Rose, Jenny, Lau, Hedge, Hec, Stell, Lucy. (Canavarlar Denizi'nde yolumuz buraya düşünce, başlık değiştiriyoruz, Kirke biz kızları oyuna getiriyor, erkekleri fareye çeviriyor falan Burada iç dünyalarımızla ilgili çok şey yazarız bence, 20 postu bulur, hatta geçer belki.) ~~ 4. görevin ardından, iki gruba ayrılıyoruz, grup/a Tartarus'a, grup/b Las Vegas'a gidiyor. Sonra, grup 2'nin Lotus kumarhanesi postlarına grup 1 de dahil oluyor, tekrar birleşiyoruz böylece. Grup 1'in gidiş nedeni: Stell'in babasından aldığı çağrı. Grup 2'nin ayrılma nedeni, Tartarus'a gitmeyi istememeleri ve canavarlar denizinde Vegas'ı işaret eden yeni bir ipucu bulmuş olmaları. ~~ 5a. (grup 1)Mekan: Yeraltı - Tartarusİsim: Kayıp Tanrıça! (K. K. Kaplıcaları'nın devamı-grup 1.)Katılanlar: Stell, Lucy, Hec, Tanrı Hades. (Burada üçlü Kronos ile konuşur, Vegas'ta arkadaşlarının tehlikede olduğunu öğrenir, derhal Atlas'la yüzleşmek için yola koyulur! Bence bu başlığı kısa tutup grup 2'ye yetişmeye çalışırsınız; 5-6, en fazla 10 post diyelim.) 5b. (grup 2)Mekan: Las Vegasİsim: Kayıp Tanrıça! (K. K. Kaplıcaları'nın devamı-grup 2.)Katılanlar: (1. ayak) Lau, Hedge, Jenny, Rose. (2. ayak) Stell, Lucy, Hec de dahil olacak. (1. ayakta kumarhane ve kendimizden geçişimizi anlatacağız, mizah katarsak hoş olur 2. ayak: işte asıl maceranın başladığı yer! Bir grup kumarhanenin büyüsüne hapsolmuşken, bir grup arkadaşlarını kurtarma niyetindedir. Lakin, Titan Atlas da o sırada Lucy'nin peşindedir... Toplamda kumarhane hımm... 30 post?) 6.Mekan: Othyrs Dağıİsim: Kayıp Tanrıça! (Tartarus & Las Vegas'ın devamı.)Katılanlar: Rose, Jenny, Lau, Hedge, Hec, Stell, Lucy, Robyn, Tanrıça Hestia. (İşte, Othyrs Dağı'na da Lucy kontrolü ele geçirince yanımızda Atlas ile birlikte varıyoruz. Hesperidlerle ve ejderhayla birkaç rp, sonra göğü sırtlamış olan Hestia ile bir bölüm, Atlas'ı tekrar oraya götürebilmek için zorlu bir mücadele... en sonunda Hestia'yı kurtarma sahnesi Ah, Robyn de oralarda bir yerlerde olsun işte, yazar o kendi kurgusunu Hımm... burası da, 20-30 post olur sanırım, belki daha fazla. Sonra da maceramız son bulur!! Toplamda 100 post, konsey + kehanet + rp plan başlıklarıyla 200 diyelim. Rekor? Not: Bizim her postumuzun, normal bir rp kadar uzun olduğunu hesaba katarsak, offf! Heyecanlandım şimdiden! | |
|
| |
Hestia Tanrıça/Karakter Koordinatörü
| Konu: Geri: 2. Büyük Kehanet (Kayıp Tanrıça) Çarş. Eyl. 15, 2010 12:14 pm | |
| Ben de sizin her maceranın kıyısından köşesinden çıkıyorum çocuklar | |
|
| |
Sonechka Ephimovich Hypnos'un Çocuğu
| Konu: Geri: 2. Büyük Kehanet (Kayıp Tanrıça) Perş. Eyl. 16, 2010 2:07 am | |
| Acaba fare yerine başka bir yaratığa mı dönüşse erkekler KK kaplıcalarında? Sonuçta biz serideki olaylardan sonrasını yaşıyoruz. Percy Jacksondan ders almış olmalı Kirke. Belki farklı bir hayvan olur. Gerçi önemsiz bir detay bu. Şimdi asıl sorun biz nasıl oğlanları geri döndürücez? Yanımızda sihir karşıtı vitamin var mı? Eğer öyle bir şeyse değiştirelim. Kitaptan çok kopya çekmeyelim derim ben Gerçi bu işin sorumlusu Lucy ve Stella galiba. karar onların. | |
|
| |
| Konu: Geri: 2. Büyük Kehanet (Kayıp Tanrıça) Perş. Eyl. 16, 2010 7:00 am | |
| Bak bu harika bir fikir Lau Sen nasıl bir hayvan önerirsin?? | |
|
| |
| Konu: Geri: 2. Büyük Kehanet (Kayıp Tanrıça) Perş. Eyl. 16, 2010 7:04 am | |
| Bilemiyorum ama iğrendirici bir şey olsunki zorlanalım. Öyle kolaya kaçmak yok. | |
|
| |
Keith Matt McMillen Herakles Savaşçısı
| |
| |
| Konu: Geri: 2. Büyük Kehanet (Kayıp Tanrıça) Perş. Eyl. 16, 2010 7:13 am | |
| O kitapta yaıyordu. Kirke eskiden domuza çevirdiğini ama sonradan fareye çevirdiğini sölüyordu. Başka fikri olan? Ve kurguya göre sihir karşıtı vitaminimiz var mı? Hermes Percy'e öyle bişiler vermişti. | |
|
| |
Keith Matt McMillen Herakles Savaşçısı
| Konu: Geri: 2. Büyük Kehanet (Kayıp Tanrıça) Perş. Eyl. 16, 2010 7:14 am | |
| Hayvan öneriyorum : Hamamböceği? | |
|
| |
| Konu: Geri: 2. Büyük Kehanet (Kayıp Tanrıça) Perş. Eyl. 16, 2010 7:16 am | |
| bak o olabilir. Bence böcek türleri üzerinde çalışarım. SAdece bayanlar değil pek çok insan böceklerden iğrenir. | |
|
| |
| Konu: Geri: 2. Büyük Kehanet (Kayıp Tanrıça) Perş. Eyl. 16, 2010 7:50 am | |
| Kırkayak olsun Ama vitaminleri kim versin? | |
|
| |
| Konu: Geri: 2. Büyük Kehanet (Kayıp Tanrıça) Perş. Eyl. 16, 2010 7:53 am | |
| Selam millet Kimse vermesin vitamin, PJO kitabındakiyle aynı olmasın Biz Kirke'yi yakalayıp kaba kuvvet kullanarak büyüyü bozdurtalım Bu arada ben böceklerden nefret ederim ve çok korkarım | |
|
| |
| Konu: Geri: 2. Büyük Kehanet (Kayıp Tanrıça) Perş. Eyl. 16, 2010 8:00 am | |
| Ben böcekten korkmam ama çok iğrenirim. | |
|
| |
| Konu: Geri: 2. Büyük Kehanet (Kayıp Tanrıça) Perş. Eyl. 16, 2010 8:02 am | |
| Ben Kronos'tan korkmadığım kadar korkarım böcekten Bu arada Rose girer birazdan, o gelmeden önce diğer kulübe liderleri de yazsa keşke. | |
|
| |
| |
| |
| Konu: Geri: 2. Büyük Kehanet (Kayıp Tanrıça) Perş. Eyl. 16, 2010 8:05 am | |
| Ben yazdım. Görevim şimdilik bitti Bu arada aşkolsun Lucy. Sayende zeus zırladığımı yazmış. Ben öyle zırlayan bir tipmiyi sence? | |
|
| |
| |
| |
| Konu: Geri: 2. Büyük Kehanet (Kayıp Tanrıça) Perş. Eyl. 16, 2010 8:07 am | |
| Yok Stell sen değil, senin bölümün Rose'dan sonra Yazmayan diğer liderlerden bahsediyorum Lau ne biliyim, melez olduğunu öğrendiğin ve kampa ilk geldiğin gün, Tanrıların Tanrısı karşına geçip annenin kayıp olduğunu söylüyor En azından bir hıçkırsaydın | |
|
| |
| Konu: Geri: 2. Büyük Kehanet (Kayıp Tanrıça) Perş. Eyl. 16, 2010 8:08 am | |
| Benim karakterimde ağlar ama herkesin içinde ağlamaz canım. Benim kadar soğuk olanı yok galiba sitede. | |
|
| |
| |
| |
| Konu: Geri: 2. Büyük Kehanet (Kayıp Tanrıça) Perş. Eyl. 16, 2010 8:10 am | |
| Hımm tamam ben de ilk yazdığım kurguyu editlerim Sanırım yok, Hades çocukları diyeceğim ama onlar da üzülünce falan etrafa çatar | |
|
| |
| |
| |
| Konu: Geri: 2. Büyük Kehanet (Kayıp Tanrıça) Perş. Eyl. 16, 2010 8:11 am | |
| Ben de ağlamıştım daha önce bir rp'de, Stell ölüyor muydun ne? Ölümsüz olduğunda ağlamadım, nerede ağlamıştım yaa hatırlıyor musun? | |
|
| |
| |
| |
| |
| |
| Konu: Geri: 2. Büyük Kehanet (Kayıp Tanrıça) Perş. Eyl. 16, 2010 8:18 am | |
| Bu ne ya herkes ağlıyo Yok bu kesinleşti ben en soğuk üye olmalıyım. | |
|