Abim beni çok kolay yere serebilirdi ama bunu yapmıyordu yaptığı saldırılardna kaçınca ve ya saldırı yaptığımda "Aferin." anlamında başını sallıyordu.Az önce söyledi aferin ise beni iyice gurulandırmıştı.Aslında abimle ders yapmak çok eğlenceli olabilirdi ama bu ders dövüş sanatları olunca yüzünüze tekme yemediğinize dua etmeniz gerek.Abim gerçekten atik davranıyordu.Şu ana kadar abim bir kere bile vurmamıştı.Vursaydı u an hala yerde olurudm diye düşünüyordum.Özellikle abimin öğrettiği yapmaya özen gösteriyordum ama kolaydı çünkü abim bilerek bana öğrettiği haraketleri yaptırıcak saldırılar ve ya savunmalar yapıyordu.Abimin bunca şeyi nerden öğrendiği hala aklım almıyordu iyi kılıç kullanıyor, dövüş sanatlarında iyi, muşta kullanan tek melez.yani en azındna ben öyle zannediyordum.Abim dikkatimn dağılmasındna faydalanıp bel boşluğuma vurdu ama bilerek ağır vurmadı yoksa kesin yerde baygın yatardım.Artık savunma ve boş darbelerin gereksiz olduğunu anlayıp dizinin oraya vurudm abim dengesinde çoka z oynama oldu ama hiç bir şey olmadan dövüşe devam etti.