Saat gece 3'ü geçmişti.Hala gözüme uyku girmiyordu.Action istiyordum sanki.Son 3 günüm çok sıradan geçmişti.Hiç bir heyecan yoktu.Birden dışarıdan güzel bir müzik sesi duydum.Önce hayal olduğunu zannettim.Biraz daha kulak verince bunu Era'nın çaldığını fark ettim.''Bu saatte dışarıda ne arıyordu?''diye düşündüm.Aslında bunun bir önemi yoktu.Biraz değişiklik olur diye düşündüm.Yataktan fırladığım gibi dışarı koştum.Sesin geldiği yöne doğru yöneldim.Karanlığın arasında zar zor Era'yı seçtim.Oda beni görmüştü.''Hey! Ryan. N'ber''diye sordu. ''Bu soruyu sormak için gecenin üçünde gelmedin herhalde kuzen''dedim.Sırıttı.'' Ne var bunda? Kuzenimin hatırını sormak için gecenin üçünde gelemezmiyim?'' diye sordu.''İyilik kuzen,senden N'ber ? ''diye karşılık verdim bende.Yine güldü.''Sadede gel kuzi, ne yapıyoruz bu gece ? '' dedim. ''Üvey babanın yanına gidiyoruz kuzen.''Şaşırmıştım.Tam ne oluyor diyecekken Era '' Yolda anlatırım''dedi. Beynimi okumuştu adeta.Biraz sonra kendimi Long İsland kıyısında bulmuştum.''Ee, şimdi ne yapıyoruz ?''diye sordu. ''Bir planım var.Suya gir''dedim.