Bu sabah, Andy'nin beni kaldırma çabaları sayesinde biraz zorla da olsa yatağımdan kalkabildim. Akşam geç yatmamıştım aslında ama dün derslik beni oldukça yormuştu. Derslik. Bu kelimeyi düşününce aklıma günlerdir kendi dersliğimle ilgilenmekten başka dersliklere uğrayamadığım geldi. Tabii bu aklıma gelir gelmez bir bugün başka bir dersliğe gitmeyi aklıma koydum. Bir Athena kızı olarak aylaklık yapmak bana tersti. Hiçbir anımı boş geçirmemeli, sürekli ve her konuda kendimi geliştirmek için çalışmalıydım. Üzerimi değiştirip kahvaltı masasına oturduğumda da aklımda bu düşünce vardı. Bir dersliğe gitmem gerektiğini biliyor, fakat hangisine gideceğimi tam kestiremiyordum. Buna burada oturarak karar veremeyeceğimi anlayınca dersliklerin yanına gidince düşünmeye karar verdim ve kahvaltıma devam ettim. Kahvaltımı bitirince de hiç vakit kaybetmeden üzerime ceketimi geçirdiğim gibi dışarı, dersliklerin yanına doğru, koşturdum ve derslik adlarını okumaya başladım. 'Büyü Teknikleri Sınıfı, Kılıç Antrenmanları Sınıfı, Pegasus Binicilik Sınıfı, Silah ve Zırh Yapım Sınıfı...' Bu yazıyı görünce okumayı bıraktım. Evet, henüz bu derslikte eğitim almamıştım. Öyleyse hala niçin burada dikiliyordum ki? Aceleyle içeri derslikten içeri girdim. Elena'nın yakınlarda bu dersliğin eğitmeni olduğunu duymuştum. Diğer eğitmense Eduard idi sanırım. Şu an içeride kimin olduğunu bilmiyordum ama yine de içeri girdim ve "Selam." diye seslenip bir cevabın gelmesini bekledim.