Gerçekten dersler konusunda berbatımdır toplasan şu ana kadar tamı tamına iki öğretim yılı bile okula gitmemiş olabilirim.Bu yüzden Zeka ve Strateji Geliştirme Sınıfına gittim.İçeri girdiğimde bir sürü melez vardı demek ki burası iyi rağbet görüyormuş.Herkesin elinde kalem kağıt vardı.Diğer girdiğim tüm dersliklerde sert,kesici ve ya zarar verici alet kullanmıştım ama burada sadece kalem vardı.İçeri girdiğimde kafamı bir o yana bir bu tarafa çeviriyordum amacım bir öğretmen bulmaktı.Etrafı aradım ardından bir kız bana otur anlamında el işareti yaptı.Hemen yanımda ki masaya oturdum masada satranç takımı,kağıtlar,kalemler ve hafıza kartları vardı.O kızı beklerken hafıza kartlarını elime aldım karıştırdım ve dizdim.Burada şekiller tanrıların sembolüydü ilk kartım "Baykuş" tesadüfe bak buraya genellikle Athena çocukları uğrardı.Sonra "Şimşek" baykuşu arıyordum.Arıyordum şimşek,güneş,inek,örs,buğday,baykuş... baykuş mu diğer baykuş nerede?Off bu konuda kesin berbattım.Sonra o kızın bana doğru geldiğini gördüm kız yanıma geldi.Sandalyeye oturdu hafıza kartlarına baktı ve gülümsedi onun bir şey söylemesine fırsat vermeden hızlıca "Merhaba ben Archaios yani Arc."dedim.o kadar hızlı söylemiştim ki kız şaşırmıştı.İlk tanışmamızda rezil olmuş ve kulaklarıma kadar kızarmıştım.