Bazen istemeden aşırı derecede öfkelendiğim zamanlar olurdu. Şu an onlardan birini yaşıyordum.
Amacım kardeşime ve sevgilime bir şov sunmaktı. İlk başta yavaş gidiyordum ki yenildiklerinde itiraz hakları olmasın. Daha sonra hızlanıp ikisini de toz içinde bırakacaktım sözde. Ama beyinciklere hasar verebilen kardeşim, beyinciğindeki dengesizlik nedeniyle düşüp planımı mahvetmişti. Bundan sonra olanlarsa bir anda olup bitmişti adeta. Ange bana tutunduğu için dengemi kaybederim, geri geri giderken taşa takılıp düşerim, Ange ve Amy kaslı kollarına rağmen beni tutamazlar ve üçümüz birlikte göle yuvarlanırız. Tamam bu serinlememe neden olmuştu ama bu yarışı kazanmak istiyordum. Kurumak da zor olmamıştı zaten, ne de olsa Apollon'un oğluyum. Fakat birden beni daha çok sinirlendiren bir şey oldu: Naiad'lar gülmeye başladı. O kadar şiddetli gülüyorlardı ki, her an hepsini yakabilirdim. Ange'in Amy'ye "Eğer biraz daha gülmeye devam ederlerse Teo'nun onları kızarmış balığa çevireceğine iddia'ya girerim." dediğini duyduğumda içimden güzel fikir, diye geçirdim. Ange'in ses tonundan onun da bana yardım edeceği anlaşılıyordu. Ama sonunda Amy ikimizi de sakinleştirme çabalarına girdi. Onun bana engel olmasına izin vermeyi planlamıyordum, ama Ange de sakinleştiği için buna mecbur kalmıştım. Ama burada biraz daha duramazdım. Bu yüzden "Cirit sahasına gidip biraz cirit fırlatalım mı? Aksi takdirde öfkem durulmayacak." dedim. İkisi de onaylayınca yine eski neşemizi kazanarak Cirit Sahası'na doğru yürümeye başladık.
Buradaki Rp bitmiştir!