Bu son oyunlar beni daha da çok sinirlendirmişti.Sinirle koltuktan kalktım ve çevreye bakmaya başladım.Kulübede bizden başka kimse yok gibi gözüküyordu.''Bu kadar yeter.Bulalım şunları!'' dedim ve mutfağa gittim.İlk önce buraya baktım Artık iyice delirmiştim ki mutfak dolaplarının içlerine bile baktım.Burada kimse yoktu.Ben Yali'nin odasına geçerken Happ de Lexi'nin odasına bakıyordu.Adya'nın dolaplarına bakmak pek hoş olmazdı ama kimsenin olmadığından emin olmak için bakmak zorundaydım.Onun kıyafet dolabına da baktıktan sonra odasından çıktım.Diğer tüm odalara da baktıktan sonra geriye Happ ve benim odam kalmıştı.Happ'in yanına gittikten sonra ''Önce senin odana bakalım.'' dedim.Birlikte onun odasına gittik.Tek tek tüm dolapların içine baktık.Burası da temizdi.Kimse yoktu ve ben delirmek üzereydim.Son seçeneğimiz olarak benim odama gittik.Kıyafet dolabıma ,yatağımın altına baktık ama kimseyi bulamadık.Happ de en az benim kadar sinirlenmişti.''Bu kadar oyun yeter!!!Her kimseniz çıkın ortaya!'' diye bağırdı.Ardından birilerinin gülme seslerini duyduk.Sesler odamın içinden geliyordu.Ben seslerin kapının arkasından geldiğini düşündüm ve kapıya doğru ilerledim.Kapıyı kendime doğru çektiğimde Sat,Lexi ve Lena 'nın yere yatıp gülmekte olduklarını gördüm.Çok sinirli olmama rağmen onları gülerken görünce benim de gülesim geldi.İlk başta kızgın bir ifadeyle onlara baksamda ben de gülmeye başladım.Bize sinir bozucu bir oyun oynamış olsalarda çok eğlenmiştim.
Happ'in de eklemek istediği bir şey yoksa rp bitmiştir.